Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu 12 gün nasıl geçecek ya.
Geçer canım bir bakmışsın bat :)
Benimde takvime göre adetime 9 gün var adete yaklaştığımda sivilcem çıkardı bu ay maşallah 3 tane birden çıktı belirti falan hiçbiri şey yok zaten bende adette gidip hormon testlerini yaptırıcam
En son ne zaman yaptırmıştın canım hormon testlerini ?
Aynen öyle canım bende yaşıyorum onu çatlama zamanında normal gayet hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hemşerim ordudasin galiba giresunluyum bende.
Evet ordudayım Giresun şurası ya oradan araştırmaya buraya gelenler vardı bir kaç kişiyle tanışmıştım ama o doktor gitti daha gelmeyebilirler.
Bende çok araştırma yaparım ve senin gibi unutmamak için kağıda yazarım hepsini sorardım Dr uma
En iyisi öyle şunu sormadım bunu niye unuttum diyerek insan deli oluyor.
Kızlar neler yapıyorsunuz var mi bat bekleyen belirti gösteren Yusra-61 bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediler canim asm de yarın inşallah hayırlı sonuçlar haber veririm sana
İnşAllah canım benim beklıyorum mesajını açarken ahanda beta hcg dedim İnşallah yarın

amin canım inşallah allah razı olsun valla moralimi yükselttin canım :) çok saol insanın kendi gibi hisseden insanların olduğunu bilmesi çok güzel

En son ne zaman yaptırmıştın canım hormon testlerini ?
Hiç yaptırmadım canım bir türlü denk getiremedim en son doktora gittiğimde adetimin 4.günüydü doğru sonuç vermez dedi sadece şeker ve d vitamini testi istemişti önümüzdeki ay hafta içine denk geliyor adetin 2.günü testi yaptırıcam

Merhaba beni listeye ekleyebilirsiniz Yusra-61 sat:24 nisandı ilişki tarihi:9 mayıs ve 21 mayısta çift çizgi gördüm...Kasıkta batmaları olan var mı

Kızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydı Şimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 MaviliGizem Selizay P Poouh

Eklentiler

• 20210524_165830.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 38
Daha adamın yakasından düş bugün günde 3 defa olmaz, kalite düşer. Yarın gün içinde değerlendir bence. Yumurtlama pik şuanda

Sizin de tez zamanda olur inşallah. TSH farklı. TSH 'ım iyiydi. İnsülin direnci şekerle ilgili. Yumurtaların gelişimini ve çatlamasını engelleyebilen bir problem. Kilo ile artabiliyor. Takviyelerden sonra 1 adet dönemi geçti. Sonra aslan pençesini de eklediğim 2.ayında hamilelik oldu.

İstem dışıydı ahahaha canım valla iyi değerlendirmişsin yarını ve Çarşamba gününü değerlendir benim doktorum pik olunca 3 günü değerlendir demişti

Malesef canim e nabizda sürekli yeniliyorum ama görünen sonuç yok malesef testi yeniledim bu arada çizgi baya belirgin çıktı bat günümde

Bugün yaparsan adamdan sperm yerine su gelir sadece sakin ol şampiyon yarın geceye kadar bekle

Yok desem inanacak mısın demiştim sana bekle olacak diye bencede yarın akşam yap. Daha iyi olur seni için

İstem dışıydı ahahaha canım valla iyi değerlendirmişsin yarını ve Çarşamba gününü değerlendir benim doktorum pik olunca 3 günü değerlendir demişti
Geceyi degerlendircektim kaç gündür testlerim düzensiz çıkıyordu bende 14. Gün diye dunden başlayayım dedim 2 gun daha devam ederiz bakalim sonuç ne olcak

Yok desem inanacak mısın demiştim sana bekle olacak diye bencede yarın akşam yap. Daha iyi olur seni için
Ya Canım ❤ bi an kaçırdım sandim nasıl panik oldum biliyon bakalim yarın test ne çıkcak geçen ay 2 kere yumurtlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…