Gecen ayda çok güzel kızarmıştı pik te görmüştüm çatlamayı degerlendirmemistik nasip olmadi bu aya kısmet canim esim de sperm sorunu var di maalesefInsallah tutar canim testin güzel kızarmış
Evet canım hatırlıyorum tedavi olmadı mı bayramdan sonra demiştin sankjGecen ayda çok güzel kızarmıştı pik te görmüştüm çatlamayı degerlendirmemistik nasip olmadi bu aya kısmet canim esim de sperm sorunu var di maalesef
Hayırlı olsun canım, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?Merhaba beni listeye ekleyebilirsinizYusra-61 sat:24 nisandı ilişki tarihi:9 mayıs ve 21 mayısta çift çizgi gördüm...Kasıkta batmaları olan var mı
Bu işler biraz insana öyle geliyor benim düzensizlik olmasa ben aynı günü beklerdim hep. Genelleme aynı gün aralıklarda pik oluyordu seninde öyle mi peki? Sonuç hayırlı olsun bizler içinYa Canım ❤ bi an kaçırdım sandim nasıl panik oldum biliyon bakalim yarın test ne çıkcak geçen ay 2 kere yumurtlamistim
Valla abartıya mı kaçar bilmem de herif kesin kaçarKızlar bugün 14. Günüm yumurtlama var dimi ? Dün gece yi değerlendirdim birde öğlen saat 2 gibi bugünüde değerlendirdim o istem dışıydıŞimdi de ovu testimi yaptım böyle cıktı ben yarın akşam bir daha değerlendireyim diyorum bu gece yaparsam abartıya kacar heralde dimi Yusra-61 A R Y A M mavili_yeshll bgm21 @Gizemsu07 @Selizay P Poouh
Seninle biz denk hafta içini yakalayalım birde o var. Benim bu sefer kesin 2.veya 3.gün denk gelmem lazım aşılama içinHiç yaptırmadım canım bir türlü denk getiremedim en son doktora gittiğimde adetimin 4.günüydü doğru sonuç vermez dedi sadece şeker ve d vitamini testi istemişti önümüzdeki ay hafta içine denk geliyor adetin 2.günü testi yaptırıcam
Isyeri izin vermiyor hep mesaiye kalıyor vala canim yumurtlamayı iyi yakaladımEvet canım hatırlıyorum tedavi olmadı mı bayramdan sonra demiştin sankj
Öyle doktorlar da şu sorun diyor aslında bizler pinpirik oluyoruz. Hafif düşüklük yükseklik normal oluyor.Benim baya düşük olan vardı mecburi takipteyim bi de o iş açmasın diye başıma
Çocuk için çekilen çile kutsaldırValla abartıya mı kaçar bilmem de herif kesin kaçar
2. Ovu testim bu geçen ay 12 13 yumurtlama gördüm bu ay 14. Gün gördüm demekki akıntıyı takip edince gununu bilince oluyor bu iş ama işte sonuç negatif onu cozemedimBu işler biraz insana öyle geliyor benim düzensizlik olmasa ben aynı günü beklerdim hep. Genelleme aynı gün aralıklarda pik oluyordu seninde öyle mi peki? Sonuç hayırlı olsun bizler için
Tesekkur ederım 16 gün geçtiHayırlı olsun canım, yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti?
Normal oluyo aslında ama işte insanın içine sinmiyoÖyle doktorlar da şu sorun diyor aslında bizler pinpirik oluyoruz. Hafif düşüklük yükseklik normal oluyor.
Hadi inşallah ya ben de benimkinden gizli kullanıyorum ya ilacı doktorun dediği günlere nasıl ikna etcem acaba diye düşünüp duruyorumÇocuk için çekilen çile kutsaldırneyse bugunki çocuk için değildi belki tutar o stres yoktu
Elinde ovulasyon testi var mı hamileyken yapınca t koyu çıkıyormuş. Benimde bat yarın, Yumurtlamanın da 14 günü olacak yarın. Ovulasyon testim belirgin ama c kadar koyu değil ve hiçbir belirtim yok sanki. Sol kasığım hafif hafif batıyor sadeceTesekkur ederım 16 gün geçti
Vallahi benim de her ay bı farklı hassaslasiyorMeme hassasiyeti deme kanayan yaram
Eğer evde oluyorsa cilve yap az alkol falan içirHadi inşallah ya ben de benimkinden gizli kullanıyorum ya ilacı doktorun dediği günlere nasıl ikna etcem acaba diye düşünüp duruyorum
Eğer evde oluyorsa cilve yap az alkol falan içiradam bilmeyince sıkıntı üst üste yapmak ama işte cazibe kullancan gizlice
Bende folik asit ile 2 tane var ayrıca d vitamini damla inşallah hormon sonuçları güzel çıkar ya daha fazla ilacı kaldıramıcamSeninle biz denk hafta içini yakalayalım birde o var. Benim bu sefer kesin 2.veya 3.gün denk gelmem lazım aşılama içininşallah yakalarız. Bende bugn dahiliye gittim çinko yazdı bana saçlarım çok dökülüyor dedim iki ilaç daha yazdı baya ilaç oldu folik asitle
Benim gibi olursun ya inşallah. O damlayı istemedim vermeyin onu ben onunla çıldırıyorum dedimBende folik asit ile 2 tane var ayrıca d vitamini damla inşallah hormon sonuçları güzel çıkar ya daha fazla ilacı kaldıramıcamadam çocuk yaparken çürüğe çıkıcaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?