- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Amin inşallah o çift çizgiyi gördüğüm Gün benim için bayram olcakVardır bunda da bir hayır diyorum ne diyim kuzum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Bnde çarşamba öyle olurum kesin nedense hastane yüzü görünce bi Nevrim dönüyoÇook yoruldum bugün beynim döndüyeni kendime geldm valla ya.
Hamilelerde kirpikler birbirine karisirmis yabi de onu değerlendirelim
Ben gebelik testi kaset testle baktım canım 3-4 gün evvel boyleydı...ne zaman doktora gitmek gerek bılemedımElinde ovulasyon testi var mı hamileyken yapınca t koyu çıkıyormuş. Benimde bat yarın, Yumurtlamanın da 14 günü olacak yarın. Ovulasyon testim belirgin ama c kadar koyu değil ve hiçbir belirtim yok sanki. Sol kasığım hafif hafif batıyor sadece
Hayırlı olsun öncelikle. Markası ne bunun?Ben gebelik testi kaset testle baktım canım 3-4 gün evvel boyleydı...ne zaman doktora gitmek gerek bılemedım
Güzel haberler alırız inşallah canım benim ya bende iki kere falan femara deneyip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum. Aşılama olduğu zaman cinsel ilişki oluyor mu? Hiç bu konuyu araştırmadımHormon için önemli değil canım bana kaç kere gittim aç mısın demediler yaptılar toktum geneldesen tok git pandemi insan oluyor nerde tatlı gördüm içine girecektim benimle aynı düşüncedesin biz haziranı bekleyelim
Kimi doktor yap kimisi yapma diyor sanırsam bende bilmiyorum açıkçası sadce böyle duymuştum.Güzel haberler alırız inşallah canım benim ya bende iki kere falan femara deneyip aşılamaya geçmeyi düşünüyorum. Aşılama olduğu zaman cinsel ilişki oluyor mu? Hiç bu konuyu araştırmadım
Hayırlı olsun gebeliğiniz testte çok tatli yaaBen gebelik testi kaset testle baktım canım 3-4 gün evvel boyleydı...ne zaman doktora gitmek gerek bılemedım
Teşekkür ederim, aslanpençesi ve hayıt otu kullanmak istiyorum bende bu ay inşallah. Deneyelim bakalimBionica agnucaston canım
Bildiğim kadarıyla sperm yıkanıp en iyi olanları rahime veriliyormuş bunun üstüne ilişki istenir mi diye merak ettim. Bende aşılamaya gidersem benim adam spermi verdim üstüne para verdim yine belli günlerde ilişki olucaksa niye para verdim derKimi doktor yap kimisi yapma diyor sanırsam bende bilmiyorum açıkçası sadce böyle duymuştum.
Bunun önemi yok şuan neden merak ettin ilişkiyi?
Uzaktı birde bu hastane dolmuş evimin önünden kalkıyor hastane son durak birde dahiliye gittim aç olayım dedim nevrim döndü. Dışarıda birşey yiyemiyorum yasak malum elimde ulu ortada yemek istemedim derken ben hiçbirşey yemedim aldım evde 4 de yedim manyagım o yemeyle uyuya kaldım.Bnde çarşamba öyle olurum kesin nedense hastane yüzü görünce bi Nevrim dönüyo
Ben yapmadım kuzum ama regl olmadım dahaDerin1111 R rana20 Lucifa
@DanlaDa Y yakamoz-91
Hayat su 0606 A R Y A :))
Test yaptınız mı bakalım güzel haberler var mı :)
Ooo senin baya çok ve bir çocuğun da var be güzel maşallah canim1 yıldır filan korunmuyoruz ama 2 3 aydır biraz dikkat ediyoruz hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı cnm ilk cocugumda 5 yıldan sonra oldu tedavi gördüminşallah bu ayda olmazsa haziran basi randevu alıp doktoruma gidecem Maviesra sen kaç aydır deniyorsunuz cnm
Sakın test yapıp canınızı sıkmayın, benimde 4 gün vardı. Adet agrım başlayınca engel olamadım kendime.Negatif görmek arkadasın da dediği gibi kan görmekten kötü. Eninde sonunda o gün öğreneceğiz neyse bu acelemiz bilmiyorum. Işin kötüsü umudumuz ne kayboluyo ne de kaliyo .araf gibi bir yerKızlar benim bata 4 gün var ama regl olacakmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da hamiş olamıcam
Çocuk için ilişki olmaz canım ben net bilmiyorum da.. Senin beye yap derler istemiyor yaBildiğim kadarıyla sperm yıkanıp en iyi olanları rahime veriliyormuş bunun üstüne ilişki istenir mi diye merak ettim. Bende aşılamaya gidersem benim adam spermi verdim üstüne para verdim yine belli günlerde ilişki olucaksa niye para verdim der
Ay insallah ya vala bi an romantik ortam olustu ben aksama çocuk için mecburi yapacaktım ohhhh aradan çıktı iyi olduIstem disiysa kesin tutar diyim
Çocuk için ilişki olmaz canım ben net bilmiyorum da.. Senin beye yap derler istemiyor ya
İnsan kendini biliyor anlıyorBen yapmadım kuzum ama regl olmadım dahabeklemedeyim ama hamile olmadığıma eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?