Bu koltuk alttan olcenler var ya oyle bise mi almak lazım yoksa yeni çıkan digital var ya koldan alından ölçüyorlar tabanca gibiAteş yükselmesi de mantıklı canımben alacağım ölçer sırf bunun için, adetimi de böyle takip edeceğim bende ateş çok önemli
Acaba sperm testi çıkınca doktor hemen bakıyor mu yoksa tekrar randevu alıyor musun doktora göstermek icin cnm kusura bakma çok soru sordum amaSperm testi icin hemen veriyolar 3 gun cinsel perhiz yapıcaksın ama sperm testi şüpheli çıkarsa ultrosan a yönlendiriyo oda devlette uzun sürüyor
Çok korkuyorum ya regl olursam yumurta takibi icin gidicem belki alttan bakarBen ilk evlendiğimde benim doktorum beni hep üstten muayene ederdi rutin kontrollerimi ta ki hamilelik oldu kalp atışını istersen alttan bakalım dedi ogünden bu güne hep alttan bakıyorlar bazısı da üstten.En iyi muayene alttan olur bence
Kesinliklr bir iki yaparken zaten çizersin gidişatı bende alayim diyorum ateş ölçerEvet ya bende ateş takibi yapayım diyorum.
Estafurullah canim bizim hemen çıktı 1 2 güne galiba esim randevu almadan gitti hatta o gun doktor hasta kabul etmiyormuş ama bizimki muayene olmuş elle de muayene etmiş yarına randevumuz var tam 15 gündür ha bugün ha yarın iptal ediyoruz çok yoğun çalışıyor bakalim 2 ayda neler değişti doktor ne dicek haberleşelim mutlakaAcaba sperm testi çıkınca doktor hemen bakıyor mu yoksa tekrar randevu alıyor musun doktora göstermek icin cnm kusura bakma çok soru sordum ama
Çok farketmiyor az az mesela bı sure 35,6 çıkıyor sonra yumurtlama zamanı 36 -36,5 çıkıyor sonra tekrar düşüyor ..bende sorun vardı hamile kalmadım ama hamile kalan çok kişi duymuştumYa ateş kaç oluyor yani az az mi fark ediyor baya baya mi bende bı ateş ölçer alayim diyorum zaten her evde olması şart
Merhaba listeye nasıl katılabilirim bendeMerhaba canım, hayırlı olsun yeni konun, şans getirsin hepimize :)))))
Bat : 10 Mayıs
Süre: 10 ay
Takviyeler: Femibion
Korkma inan bende kendimi çok kasıyor dün ilk zamanlar sonra sonra kasmadim..zaten alttan bakmak daha sağlıklı diye duymuştumÇok korkuyorum ya regl olursam yumurta takibi icin gidicem belki alttan bakar
Canım sen 8. Gün başlasan kaçırmazsın bnceCanım 25-26 günde bir oluyorum.
Hadi bakalım aynıyız hemen hemen seninle.
Kuzu 4 gün sürüyor. Erken yumurtluyorum ama kaçırmamak için ne yapsam riske atmayayım dımı?
O zaman erken başlamak daha mantıklı sanki? Kaçırmamak için. Of ona bak bunu say onu hesaplane zor arkadaş.
Fark etmez demişti bana buradan bir arkadaşımızBu koltuk alttan olcenler var ya oyle bise mi almak lazım yoksa yeni çıkan digital var ya koldan alından ölçüyorlar tabanca gibi
Neyden korktuğunu anlamadımÇok korkuyorum ya regl olursam yumurta takibi icin gidicem belki alttan bakar
Çok teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah bizdede bişey çıkmaz eğer bu sorun çıkmazsa bende Haziran başında filan randevu Alacm kadın doğuma tedavi görmek istiyorumEstafurullah canim bizim hemen çıktı 1 2 güne galiba esim randevu almadan gitti hatta o gun doktor hasta kabul etmiyormuş ama bizimki muayene olmuş elle de muayene etmiş yarına randevumuz var tam 15 gündür ha bugün ha yarın iptal ediyoruz çok yoğun çalışıyor bakalim 2 ayda neler değişti doktor ne dicek haberleşelim mutlakabizde varikoselden şüphelendi doktor ama hiç ilaç yazmadı ultrosan önerdi ramazandı oydu buydu iş yoğunluğu derken 2 ay geçti o sıra biz keçiboynuzu özü ve suyu içtik birde 10 gündür naturellen macun kullanıyor esim
Alttan muayene hahahahahaNeyden korktuğunu anlamadım
Bu nasıl bir çatlama tüm lh atılmış vücudundanÇatlamışım :)))Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll MaviliGizem A R Y A napam böyle çatlamayı anasını satayım.
Uleeen bi ise yaramadiki amaÇatlamışım :)))Maviesra Ankalinka M mavili_yeshll MaviliGizem A R Y A napam böyle çatlamayı anasını satayım.
Tamam da niyeAlttan muayene hahahahaha
Tamam tamam annemde vardı bitane de şimdi kendime alayim madem ise yarıyor testten daha ucuz ve zahmetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?