Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla doktor iki test yaptı iki ilaca başladım hormon testinden korkuyorum hormon testinde neler önemli onları hiç araştırmadım kötü kötü şeyler aklıma gelmesin diye

Valla doktor iki test yaptı iki ilaca başladım hormon testinden korkuyorum hormon testinde neler önemli onları hiç araştırmadım kötü kötü şeyler aklıma gelmesin diye
Canım ben e2 tsh fsh lh t3 t4 testesteron progesteron bunlarla normaldim sonra saç dökülme şikayetim vardı bende bir vitamin baktırayım dedim doktor hepsine bakmışlar kadın doğumda ikisine bakalım dediikisi de düşük çıktı kan yine iyi de d vitaminim çok aşırı düşüktü. Bu sefer tahlil yapmadı olan ilaçlarımı yazmamıştı asm doktor onları yazdı iç diyerek yolladı. Kadın doğum dicem adet olunca o baksın kaça yükselmişler
İnşAllah seninde güzel çıkacak bence içimde öyle his var hormonların.

İnşallah canım benim ya o kadar hamile kalmayacağıma eminim ki 3 Haziran için planları yaptım. Bu testler için aç olmak mı gerekiyor peki

Kızlar benimde bugün bat günüm ama hala gelen giden yok test yapmadım çünkü regl olucam hissediyorum şişkinlik başladı çok azda sancım var her ay iki gün önceden olurdum bu ay hala olmadım bata 6 gün varken kaset test negatif çıkmıştı çok yoruldum bu durumdan komple bırakmak istiyorum gebe kalma düşüncesini ama onu da yapamıyorum neden bu kadar zor yaa

İnşallah gelmez de kırmızılar hamiş olursun valla hepimiz aynıyız ben önce nasıl umursamazdım aman ne var çocuk yapmada olmasa nolcak sanki diyodum şimdi düşünmeden edemyrm

Kaç aydır deniyorsunuz mutlaka hormon testi yaptır eşinde sperm testi yaptirsin kimde ne sorun var böyle ce çıkar şuan benim hormonlar güzel haziranda yumurta takibi için randevu alcam
1 yıldır filan korunmuyoruz ama 2 3 aydır biraz dikkat ediyoruz hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı cnm ilk cocugumda 5 yıldan sonra oldu tedavi gördüm inşallah bu ayda olmazsa haziran basi randevu alıp doktoruma gidecem Maviesra sen kaç aydır deniyorsunuz cnm

Son düzenleme:
Kızlar hayıt otu kullananlardan biriniz kapsül olarak daha iyi demişti. Markası neydi acaba, bir de adet olunca başlanıp yumurtlayınca bırakılıyor muydu

İnşallah gelmez de kırmızılar hamiş olursun valla hepimiz aynıyız ben önce nasıl umursamazdım aman ne var çocuk yapmada olmasa nolcak sanki diyodum şimdi düşünmeden edemyrm
Vardır bunda da bir hayır diyorum ne diyim kuzum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

İnşallah canım benim ya o kadar hamile kalmayacağıma eminim ki 3 Haziran için planları yaptım. Bu testler için aç olmak mı gerekiyor peki
Hormon için önemli değil canım bana kaç kere gittim aç mısın demediler yaptılar toktum genelde sen tok git pandemi insan oluyor nerde tatlı gördüm içine girecektim benimle aynı düşüncedesin biz haziranı bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…