Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle yapmayin ben 4 aydir yaptim bu ay yapmicam adet olmazsam gecikirse yapacağım öbur türlü çok heyecan oluyor ve çok üzülüyorum adet olcakmisiz gibi hissediyoruz regl oluncada yadirgamiyoruz ama o testler cok kotu moral bozuyor

Ooo senin baya çok ve bir çocuğun da var be güzel maşallah canim tüp bebekmi tedavi? Canim Ben yeniyim 5. Ayim bu ay
Yok canım tüp bebek değil klomen famera progestan filan kullandım 3 ayda hamile kaldim inşallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın

kız benimkine böyle zorlama gibi geliyor ya ondan bi rahatsız yoksa çocuk için uğraşmadığım zamanlar böyle değildi
Cocuk icin olunca çok zorlaniyorum ben ya konsantrasyon olamiyorum esim kızıyor sonra ama obur türlü çok farklı keşke çocuk olsada normal hayatımıza dönsek

Aynen cnm şöyle bide progestan yazsın sana spermin tutunması için veriyorlarmış progestani

Cocuk icin olunca çok zorlaniyorum ben ya konsantrasyon olamiyorum esim kızıyor sonra ama obur türlü çok farklı keşke çocuk olsada normal hayatımıza dönsek
Evet yaa ilişki sonrası yatağa çivilenmiş gibiyim kalkmıyorum bende istemiyorum bazen ya ilişkiyi benim içinde biraz işkence gibi oluyor

Merhaba son adet başlangıç tarihim 27 mart. Normalde adetim düzensizlik içinde düzenlidir. Bu aylarda her zaman 33-34 günde olurdum. Adet döngüsü uygulamasında 4 mayısta tahmini adetin ilk günü olması gerekiyordu. 1 buçuk aydır folik asit kullanıyorum ve 1 aydır eşimle çocuk istiyoruz. Bu ay hala adet olmadım testlerim negatif çıktı. Şuan göğüslerim felaket şiş. Daha önceki günlerde hafif kasık ağrılarım oldu ama ben adete yordum. Bi yandan da inşallah bebektir diyorum ama testler hep negatif sizce olsa çıkar mıydı? Kan vermeye de korkuyorum Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama k. Bakmayın yanlış yere yazdıysam :)

Ar
Araba inanılmaz rahatlık benim ev şehirin ortasında ama araba elim ayağım mutlaka cesaretini toplamalısın kuzum bnce çocukla çok zor olur ilerde hastaneye gidip gelmek

Benim doktorum femara daha iyi demişti bende önümüzdeki ay başlıcam büyük bir ihtimalle
Ben hic kullanmadım 5 ay olcak bu ay verimi bilmiyorum ama isticem canim bakalim yumurta takibi de yapar ne kadar büyüyor çatlaması nasıl şuan ezbere herşey

Ben hic kullanmadım 5 ay olcak bu ay verimi bilmiyorum ama isticem canim bakalim yumurta takibi de yapar ne kadar büyüyor çatlaması nasıl şuan ezbere herşey
Sürekli gittiğin bir doktor mu ? Yoksa 10-11 aydır deniyoruz falan de veriyorlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…