Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kol altı olan olcerden kullandım ..

Tamam da niye oraya giren tek şey olsaydı kork derdim
Ya orası öylede öbür türlü farklı yani on sevişme var zaten ondan da korkuyorum yapana kadar bi panik havası mevcut özellikle şu 2 3 aydır çocuk mevzusuna çok takildim stres yapıyorum galiba bu testler falan mecburiyetlik hissetiriyo konsantrasyon bozuluyor

Ben dün akşam itibariyle bal tarcik çörek otu karışımı yapiyorum sabah akşam bir kaşık..adetlerim düzenli ama olsun yumurtlama kaliteli olur diyorlar bakalım hayırlısı
Canım reglin 2 günü başka 5 6 gün kullan yumurtlama olmadan bırak mutlaka regli gecikmesi yapabilir fazlası kist yapiyo diyolar ben geçen ay denedim çok güzel yumurtlama elde ettim bu ay 2 e gün sabah kullandım bıraktım

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için inşallah bizdede bişey çıkmaz eğer bu sorun çıkmazsa bende Haziran başında filan randevu Alacm kadın doğuma tedavi görmek istiyorum
Kaç aydır deniyorsunuz mutlaka hormon testi yaptır eşinde sperm testi yaptirsin kimde ne sorun var böyle ce çıkar şuan benim hormonlar güzel haziranda yumurta takibi için randevu alcam

Uleeen bi ise yaramadiki ama adam yok ortada şans ya kaçıncı gün bugün senin canım bende test yapcam bugün 14. günüm akıntı var ama hala testte çıkmadı
Yaa gitsem giderim ama gitmek istemiyor canımbenim 18.gün ilacımı bıraktığım günden sayarsam. Yani 16.gün ve 17.gün pik oldu bakalım adet ne zamana gelecek ona göre hesap edersek 4 haziran bat olmalı. Düzene girer inşallah adetim. Karışık durumum biliyorsun ilaç kullanırken kanamam olup devam etmeseydim ilaca bu kadar uzamayacaktı yumrtlamam da adetimde

Kızlar ne zamandır yazamadım buraya, girdiğim zamanlarda da yazdıklarınızı okudum kimi zaman izleyici modundaydım ne yaptınız ne ettiniz ? Benim sat 6 mayıstı günaşırı değerlendirmeye çalıştım, en son cuma gecesi oldu, haftasonu biraz tembellik girdi ve ev işi çoktu, yorgundum, çevirmenlik de yapıyorum bir yandan bilmiyoru tuttu mu denk geldi mi

benim 1 kızım var 7 yaşında 2 yıl önce dış gebelik geçirdim 1 yılı geçti hamile kalamadım kaç doktora gittim sorun yok alttan bakmayan kalmadı giren çıkan alışkanlık yaptı artık
Tam da bunu dmeek istedim girenden farklı birşey değil sadce Adetliyken istemsiz sancısı olanların acısı olur bazen benim oluyor ama yemişim biz doğum acısı çekecek insanlarız

Son bat tarihlerim 17 mart , 10 nisan ve 6 mayıs ? Sizce olası çatlama günü hangi gündü en son cuma değerlendirdik ve 11.günden itibaren gün aşırı yapmaya çalıştık. Bakalım...

Aa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canim

Yaaa iyi oldu yazman ben sana etiket attım görmedin sordum da cvp vermedin canım. Tamam ben alacağım trendyol da var onlardan çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…