Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bunu ben yeni duydum. e2 tam olarak ney ben onu çözemedim. Mesela referans kaç olmalı? Neye göre yükseliyor?
Benim ki 29.82 çıkmış baya baktım da referans aralığını göremedim ama referans aralığında olmayanı kırmızı yapmışlar demek ki bu referans aralığında

Ben ona da baktırmıştım dur bakayım o yumurtayı çatlatan hormon diye biliyorum Bnde formlarda okumuştum bakıp atayım benim ki kaçmış mesela
Bak canım bende pek bilgim yok bunun hakkında bilgi edinmek istedim unutuyorum birde çok çözemiyorum

Benim ki 29.82 çıkmış baya baktım da referans aralığını göremedim ama referans aralığında olmayanı kırmızı yapmışlar demek ki bu referans aralığında
Bencede benimde en son yaptırdığım o sayılardaydı doktor birşey demedi normal olmasa derdi birde yaş baz alınıyor değerler referans da. Adet görmediğim zaman yükselmişti ondan merak ettim. Çok yüksek olması iyi değil ama düşüklük konusunda fikrim yok

pko var demiyorlar. geçen sene pko görünümünde diyip zayıflamamı istemişti doktor. Diyete başladım o ay 5 kilo verdim ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. Kilomu korumama ve düzensizlik olmamasına rağmen 8,9 ay gebelik oluşmayınca Martta farklı doktora gittim ve insülin direncim olduğunu söyleyip takviyelere başlattı.

Anladim canm bende kilo verdim 65 ten 57 ye dustum suan iyi degerlerim falnda insulin dirinci tsh olarak gecen hormon adimi? canm bEn seker falnda tuketmiyorum aslinda cok yani doktor herlde onada bakmistir bisey demedi bana ama takviyelere başladığın ay hemen mi hamile kaldin canim

Haziranda belki erken olabilirsin canim sonra ki aylar düzelir benim ilaçtan sonraki reglim 3 hafta içinde olmustu

Kızlar neler yapıyorsunuz var mi bat bekleyen belirti gösteren Yusra-61 bugün kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediler canim asm de yarın inşallah hayırlı sonuçlar haber veririm sana

Aa iyiki söyledin ben adete kadar kullanmayı düşünmüstum adet 3 günü başladım ..öyle yapım bari canim
Canim yumurtlama zamanı sakin sakin kür yapma biz o hatayı yaptık 1 ay regl olmak icin Yusra-61 ile neler cektik daha yeni duzene girdi reglim sende 5 6 gun kullan sonra birak ve youtubede ebru ceylanin yumurtlama masajlarini yap

Tamam canım ebru hanımı inste takibe aldım .. YouTube bi kaç videosunu seyrettim cuma gününe kadar kur yaparım sonra bırakırım

kızlar selam bende katılabilir miyim acabaaa :)

yaş 30 - bat bitti 23 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…