Geçer canımKizlar bu 12 gün nasıl geçecek ya.
En son ne zaman yaptırmıştın canım hormon testlerini ?Benimde takvime göre adetime 9 gün var adete yaklaştığımda sivilcem çıkardı bu ay maşallah 3 tane birden çıktı belirti falan hiçbiri şey yok zaten bende adette gidip hormon testlerini yaptırıcam
Evet ordudayımAynen öyle canım bende yaşıyorum onu çatlama zamanında normal gayethayırlısı olsun hakkımızda inşallah hemşerim ordudasin galiba giresunluyum bende.
En iyisi öyle şunu sormadım bunu niye unuttum diyerek insan deli oluyor.Bende çok araştırma yaparım ve senin gibi unutmamak için kağıda yazarım hepsini sorardım Dr uma
İnşAllah canım benim beklıyorum mesajını açarken ahanda beta hcg dedimKızlar neler yapıyorsunuz var mi bat bekleyen belirti gösterenYusra-61 bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediler canim asm de yarın inşallah hayırlı sonuçlar haber veririm sana
amin canım inşallah allah razı olsun valla moralimi yükselttin canım :) çok saol insanın kendi gibi hisseden insanların olduğunu bilmesi çok güzelBu süreç zor ama yalnız olmadığınızı bilin, Rabbim sırasıyla emanetlerini verecek. Hayatta herkesin bir imtihanı var bu da öyle. Bize düşen ümidimizi yitirmeden sabırla en doğru zamanda gelmesini beklemek. Sonunda çok guzel olacak insallahSahip olmak istediği herhangi birseye imrenmeyen var mı Bu çok doğal. Tamamen çocuk sevgisinden kaynaklanıyor. Bence koşulsuz her çocuğu sevebilenlerin sevgisi sadece kendisinin olanı sevenlerden üstün. Biz de öyleyiz. Her bebeğe imrenirim icim kıpır kıpır olur hâlâ. En kısa zamanda bebislerinize kavuşmanız nasip olsun
Benim baya düşük olan vardı mecburi takipteyim bi de o iş açmasın diye başımaDeğerlerimi yazmıyorum genelde şu aralıkta olursa ney filan gibisinden
Hiç yaptırmadım canım bir türlü denk getiremedim en son doktora gittiğimde adetimin 4.günüydü doğru sonuç vermez dedi sadece şeker ve d vitamini testi istemişti önümüzdeki ay hafta içine denk geliyor adetin 2.günü testi yaptırıcamEn son ne zaman yaptırmıştın canım hormon testlerini ?
Daha adamın yakasından düş bugünKızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydıŞimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 MaviliGizem Selizay P Poouh
Sizin de tez zamanda olur inşallah. TSH farklı. TSH 'ım iyiydi. İnsülin direnci şekerle ilgili. Yumurtaların gelişimini ve çatlamasını engelleyebilen bir problem. Kilo ile artabiliyor. Takviyelerden sonra 1 adet dönemi geçti. Sonra aslan pençesini de eklediğim 2.ayında hamilelik oldu.Anladim canm bende kilo verdim 65 ten 57 ye dustum suan iyi degerlerim falnda insulin dirinci tsh olarak gecen hormon adimi? canm bEn seker falnda tuketmiyorum aslinda cok yani doktor herlde onada bakmistir bisey demedi bana ama takviyelere başladığın ay hemen mi hamile kaldin canim
İstem dışıydı ahahahaKızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydıŞimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 MaviliGizem Selizay P Poouh
Malesef canim e nabizda sürekli yeniliyorum ama görünen sonuç yok malesef testi yeniledim bu arada çizgi baya belirgin çıktı bat günümdeGeçer canımbir bakmışsın bat :)
En son ne zaman yaptırmıştın canım hormon testlerini ?
Evet ordudayımGiresun şurası ya oradan araştırmaya buraya gelenler vardı bir kaç kişiyle tanışmıştım ama o doktor gitti daha gelmeyebilirler.
En iyisi öyle şunu sormadım bunu niye unuttum diyerek insan deli oluyor.
İnşAllah canım benim beklıyorum mesajını açarken ahanda beta hcg dedimİnşallah yarın
Bugün yaparsan adamdan sperm yerine su gelir sadece sakin ol şampiyonKızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydıŞimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 MaviliGizem Selizay P Poouh
Meme hassasiyeti deme kanayan yaramKizlar her ay adetten 7-8 gün önce başlayan meme hassasiyeti bu sefer çatlamadan hemen 2 gün sonra başladı. Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Aynen yarın akşam yaparım artık hahahaDaha adamın yakasından düş bugüngünde 3 defa olmaz, kalite düşer. Yarın gün içinde değerlendir bence. Yumurtlama pik şuanda
Vala kar yaparken zarar etmeyekBugün yaparsan adamdan sperm yerine su gelir sadece sakin ol şampiyonyarın geceye kadar bekle
Yok desem inanacak mısınKızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydıŞimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 MaviliGizem Selizay P Poouh
Geceyi degerlendircektim kaç gündür testlerim düzensiz çıkıyordu bende 14. Gün diye dunden başlayayım dedimİstem dışıydı ahahahacanım valla iyi değerlendirmişsin yarını ve Çarşamba gününü değerlendir benim doktorum pik olunca 3 günü değerlendir demişti
Ya Canım ❤ bi an kaçırdım sandim nasıl panik oldum biliyon bakalim yarın test ne çıkcak geçen ay 2 kere yumurtlamistimYok desem inanacak mısındemiştim sana bekle olacak diye bencede yarın akşam yap. Daha iyi olur seni için
Insallah tutar canim testin güzel kızarmışGeceyi degerlendircektim kaç gündür testlerim düzensiz çıkıyordu bende 14. Gün diye dunden başlayayım dedim2 gun daha devam ederiz bakalim sonuç ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?