Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi inşallah hep beraber güleriz olursa

Saol bilgi için canim

En çok araba olmasını araba tutuyor diye istiyorum özelde tutmuyor. Bilmiyorum ne zaman olur bu aralar düşünüyorm düşünmekle kalıyor
Eşine yapış öğretsin saolsun benim ki 18 e gelince zorla aldırttı ehliyeti evlenince de altınlarımı satıp araba aldım kendime böyle çok rahat

Benimde devam kuzu sağ kasıkta ağrı devam ediyor doktora gittim idrar ve kan testi verdim yarın çıkar sonuçlar. Enfeksiyon olabilir dediler. Akıntı da devam hala. Demi sağa sola göbek deliğinin altına gidip geliyo sancı yarın sonuçlar çıkınca yazarım sana. Kum döküyorda olabilirsin falan dediler herkes bişey diyor. Bel ağrım azaldı da sağ kasıkta ağrı yokluyor ara ara

Çok doğru diyorsun canım normal adet gibi olan arkadaşım var benimde şimdi ben bunu herkes de oluyor diyemem onların dediği adet derecesini biz bilemeyiz ki çok mu adet görüyor az mı o da var? Bence en doğrusu test yapmak o yanıltmaz. Ben hiç bu işlerle uğraşmıyorum az mı geldi çok mu yorucu geliyor bana bazımızın imkanı olmuyor tabi de buraya yazıyor çare arıyor onları da anlıyorum da işte bizde çok çözüm değiliz dediklerimizle

Eşine yapış öğretsin saolsun benim ki 18 e gelince zorla aldırttı ehliyeti evlenince de altınlarımı satıp araba aldım kendime böyle çok rahat
Öğretti birazcık da kayınbabamın aracıydı. Birde kendi aracımız vardı ben teklif etmedim. Diyorm ya cesaret etmedim. Edeceğim kafamda oldurmam çok önemli aslında

Aynen öyle bir şekilde dertlerimizi dinleyip birbirimize yardımcı oluyoruz,
Çok şey katıyor bence burası insana, insan akrabasına anlatamazken, burada anlatıyor dert arıyor. Ve en önemlisi burada ki insanlar eş dosttan daha çok seviniyor müjdeli haberlere

Ayy bana da öyle dediler amma hepsi temiz çıktı canım. Birisi dediki sen git kesinlikle böbreklerde taş kum olblr dedi tamam gideceğim dedim o kadar ısrar ettiki ürologa aldım randevu gittim ultrason girdim kanlar alındı baya yine. Doktor sonuçları gördü evet neyin var dedi bende doktor yolladı illa gel diye benim ağrım sızım yok sadce arada böyle böyle oluyor dedim dediki senin hiçbir şeyin yok al bu kağıtları sana ısrar edene ver inanmaz sana şimdi dedi kahkaha attı adam. Enfeksiyon filanda yok ya. Ama senin sonuca diktim gözümü.

Aynen öyle. Bazen diyorm çevremizdekilerde insan yanii onlarda bu dünyadan eee burada anlayış çok insan garipsemiyor değil. Ama iyi ki var burası çok iyi geliyor seninde alırım inşalalh ben çok sevinirim

Kızlar afedersiniz ama birşey sorucam, ishale ne iyi gelir? Sabah ishalle uyandım, öğlen düzeldi, şimdi yine aynısı.
Midem çok bulanıyor ve ishalim. Acil çözüme ihtiyacım var hiç iyi değilim aşırı gaz da var midemde

Canım patates haşla ye çok iyi geliyor

Allah Allah kum değil enfeksiyon değil gebelik değil ne bu peki. Bizim spermler rahme yerleşmek yerine ortada dolanmayı tercih ediyor olabilir bende 4 gözle bekliyorum merak ettim sen böyle deyince daha da meraklandım. Sağlık ocağına gittim ben iyiki ürolog falan uğraşmamışım o zaman. Bakalım yarın haber veririm mutlaka aynı belirtiler devam ediyor mu peki gögüs ağrıması başladı mı gebeliktir belki seninki

Aynen öyle. Bazen diyorm çevremizdekilerde insan yanii onlarda bu dünyadan eee burada anlayış çok insan garipsemiyor değil. Ama iyi ki var burası çok iyi geliyor seninde alırım inşalalh ben çok sevinirim
İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün benim son 3 günüm var bata hiç olmam normalde ama 3 gündür kabızlık var inşallah yanıltmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…