- 11 Ağustos 2017
- 59
- 28
- 88
- 33
Amin canim insallah hayirlisi bakalimİnşallah vardır canımm hakkında hayırlısıı
Kist falan da yapıyor galiba vala bende yalan uydurcam ama femera yaz diyim ozamanBen ilk klomen için 10 aydır deniyoruz demiştinsonra Allah cezamı verdi
Ay hadi inşallah hep beraber güleriz olursaKızlar benim boynumda bir tane yağ bezesi var, ne zaman adet olsam şişer. İki katına çıkar, hiç şaşmaz. Bu ay adetime 7 gün kala şiştiben de ay adete 1 hafta kala şişti ben de olağandışı bir şey olunca heyecanlandım milletin memesi şişer benim bezem şişiyo, hamilelik belirtim bu olursa çok gülerim
Saol bilgi için canimSoyle cnm ben ilk tedaviye başladığımda hapı içtiğim zaman hamilelik belirtisi veriyordu mide bulantısı baş dönmesi filan sonra doktoruma sordum neden böyle oluyor diye doktorumda progestan sperimin tutunması için verdim onu demisti
Evet kist yaptı 2 ay uğraştım bencede mutlaka femera isteKist falan da yapıyor galiba vala bende yalan uydurcam ama femera yaz diyim ozaman
Eşine yapış öğretsin saolsun benim ki 18 e gelince zorla aldırttı ehliyeti evlenince de altınlarımı satıp araba aldım kendime böyle çok rahatEn çok araba olmasını araba tutuyor diye istiyorumözelde tutmuyor. Bilmiyorum ne zaman olur bu aralar düşünüyorm düşünmekle kalıyor
Benimde devam kuzu sağ kasıkta ağrı devam ediyor doktora gittim idrar ve kan testi verdim yarın çıkar sonuçlar. Enfeksiyon olabilir dediler. Akıntı da devam hala. Demi sağa sola göbek deliğinin altına gidip geliyo sancıDün gece oldu baya bugün çatlamıştı. Ağrım baya vardı böyle ağrıda değil bu geziyordu birşeybugün ne ağrı ne sızı herşey normal. Akıntım bugün baya yoğun sperm gelir gibi beyazdı. Bakalım gidiyor mu bu ıslaklık senin devam mı kuzum
Çok doğru diyorsun canım normal adet gibi olan arkadaşım var benimde şimdi ben bunu herkes de oluyor diyememBen bir konu hakkında değinmek istiyorum, üstüne görme konusu burada hep az kan geliyor adetten farklı oluyor gibi konuşuluyor ama benim kuzenim 2 ay önce hamile olduğunu öğrendi ve adetini az değil aksine çok bir şekilde olduğunu ve yine 1 hafta sürdüğünü söyledi . Biz de şaşırdık.
Yine bir umudumuz var demektir
Öğretti birazcık da kayınbabamın aracıydı.Eşine yapış öğretsin saolsun benim ki 18 e gelince zorla aldırttı ehliyeti evlenince de altınlarımı satıp araba aldım kendime böyle çok rahat
Aynen öyle bir şekilde dertlerimizi dinleyip birbirimize yardımcı oluyoruz,Çok doğru diyorsun canım normal adet gibi olan arkadaşım var benimde şimdi ben bunu herkes de oluyor diyememonların dediği adet derecesini biz bilemeyiz ki çok mu adet görüyor az mı o da var? Bence en doğrusu test yapmak o yanıltmaz. Ben hiç bu işlerle uğraşmıyorum az mı geldi çok mu yorucu geliyor bana bazımızın imkanı olmuyor tabi de buraya yazıyor çare arıyor onları da anlıyorum da işte bizde çok çözüm değiliz dediklerimizle
Yaparsın sen bn sende o ışığı görüyorum canımÖğretti birazcık da kayınbabamın aracıydı.Birde kendi aracımız vardı ben teklif etmedim. Diyorm ya cesaret etmedim. Edeceğim kafamda oldurmam çok önemli aslında
Benimde devam kuzu sağ kasıkta ağrı devam ediyor doktora gittim idrar ve kan testi verdim yarın çıkar sonuçlar. Enfeksiyon olabilir dediler. Akıntı da devam hala. Demi sağa sola göbek deliğinin altına gidip geliyo sancıyarın sonuçlar çıkınca yazarım sana. Kum döküyorda olabilirsin falan dediler herkes bişey diyor. Bel ağrım azaldı da sağ kasıkta ağrı yokluyor ara ara
Aynen öyle. Bazen diyorm çevremizdekilerde insan yanii onlarda bu dünyadanAynen öyle bir şekilde dertlerimizi dinleyip birbirimize yardımcı oluyoruz,
Çok şey katıyor bence burası insana, insan akrabasına anlatamazken, burada anlatıyor dert arıyor. Ve en önemlisi burada ki insanlar eş dosttan daha çok seviniyor müjdeli haberlere
Canım patates haşla ye çok iyi geliyorKızlar afedersiniz ama birşey sorucam, ishale ne iyi gelir? Sabah ishalle uyandım, öğlen düzeldi, şimdi yine aynısı.
Midem çok bulanıyor ve ishalim. Acil çözüme ihtiyacım var hiç iyi değilimaşırı gaz da var midemde
Allah Allah kum değil enfeksiyon değil gebelik değil ne bu peki. Bizim spermler rahme yerleşmek yerine ortada dolanmayı tercih ediyor olabilirAyy bana da öyle dedileramma hepsi temiz çıktı canım. Birisi dediki sen git kesinlikle böbreklerde taş kum olblr dedi tamam gideceğim dedim o kadar ısrar ettiki ürologa aldım randevu gittim ultrason girdim kanlar alındı baya yine. Doktor sonuçları gördü evet neyin var dedi bende doktor yolladı illa gel diye benim ağrım sızım yok sadce arada böyle böyle oluyor dedim dediki senin hiçbir şeyin yok al bu kağıtları sana ısrar edene ver inanmaz sana şimdi dedi kahkaha attı adam. Enfeksiyon filanda yok ya. Ama senin sonuca diktim gözümü.
Ramazan’da 18 gün arayla regl oldum ama 2.si leke şeklindeydi şimdi ctesi yine oldum daha tam 2 hafta bile dolmamıştı yine aynı şekilde reglim leke gibi sökülememe gibiAaa ne oldu ki?
İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün benim son 3 günüm var bata hiç olmam normalde ama 3 gündür kabızlık var inşallah yanıltmaz yaAynen öyle. Bazen diyorm çevremizdekilerde insan yanii onlarda bu dünyadaneee burada anlayış çok insan garipsemiyor değil. Ama iyi ki var burası çok iyi geliyor seninde alırım inşalalh ben çok sevinirim
İnşallah canım inşallahİnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün benim son 3 günüm var bata hiç olmam normalde ama 3 gündür kabızlık var inşallah yanıltmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?