Devamlı gittigim ama devlet hastanesi bu ay son kez gidicem olmadi başka doktora gidicem araştırma hastanesine gidicemSürekli gittiğin bir doktor mu ? Yoksa 10-11 aydır deniyoruz falan deveriyorlar o zaman
Aaa onu bilmiyordum diyim onudaAynen cnm şöyle bide progestan yazsın sana spermin tutunması için veriyorlarmış progestani
Ben ilk klomen için 10 aydır deniyoruz demiştinDevamlı gittigim ama devlet hastanesi bu ay son kez gidicem olmadi başka doktora gidicem araştırma hastanesine gidicemgerçi benim doktor balık hafızalı 10 ay desem de he tamam der kadın hep uyur pozisyonda
Hep ameliyat vs icin de beni hatırlamaz zaten
Canım ne yaptın sancıların devam ediyor mu hala :)Çocuk için ilişki olmaz canım ben net bilmiyorum da.. Senin beye yap derler istemiyor ya
Dün gece oldu baya bugün çatlamıştı. Ağrım baya vardı böyle ağrıda değil bu geziyordu birşeyCanım ne yaptın sancıların devam ediyor mu hala :)
Aaa ne oldu ki?Test bi kenara dursun iyice işler karıştı bende
En çok araba olmasını araba tutuyor diye istiyorumAr
Araba inanılmaz rahatlık benim ev şehirin ortasında ama araba elim ayağım mutlaka cesaretini toplamalısın kuzum bnce çocukla çok zor olur ilerde hastaneye gidip gelmek
Ben 3 gun once kirmizilari gordum 2 gun surdu en son pembemsi cok az lekelenme oldu.Normalde gunum hic şaşmaz cok sasirdim erken olmasina.Adet kanamasi mi yerlesme mi bi fikrim yok.Olan varsa aydinlatsin beni kizlar@Derin1111 @rana20 @Lucifa
@DanlaDa Y yakamoz-91
@Hayat su 0606A R Y A :))
Test yaptınız mı bakalım güzel haberler var mı :)
Kirpikten bezeye yavaş yavaş deliriyoruz. Buranın adını Mayıs ayı gebelik bekleyenler timarhanesi koyuyorum.Kızlar benim boynumda bir tane yağ bezesi var, ne zaman adet olsam şişer. İki katına çıkar, hiç şaşmaz. Bu ay adetime 7 gün kala şiştiben de ay adete 1 hafta kala şişti ben de olağandışı bir şey olunca heyecanlandım milletin memesi şişer benim bezem şişiyo, hamilelik belirtim bu olursa çok gülerim
Çok mu kanaman oldu? Birde test yapmadın mı cnaım?Ben 3 gun once kirmizilari gordum 2 gun surdu en son pembemsi cok az lekelenme oldu.Normalde gunum hic şaşmaz cok sasirdim erken olmasina.Adet kanamasi mi yerlesme mi bi fikrim yok.Olan varsa aydinlatsin beni kizlar
Mayıs ayı delilik bekleyenler,Kirpikten bezeye yavaş yavaş deliriyoruz. Buranın adını Mayıs ayı gebelik bekleyenler timarhanesi koyuyorum.
Ben bir konu hakkında değinmek istiyorum, üstüne görme konusu burada hep az kan geliyor adetten farklı oluyor gibi konuşuluyor ama benim kuzenim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi ve adetini az değil aksine çok bir şekilde olduğunu ve yine 1 hafta sürdüğünü söyledi . Biz de şaşırdık.Çok mu kanaman oldu? Birde test yapmadın mı cnaım?
Adet kanamasi kadar cok degildi ama lekelenme kadar az da degildi test yapmadim yerlesme olursa kanamadan 5 6 gun sonra cikiyomus netten baktim biraz oyle yaziyodu bi de adet doneminden 2 ile 4 gun once geliyomus umutlanmakta istemiyorum bekliyorum bakalim.Ama gecikebilir stresten falan ama hic erken geldigini duymamistim ona şaşırdimÇok mu kanaman oldu? Birde test yapmadın mı cnaım?
Benim normal adet gibi cok gelmedi ama azda degildi bide normalde 4 5 gun surer bu 3 gun surmedi kafamda deli sorularBen bir konu hakkında değinmek istiyorum, üstüne görme konusu burada hep az kan geliyor adetten farklı oluyor gibi konuşuluyor ama benim kuzenim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi ve adetini az değil aksine çok bir şekilde olduğunu ve yine 1 hafta sürdüğünü söyledi . Biz de şaşırdık.
Yine bir umudumuz var demektir
Mide bulantısı, sıcak basması, gaz, bel ve kasık ağrısı başladı. Heralde yarın adet geliyorOlsun ben sorayım didimm
Soyle cnm ben ilk tedaviye başladığımda hapı içtiğim zaman hamilelik belirtisi veriyordu mide bulantısı baş dönmesi filan sonra doktoruma sordum neden böyle oluyor diye doktorumda progestan sperimin tutunması için verdim onu demistiAaa onu bilmiyordum diyim onuda
İnşallah vardır canımm hakkında hayırlısııBenim normal adet gibi cok gelmedi ama azda degildi bide normalde 4 5 gun surer bu 3 gun surmedi kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?