Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ayda çok güzel kızarmıştı pik te görmüştüm çatlamayı degerlendirmemistik nasip olmadi bu aya kısmet canim esim de sperm sorunu var di maalesef
Evet canım hatırlıyorum tedavi olmadı mı bayramdan sonra demiştin sankj

Ya Canım ❤ bi an kaçırdım sandim nasıl panik oldum biliyon bakalim yarın test ne çıkcak geçen ay 2 kere yumurtlamistim
Bu işler biraz insana öyle geliyor benim düzensizlik olmasa ben aynı günü beklerdim hep. Genelleme aynı gün aralıklarda pik oluyordu seninde öyle mi peki? Sonuç hayırlı olsun bizler için

Seninle biz denk hafta içini yakalayalım birde o var. Benim bu sefer kesin 2.veya 3.gün denk gelmem lazım aşılama için inşallah yakalarız. Bende bugn dahiliye gittim çinko yazdı bana saçlarım çok dökülüyor dedim iki ilaç daha yazdı baya ilaç oldu folik asitle

Evet canım hatırlıyorum tedavi olmadı mı bayramdan sonra demiştin sankj
Isyeri izin vermiyor hep mesaiye kalıyor vala canim yumurtlamayı iyi yakaladım yarın randevusu var bakalim işyeri aksilik çıkarmazsa gidicek hastaneye

Bu işler biraz insana öyle geliyor benim düzensizlik olmasa ben aynı günü beklerdim hep. Genelleme aynı gün aralıklarda pik oluyordu seninde öyle mi peki? Sonuç hayırlı olsun bizler için
2. Ovu testim bu geçen ay 12 13 yumurtlama gördüm bu ay 14. Gün gördüm demekki akıntıyı takip edince gununu bilince oluyor bu iş ama işte sonuç negatif onu cozemedim ama regl bittikten sonra hep 1 hafta sonra kasik agrım akintim oluyordu test ile netlestirdim canim

Tesekkur ederım 16 gün geçti
Elinde ovulasyon testi var mı hamileyken yapınca t koyu çıkıyormuş. Benimde bat yarın, Yumurtlamanın da 14 günü olacak yarın. Ovulasyon testim belirgin ama c kadar koyu değil ve hiçbir belirtim yok sanki. Sol kasığım hafif hafif batıyor sadece

Hadi inşallah ya ben de benimkinden gizli kullanıyorum ya ilacı doktorun dediği günlere nasıl ikna etcem acaba diye düşünüp duruyorum
Eğer evde oluyorsa cilve yap az alkol falan içir adam bilmeyince sıkıntı üst üste yapmak ama işte cazibe kullancan gizlice

Bende folik asit ile 2 tane var ayrıca d vitamini damla inşallah hormon sonuçları güzel çıkar ya daha fazla ilacı kaldıramıcam adam çocuk yaparken çürüğe çıkıcaksın dedi

Bende folik asit ile 2 tane var ayrıca d vitamini damla inşallah hormon sonuçları güzel çıkar ya daha fazla ilacı kaldıramıcam adam çocuk yaparken çürüğe çıkıcaksın dedi
Benim gibi olursun ya inşallah. O damlayı istemedim vermeyin onu ben onunla çıldırıyorum dedim benim bütün herşeyim normal çıktı bundan geçemedim ilaçla hal oluyor bunlar hormonların güzel çıksın da. doktorum yoktu başka genç çocuk vardı ama bilgiliydi. Bana güneş yaz var d vitamini kullanma istersen dedi bende gelse ne olacak maske ağzımda dedim o da yazdı. Saç dökülmesi için cildiyeye git onlar size karışım tarzı şeyler versin dedi bunu bilmem iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…