Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bankacı dramı başımı işten kaldıramadım ya bugün. Şimdi ancak uzandım bakabiliyorum.

Ateş yükselmesi de mantıklı canım ben alacağım ölçer sırf bunun için, adetimi de böyle takip edeceğim bende ateş çok önemli
Evde var benimde cnm başlıycam valla.
Canım sen 8. Gün başlasan kaçırmazsın bnce

Canisi 4 gun se erken yumurtluyorsun dedigin gibi . 10. Gun yaparsan kacirabilirsin. Istersen bu ay 5 ya da 6. Gunden itibaren yap testi sonrasinda da az cok belli olur gerxi umarim sonrasi olmaz
Valla yarından başlıycam testlere ne olur ne olmaz. Hangi saatte yapsam mantıklı olur? Akşam 7 mesela mantıklı bir saat olur mu ki?

Ahhh bende bankacı olmaya çalıştım bir türlü iş bulamadım bende sizin gibi çalışmaktan azıcık yakınmak isterdim valla

A bide kızlar eşimin sperm test sonucu çıktı. Ama daha doktora soramadık. Çarşamba sorucaz. Çokta bişi anlamadım.
Sayı:10 milyon diyor
Motilite :%40 diyor.
Bu değer kötü mü ya ben bişi anlamadım

Sabah 10 akşam 17 arası en iyi saat aralığı diye biliyorum

Cnm kucuk polikistik kistler var ama etkilemez dedi gebeligi. Klomen verdi istersen kllan dedi sen kullanio musn
Bana bişey önermedi henüz kistin küçülmesini bekliyoruz 7 buçuk cmdi ikinci gidişimde 4e düştü
Klomen kist yapıyor diyenler vardı ilk adetten sonra kist kontrolü yaptır bence riske atma, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

A bide kızlar eşimin sperm test sonucu çıktı. Ama daha doktora soramadık. Çarşamba sorucaz. Çokta bişi anlamadım.
Bi atsana buraya eğer varsa sende bi arkadaş vardı o baya anlıyo Bnde anlıyorum ama onun kadar değil

Her ay olmadık belirtiler üretiyorum galiba sende bendensin bende dün ne belirti uydurdum biliyor musun? İlişkiden yarım saat sonra falan wcye gidiyorum genelde ve çok az sperm akardı neyse dün çok aktı ve yumurtlama zamanı yumurta akı gibi sıvı 3 gün falan geliyordu tek gün geldi aha tuttu galiba sıvı tek gün geldi, spermler de olduğu gibi çıktı bu defa tuttuğu için vücut olduğu gibi geri attı dedim
Birde yumurtlama günü rüyamda çift çizgi gördüm tamam işte daha ne belirti olacak

Bir yemek kasığa kuru turk kahvesi koy üzerine limon sık iç tadı kötü ama birde peşine su iç canim

Sperm sayisi az gibi en az 15 milyon sınır diyolarlar

Valla bende bi halt anlamadım. Bunu vermişler. Zaten sinirden köpürüyordu ortam hastane leş filan diye
Keşke özel de yaptırsaydı çok fiyatlı bişey değil zaten biz özelde 120 TL ye yaptırdık çok kolay oldu baya da ayrıntılıydı bnce bi e devletten tahlil sonucuna bak canım bu eksik olablr

Yağ bezem indi kızlar heyecan kısa sürdü ahah

10 milyon düşük gibi kuzum total mi?

Sperm sayisi az gibi en az 15 milyon sınır diyolarlar
Bana da az gibi geldi. Bakalım Dr ne dicek?
Keşke özel de yaptırsaydı çok fiyatlı bişey değil zaten biz özelde 120 TL ye yaptırdık çok kolay oldu baya da ayrıntılıydı bnce bi e devletten tahlil sonucuna bak canım bu eksik olablr
Ya bizim ki işte devlet hastanesine gideyim muayene olayım diye ürolojiye gitti. Dr da testi yazmış araştırma hastanesine yönlendirmiş filan. Orada da zaten saçma sapan ortam. Sonucu da elden veriyoruz demişler.
Parasından da değil yani daha önce böyle bi test hiç yaptırmadığımız için ürolog bilir muhabbetine gitti eşim. Ama fiyasko bencede. Cidden sinir oldum yani.

Bnce bi de özelde yaptırın canım ya erkeklerin tedavisi kolay oluyo varikosel felan olmadığı sürece takviyelerle hemen yükseliyo değerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…