Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş yükselmesi de mantıklı canım ben alacağım ölçer sırf bunun için, adetimi de böyle takip edeceğim bende ateş çok önemli
Bu koltuk alttan olcenler var ya oyle bise mi almak lazım yoksa yeni çıkan digital var ya koldan alından ölçüyorlar tabanca gibi

Sperm testi icin hemen veriyolar 3 gun cinsel perhiz yapıcaksın ama sperm testi şüpheli çıkarsa ultrosan a yönlendiriyo oda devlette uzun sürüyor
Acaba sperm testi çıkınca doktor hemen bakıyor mu yoksa tekrar randevu alıyor musun doktora göstermek icin cnm kusura bakma çok soru sordum ama

Çok korkuyorum ya regl olursam yumurta takibi icin gidicem belki alttan bakar

Acaba sperm testi çıkınca doktor hemen bakıyor mu yoksa tekrar randevu alıyor musun doktora göstermek icin cnm kusura bakma çok soru sordum ama
Estafurullah canim bizim hemen çıktı 1 2 güne galiba esim randevu almadan gitti hatta o gun doktor hasta kabul etmiyormuş ama bizimki muayene olmuş elle de muayene etmiş yarına randevumuz var tam 15 gündür ha bugün ha yarın iptal ediyoruz çok yoğun çalışıyor bakalim 2 ayda neler değişti doktor ne dicek haberleşelim mutlaka bizde varikoselden şüphelendi doktor ama hiç ilaç yazmadı ultrosan önerdi ramazandı oydu buydu iş yoğunluğu derken 2 ay geçti o sıra biz keçiboynuzu özü ve suyu içtik birde 10 gündür naturellen macun kullanıyor esim

Ya ateş kaç oluyor yani az az mi fark ediyor baya baya mi bende bı ateş ölçer alayim diyorum zaten her evde olması şart
Çok farketmiyor az az mesela bı sure 35,6 çıkıyor sonra yumurtlama zamanı 36 -36,5 çıkıyor sonra tekrar düşüyor ..bende sorun vardı hamile kalmadım ama hamile kalan çok kişi duymuştum

Canım sen 8. Gün başlasan kaçırmazsın bnce

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah bizdede bişey çıkmaz eğer bu sorun çıkmazsa bende Haziran başında filan randevu Alacm kadın doğuma tedavi görmek istiyorum

fark etmez demişti bana buradan bir arkadaşımız SevimliKedii
Hayır kuzum yanlış anlamışsın sen dijital olan dediği arkadaşın alından falan olcenler uzaktan olcenler onlar olmuyor.ucu demir olan basit koltuk altı olanlar falan varya ondan olması lazım.ben markası farketmiyor demek istemiştim.koltuk altı olanlardan olmalı mutlaka. Maviesra Yusra-61

Tamam tamam annemde vardı bitane de şimdi kendime alayim madem ise yarıyor testten daha ucuz ve zahmetsiz ❤ saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…