Bende kol altı olan olcerden kullandım ..
Ya orası öylede öbür türlü farklı yani on sevişme varTamam da niyeoraya giren tek şey olsaydı kork derdim
Canım reglin 2 günü başka 5 6 gün kullan yumurtlama olmadan bırak mutlaka regli gecikmesi yapabilir fazlası kist yapiyo diyolar ben geçen ay denedim çok güzel yumurtlama elde ettim bu ay 2 e gün sabah kullandım bıraktımBen dün akşam itibariyle bal tarcik çörek otu karışımı yapiyorum sabah akşam bir kaşık..adetlerim düzenli ama olsun yumurtlama kaliteli olur diyorlar bakalım hayırlısı
Hiç değerlendiremedin mi yumurtlamayı
Bende tam onu düşünüyordumBu nasıl bir çatlama tüm lh atılmış vücudundan
Kaç aydır deniyorsunuz mutlaka hormon testi yaptır eşinde sperm testi yaptirsin kimde ne sorun var böyle ce çıkar şuan benim hormonlar güzel haziranda yumurta takibi için randevu alcamÇok teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah bizdede bişey çıkmaz eğer bu sorun çıkmazsa bende Haziran başında filan randevu Alacm kadın doğuma tedavi görmek istiyorum
Yaa gitsem giderim ama gitmek istemiyor canımUleeen bi ise yaramadiki amaadam yok ortada şans ya kaçıncı gün bugün senin canım bende test yapcam bugün 14. günüm akıntı var ama hala testte çıkmadı
Değerlendiremedim deme sakın
Sorma canım o sancılar neydi ya hala var böyle kımıl kımılımBu nasıl bir çatlama tüm lh atılmış vücudundan
Tamam da niyeoraya giren tek şey olsaydı kork derdim
Maalesef koçişim gelemedi ilk defa değerlendiremedimDeğerlendiremedim deme sakınyoooo yooooo
Tam da bunu dmeek istedim girenden farklı birşey değilbenim 1 kızım var 7 yaşında 2 yıl önce dış gebelik geçirdim 1 yılı geçti hamile kalamadım kaç doktora gittim sorun yok alttan bakmayan kalmadı giren çıkan alışkanlık yaptı artık
Hayır gelemedi yapacak birşey yok canım iş mi bir aylık kayıp mı düşününce işHiç değerlendiremedin mi yumurtlamayı
Şimdi iyi birşey mi kötü mü acabaBu nasıl bir çatlama tüm lh atılmış vücudundan
Hakkınızdan hayırlısı olsun güzelimHayır gelemedi yapacak birşey yok canım iş mi bir aylık kayıp mı düşününce işparasız işsiz hiçbirşey yapamayız. Aşılama olacak şimdi izin kullanacak para lazım olacak
Aa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canimCanım reglin 2 günü başka 5 6 gün kullan yumurtlama olmadan bırak mutlaka regli gecikmesi yapabilir fazlası kist yapiyo diyolar ben geçen ay denedim çok güzel yumurtlama elde ettim bu ay 2 e gün sabah kullandım bıraktım
Kötü olmuş kuzum ya ama her şeyde bir hayır vardır, öyle düşünMaalesef koçişim gelemedi ilk defa değerlendiremedimşimdi ne diyim tüküreyim bu işe
Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?