Aaa bunu ben yeni duydum.İyi canım e2 in iyi demek bu
O zaman diyoruz ki gel haziran gel çabuk gelHaziranda bastıracam diyeyapmadım öyle birşey
Ben ona da baktırmıştım dur bakayım o yumurtayı çatlatan hormon diye biliyorum Bnde formlarda okumuştum bakıp atayım benim ki kaçmış meselaAaa bunu ben yeni duydum.e2 tam olarak ney ben onu çözemedim. Mesela referans kaç olmalı? Neye göre yükseliyor?
Benim ki 29.82 çıkmış baya baktım da referans aralığını göremedim ama referans aralığında olmayanı kırmızı yapmışlar demek ki bu referans aralığındaAaa bunu ben yeni duydum.e2 tam olarak ney ben onu çözemedim. Mesela referans kaç olmalı? Neye göre yükseliyor?
Bak canım bende pek bilgim yok bunun hakkında bilgi edinmek istedim unutuyorum birde çok çözemiyorumBen ona da baktırmıştım dur bakayım o yumurtayı çatlatan hormon diye biliyorum Bnde formlarda okumuştum bakıp atayım benim ki kaçmış mesela
Ben kurdu oldum resmen habire araştırıyorumBak canım bende pek bilgim yok bunun hakkında bilgi edinmek istedim unutuyorum birde çok çözemiyorum
Bencede benimde en son yaptırdığım o sayılardaydı doktor birşey demedi normal olmasa derdi birde yaş baz alınıyor değerler referans da. Adet görmediğim zaman yükselmişti ondan merak ettim. Çok yüksek olması iyi değil ama düşüklük konusunda fikrim yokBenim ki 29.82 çıkmış baya baktım da referans aralığını göremedim ama referans aralığında olmayanı kırmızı yapmışlar demek ki bu referans aralığında
Bende ama bazen salıyorum yazdım unutmayayım diye birdeBen kurdu oldum resmen habire araştırıyorum
Bende ama bazen salıyorum yazdım unutmayayım diye birde
pko var demiyorlar. geçen sene pko görünümünde diyip zayıflamamı istemişti doktor. Diyete başladım o ay 5 kilo verdim ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Kilomu korumama ve düzensizlik olmamasına rağmen 8,9 ay gebelik oluşmayınca Martta farklı doktora gittim ve insülin direncim olduğunu söyleyip takviyelere başlattı.Merhaba canim acaba pko mu vardi sende hamilesin sanirimbende clife macunu kullanmaya basladim iki gundur ondada aslan pencesi var iceriginde bnde de pko var ama hormonlarim bu ay cok Sukur istedigimiz kadr duzeldi dustu degerler nisanda hsg cekildim ama bu ay adet gordum bu ay insaAllah banada nasip olur
Anladim canm bende kilo verdim 65 ten 57 ye dustum suan iyi degerlerim falnda insulin dirinci tsh olarak gecen hormon adimi? canm bEn seker falnda tuketmiyorum aslinda cok yani doktor herlde onada bakmistir bisey demedi bana ama takviyelere başladığın ay hemen mi hamile kaldin canimpko var demiyorlar. geçen sene pko görünümünde diyip zayıflamamı istemişti doktor. Diyete başladım o ay 5 kilo verdim ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Kilomu korumama ve düzensizlik olmamasına rağmen 8,9 ay gebelik oluşmayınca Martta farklı doktora gittim ve insülin direncim olduğunu söyleyip takviyelere başlattı.
Haziranda belki erken olabilirsin canim sonra ki aylar düzelir benim ilaçtan sonraki reglim 3 hafta içinde olmustuYaa gitsem giderim ama gitmek istemiyor canımbenim 18.gün ilacımı bıraktığım günden sayarsam. Yani 16.gün ve 17.gün pik oldu bakalım adet ne zamana gelecek ona göre hesap edersek 4 haziran bat olmalı. Düzene girer inşallah adetim. Karışık durumum biliyorsun ilaç kullanırken kanamam olup devam etmeseydim ilaca bu kadar uzamayacaktı yumrtlamam da adetimde
Canim yumurtlama zamanı sakin sakin kür yapma biz o hatayı yaptık 1 ay regl olmak icinAa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canim
E nabızda var hepsi bende hep oradan bakıyorum ama tekrar yaptırcm çünkü çok takviye kullandım bakalım nasıl etkilemişBende ama bazen salıyorum yazdım unutmayayım diye birde
Hayırlısı olsun,ben de aynı şeyi hissediyorum. Karnım ağrıyor. Sonra da adet geliyorKarnım agrıyor adet olucam sanki dünden beri akıntım da kesildi oysa bu ay çok ümitliydim
Tamam canım ebru hanımı inste takibe aldım .. YouTube bi kaç videosunu seyrettim cuma gününe kadar kur yaparım sonra bırakırımCanim yumurtlama zamanı sakin sakin kür yapma biz o hatayı yaptık 1 ay regl olmak icinYusra-61 ile neler cektik daha yeni duzene girdi reglim sende 5 6 gun kullan sonra birak ve youtubede ebru ceylanin yumurtlama masajlarini yap
Değerlerimi yazmıyorum genelde şu aralıkta olursa ney filan gibisindenE nabızda var hepsi bende hep oradan bakıyorum ama tekrar yaptırcm çünkü çok takviye kullandım bakalım nasıl etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?