Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canim

Ayyyy tühh çok üzülmüştür bunda da vardır ama birşey...
Yooo üzülmemişti yapacak bir şey yok dedigayet rahat rahat bende nedense ilk üzüldüm gibi oldum sonra düşündüm bebeğim seni bu ay aşılama bekliyor salla zaten o kadar denedin denk getirdin bunda kaçırmazsın dedim saldım rabbim hepimize hayırlı zamanda versin.

Ben ilk hamileliğimde Ateş ölçme denemistim ..her gün aynı saatte ölçer yazıyordum o şekilde takip etmiştim ..
Yakı olayinida duymuştum ama onu denemedim
Yakı sevmiyorm ayy istemem onu yaa
Bende öyle yapıcam ölçerle ek bilgi olarak yazacağım hep ne oluyor bakalım

Yaaa iyi oldu yazman ben sana etiket attım görmedin sordum da cvp vermedin canım. Tamam ben alacağım trendyol da var onlardan çok teşekkür ederim
Gormemisimdir kuzum yoksa muhakkak cevap verirdim. Bende senin gibi dün yumurtladim bugün catlacam diye düşünüyorum hatta akşam catladim mi tam anlayamadım bir bakarmisin çatlama mi sence.t kopkuyuyken biraz açılma olmuş böyle olunca mi çatlama olmuş oluyor yoksa aczik da silinse c ye göre yada aynı kalsa çatlama olmusmudur.bugun yapacağım büyük ihtimal seninki gibi çıkacak.pik olan akşam 6 da aynı olan gece 2 de 8 saat var aralarında.

Eklentiler

• IMG_20210523_181903.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210524_015705.webp
    5 KB · Görüntüleme: 28
Bizimki çatlıyor değerlendiriyoruzda noluyor sanki
Bende öyle dedim 4 ay çatladı değerindirdim varsın olmasın bu ay da aşılama zaten bana ağır süreç olacak ilaçlar filan bende çook pis salmışlık var testleri heyecanla yapardım bu ay nerde vakit buldum yaptım en azından yumrtlama ne zamana oluyor onu bileyim adetimi bekleyeyim hayırlısı ile adet olurum inşllah birde o var

Çatlamamış canım t c den koyu ya pik de c koyulukta olacak t silinecek en azından tam silinmese bile bu biraz fazla koyuluk olarak çatlama 2 gün sürebiliyor yani erken yapmışsın bugün tekrar istersen 4 gibi filan yap..

Benimde takvime göre adetime 9 gün var adete yaklaştığımda sivilcem çıkardı bu ay maşallah 3 tane birden çıktı belirti falan hiçbiri şey yok zaten bende adette gidip hormon testlerini yaptırıcam

Tamam canım çok sağol yapacağım bugünde tekrar.bende öyle düşündüm ama eninde olamadım tam.zaten kasıklarımda hafif bir sizlama oluyor sanki catladiginda bazı aylar hissediyorum bazen hissetmiyorum o daha olmadı. Onuda şöyle okudum hep çatlama olduğunda bir sivi yayilirmis o sıvı kasıklarda hafif bir ağrı sızı yaparmış.onu hissediyorum herhalde bazen bende.hepde o siziyi hissettiğim zamanın 14.gunu o saatlerde regl geliyor.

Canisi 4 gun se erken yumurtluyorsun dedigin gibi . 10. Gun yaparsan kacirabilirsin. Istersen bu ay 5 ya da 6. Gunden itibaren yap testi sonrasinda da az cok belli olur gerxi umarim sonrasi olmaz

Çook doğru okumuşsun ve kesinlikle öyle benim dün akşam canım çıktı hatta bu ney geziyor dedim eminim sıvı olduğuna ateşim çatlama zamanı yüksekti. Hatta inanır mısın doktora gittim geçen gün ürinerden ultrasona girdim temiz çıkınca herşey. Senin dediğin durum oluyor sadce yumrtlama zamanı yaşıyorm olası birşey olsa sürekli olurdu.

Aynen öyle canım bende yaşıyorum onu çatlama zamanında normal gayet hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hemşerim ordudasin galiba giresunluyum bende.

Aslında bugün de olur eşin gelse yasak yok sen mi gitsen
Ya gitsem bir dedim çok sonra hiç canım istemedi birde hadi gittim olmadı yine olan bana bir sürü masraf yol otel derken. Aşılama yaptıracağım bütçemi aşmak istemedim gereksiz yere. Şimdi doktora gittim ilaç yazdı bir sürü masraf çıktı evden çıktım en iyisi gitmemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…