Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli gittiğin bir doktor mu ? Yoksa 10-11 aydır deniyoruz falan de veriyorlar o zaman
Devamlı gittigim ama devlet hastanesi bu ay son kez gidicem olmadi başka doktora gidicem araştırma hastanesine gidicem gerçi benim doktor balık hafızalı 10 ay desem de he tamam der kadın hep uyur pozisyonda
Hep ameliyat vs icin de beni hatırlamaz zaten

Ben ilk klomen için 10 aydır deniyoruz demiştin sonra Allah cezamı verdi

Canım ne yaptın sancıların devam ediyor mu hala :)
Dün gece oldu baya bugün çatlamıştı. Ağrım baya vardı böyle ağrıda değil bu geziyordu birşey bugün ne ağrı ne sızı herşey normal. Akıntım bugün baya yoğun sperm gelir gibi beyazdı. Bakalım gidiyor mu bu ıslaklık senin devam mı kuzum

Kızlar benim boynumda bir tane yağ bezesi var, ne zaman adet olsam şişer. İki katına çıkar, hiç şaşmaz. Bu ay adetime 7 gün kala şişti ben de ay adete 1 hafta kala şişti ben de olağandışı bir şey olunca heyecanlandım milletin memesi şişer benim bezem şişiyo, hamilelik belirtim bu olursa çok gülerim

Ar

Araba inanılmaz rahatlık benim ev şehirin ortasında ama araba elim ayağım mutlaka cesaretini toplamalısın kuzum bnce çocukla çok zor olur ilerde hastaneye gidip gelmek
En çok araba olmasını araba tutuyor diye istiyorum özelde tutmuyor. Bilmiyorum ne zaman olur bu aralar düşünüyorm düşünmekle kalıyor

Kirpikten bezeye yavaş yavaş deliriyoruz. Buranın adını Mayıs ayı gebelik bekleyenler timarhanesi koyuyorum.

Ben 3 gun once kirmizilari gordum 2 gun surdu en son pembemsi cok az lekelenme oldu.Normalde gunum hic şaşmaz cok sasirdim erken olmasina.Adet kanamasi mi yerlesme mi bi fikrim yok.Olan varsa aydinlatsin beni kizlar
Çok mu kanaman oldu? Birde test yapmadın mı cnaım?

Ben bir konu hakkında değinmek istiyorum, üstüne görme konusu burada hep az kan geliyor adetten farklı oluyor gibi konuşuluyor ama benim kuzenim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi ve adetini az değil aksine çok bir şekilde olduğunu ve yine 1 hafta sürdüğünü söyledi . Biz de şaşırdık.
Yine bir umudumuz var demektir

Adet kanamasi kadar cok degildi ama lekelenme kadar az da degildi test yapmadim yerlesme olursa kanamadan 5 6 gun sonra cikiyomus netten baktim biraz oyle yaziyodu bi de adet doneminden 2 ile 4 gun once geliyomus umutlanmakta istemiyorum bekliyorum bakalim.Ama gecikebilir stresten falan ama hic erken geldigini duymamistim ona şaşırdim

Benim normal adet gibi cok gelmedi ama azda degildi bide normalde 4 5 gun surer bu 3 gun surmedi kafamda deli sorular

Kızlar 19 mayısta yumurtlama 20 mayısta çatlama gördüm ovulasyonda, ara ara ıslaklık hissediyorum çamaşırımda beyaz akıntı oluyor ama katı şekilde değil sıvı, bu normal mi?

Aaa onu bilmiyordum diyim onuda
Soyle cnm ben ilk tedaviye başladığımda hapı içtiğim zaman hamilelik belirtisi veriyordu mide bulantısı baş dönmesi filan sonra doktoruma sordum neden böyle oluyor diye doktorumda progestan sperimin tutunması için verdim onu demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…