Aa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canimCanım reglin 2 günü başka 5 6 gün kullan yumurtlama olmadan bırak mutlaka regli gecikmesi yapabilir fazlası kist yapiyo diyolar ben geçen ay denedim çok güzel yumurtlama elde ettim bu ay 2 e gün sabah kullandım bıraktım
Var varrr ondan eminim kolay olan şeylerde zora koşunca birde hafta sonu yumurtlayınca gelemedi yasak şehirler arasıKötü olmuş kuzum ya ama her şeyde bir hayır vardır, öyle düşün
Ayyyy tühh çok üzülmüştürVar varrr ondan eminim kolay olan şeylerde zora koşunca birde hafta sonu yumurtlayınca gelemedi yasak şehirler arasıadamda pesss dedi hafta sonuna denk gelince
Yooo üzülmemişti yapacak bir şey yok dediAyyyy tühh çok üzülmüştürbunda da vardır ama birşey...
Bizimki çatlıyor değerlendiriyoruzda noluyor sankiÇatlamışım :))) @Esrakcshn @Dely38 M mavili_yeshllMaviliGizem @asicadi44 napam böyle çatlamayı anasını satayım.
Yakı sevmiyorm ayy istemem onu yaaBen ilk hamileliğimde Ateş ölçme denemistim ..her gün aynı saatte ölçer yazıyordum o şekilde takip etmiştim ..
Yakı olayinida duymuştum ama onu denemedim
Gormemisimdir kuzum yoksa muhakkak cevap verirdim.Yaaaiyi oldu yazman ben sana etiket attım görmedin sordum da cvp vermedin canım. Tamam ben alacağım trendyol da var onlardan çok teşekkür ederim
Bende öyle dedimBizimki çatlıyor değerlendiriyoruzda noluyor sanki
Çatlamamış canım t c den koyu ya pik de c koyulukta olacak t silinecek en azından tam silinmese bile bu biraz fazla koyuluk olarak çatlama 2 gün sürebiliyor yani erken yapmışsın bugün tekrar istersen 4 gibi filan yap..Gormemisimdir kuzum yoksa muhakkak cevap verirdim.Bende senin gibi dün yumurtladim bugün catlacam diye düşünüyorum hatta akşam catladim mi tam anlayamadım bir bakarmisin çatlama mi sence.t kopkuyuyken biraz açılma olmuş böyle olunca mi çatlama olmuş oluyor yoksa aczik da silinse c ye göre yada aynı kalsa çatlama olmusmudur.bugun yapacağım büyük ihtimal seninki gibi çıkacak.pik olan akşam 6 da aynı olan gece 2 de 8 saat var aralarında.
Benimde takvime göre adetime 9 gün var adete yaklaştığımda sivilcem çıkardı bu ay maşallah 3 tane birden çıktı belirti falan hiçbiri şey yok zaten bende adette gidip hormon testlerini yaptırıcamBende öyle dedim4 ay çatladı değerindirdim varsın olmasın bu ay da aşılama zaten bana ağır süreç olacak ilaçlar filan bende çook pis salmışlık var testleri heyecanla yapardım bu ay nerde vakit buldum yaptım en azından yumrtlama ne zamana oluyor onu bileyim adetimi bekleyeyim hayırlısı ile adet olurum inşllah birde o var
İşte alaydın adamdan şırıngayla basardınÇatlamışım :))) @Esrakcshn @Dely38 M mavili_yeshllMaviliGizem @asicadi44 napam böyle çatlamayı anasını satayım.
Tamam canım çok sağol yapacağım bugünde tekrar.bende öyle düşündüm ama eninde olamadım tam.zaten kasıklarımda hafif bir sizlama oluyor sanki catladiginda bazı aylar hissediyorum bazen hissetmiyorum o daha olmadı. Onuda şöyle okudum hep çatlama olduğunda bir sivi yayilirmis o sıvı kasıklarda hafif bir ağrı sızı yaparmış.onu hissediyorum herhalde bazen bende.hepde o siziyi hissettiğim zamanın 14.gunu o saatlerde regl geliyor.Çatlamamış canım t c den koyu ya pik de c koyulukta olacak t silinecek en azından tam silinmese bile bu biraz fazla koyuluk olarak çatlama 2 gün sürebiliyor yani erken yapmışsın bugün tekrar istersen 4 gibi filan yap..
Canisi 4 gun se erken yumurtluyorsun dedigin gibi . 10. Gun yaparsan kacirabilirsin. Istersen bu ay 5 ya da 6. Gunden itibaren yap testi sonrasinda da az cok belli olur gerxi umarim sonrasi olmazCanım 25-26 günde bir oluyorum.
Hadi bakalım aynıyız hemen hemen seninle.
Kuzu 4 gün sürüyor. Erken yumurtluyorum ama kaçırmamak için ne yapsam riske atmayayım dımı?
O zaman erken başlamak daha mantıklı sanki? Kaçırmamak için. Of ona bak bunu say onu hesaplane zor arkadaş.
Haziranda bastıracam diyeİşte alaydın adamdan şırıngayla basardın
Aslında bugün de olur eşin gelse yasak yok sen mi gitsenSorma canım o sancılar neydi ya hala var böyle kımıl kımılımdemek ki derdi buymuş.
İyi canım e2 in iyi demek buŞimdi iyi birşey mi kötü mü acababen böyle çatlıyorum bazen
Çook doğru okumuşsun ve kesinlikle öyle benim dün akşam canım çıktı hatta bu ney geziyor dedim eminim sıvı olduğuna ateşim çatlama zamanı yüksekti. Hatta inanır mısın doktora gittim geçen gün ürinerden ultrasona girdimTamam canım çok sağol yapacağım bugünde tekrar.bende öyle düşündüm ama eninde olamadım tam.zaten kasıklarımda hafif bir sizlama oluyor sanki catladiginda bazı aylar hissediyorum bazen hissetmiyorum o daha olmadı. Onuda şöyle okudum hep çatlama olduğunda bir sivi yayilirmis o sıvı kasıklarda hafif bir ağrı sızı yaparmış.onu hissediyorum herhalde bazen bende.hepde o siziyi hissettiğim zamanın 14.gunu o saatlerde regl geliyor.
Aynen öyle canım bende yaşıyorum onu çatlama zamanında normal gayetÇook doğru okumuşsun ve kesinlikle öyle benim dün akşam canım çıktı hatta bu ney geziyor dedim eminim sıvı olduğuna ateşim çatlama zamanı yüksekti. Hatta inanır mısın doktora gittim geçen gün ürinerden ultrasona girdimtemiz çıkınca herşey. Senin dediğin durum oluyor sadce yumrtlama zamanı yaşıyorm olası birşey olsa sürekli olurdu.
Ya gitsem bir dedim çok sonra hiç canım istemedi birde hadi gittim olmadı yine olan bana bir sürü masraf yol otel derken. Aşılama yaptıracağım bütçemi aşmak istemedimAslında bugün de olur eşin gelse yasak yok sen mi gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?