Evde var benimde cnm başlıycam valla.Ateş yükselmesi de mantıklı canımben alacağım ölçer sırf bunun için, adetimi de böyle takip edeceğim bende ateş çok önemli
Canım sen 8. Gün başlasan kaçırmazsın bnce
Valla yarından başlıycam testlere ne olur ne olmaz. Hangi saatte yapsam mantıklı olur? Akşam 7 mesela mantıklı bir saat olur mu ki?Canisi 4 gun se erken yumurtluyorsun dedigin gibi . 10. Gun yaparsan kacirabilirsin. Istersen bu ay 5 ya da 6. Gunden itibaren yap testi sonrasinda da az cok belli olur gerxi umarim sonrasi olmaz
Sabah 10 akşam 17 arası en iyi saat aralığı diye biliyorumBankacı dramıbaşımı işten kaldıramadım ya bugün. Şimdi ancak uzandım bakabiliyorum.
Evde var benimde cnm başlıycam valla.
Valla yarından başlıycam testlere ne olur ne olmaz. Hangi saatte yapsam mantıklı olur? Akşam 7 mesela mantıklı bir saat olur mu ki?
Bana bişey önermedi henüz kistin küçülmesini bekliyoruz 7 buçuk cmdi ikinci gidişimde 4e düştüCnm kucuk polikistik kistler var ama etkilemez dedi gebeligi. Klomen verdi istersen kllan dedi sen kullanio musn
Bi atsana buraya eğer varsa sende bi arkadaş vardı o baya anlıyo Bnde anlıyorum ama onun kadar değilA bide kızlar eşimin sperm test sonucu çıktı. Ama daha doktora soramadık. Çarşamba sorucaz. Çokta bişi anlamadım.
Sayı:10 milyon diyor
Motilite :%40 diyor.
Bu değer kötü mü ya ben bişi anlamadım
Ahhh bende bankacı olmaya çalıştım bir türlü iş bulamadım bende sizin gibi çalışmaktan azıcık yakınmak isterdim valla
Sadece bu mu var hız felan yok ki buradaBecerebilirsem ekliyorum. Bi bakıverin bakalımEki Görüntüle 2856605
Her ay olmadık belirtiler üretiyorum galiba sende bendensinKızlar benim boynumda bir tane yağ bezesi var, ne zaman adet olsam şişer. İki katına çıkar, hiç şaşmaz. Bu ay adetime 7 gün kala şiştiben de ay adete 1 hafta kala şişti ben de olağandışı bir şey olunca heyecanlandım milletin memesi şişer benim bezem şişiyo, hamilelik belirtim bu olursa çok gülerim
agrimayan basi agtirmissin resmen kizEvet kist yaptı 2 ay uğraştım bencede mutlaka femera iste
Bir yemek kasığa kuru turk kahvesi koy üzerine limon sık iç tadı kötü ama birde peşine su iç canimKızlar afedersiniz ama birşey sorucam, ishale ne iyi gelir? Sabah ishalle uyandım, öğlen düzeldi, şimdi yine aynısı.
Midem çok bulanıyor ve ishalim. Acil çözüme ihtiyacım var hiç iyi değilimaşırı gaz da var midemde
Valla bende bi halt anlamadım. Bunu vermişler. Zaten sinirden köpürüyordu ortam hastane leş filan diyeSadece bu mu var hız felan yok ki burada
Sperm sayisi az gibi en az 15 milyon sınır diyolarlarA bide kızlar eşimin sperm test sonucu çıktı. Ama daha doktora soramadık. Çarşamba sorucaz. Çokta bişi anlamadım.
Keşke özel de yaptırsaydı çok fiyatlı bişey değil zaten biz özelde 120 TL ye yaptırdık çok kolay oldu baya da ayrıntılıydı bnce bi e devletten tahlil sonucuna bak canım bu eksik olablrValla bende bi halt anlamadım. Bunu vermişler. Zaten sinirden köpürüyordu ortam hastane leş filan diye
Yağ bezem indi kızlar heyecan kısa sürdü ahahKızlar benim boynumda bir tane yağ bezesi var, ne zaman adet olsam şişer. İki katına çıkar, hiç şaşmaz. Bu ay adetime 7 gün kala şiştiben de ay adete 1 hafta kala şişti ben de olağandışı bir şey olunca heyecanlandım milletin memesi şişer benim bezem şişiyo, hamilelik belirtim bu olursa çok gülerim
10 milyon düşük gibi kuzum total mi?A bide kızlar eşimin sperm test sonucu çıktı. Ama daha doktora soramadık. Çarşamba sorucaz. Çokta bişi anlamadım.
Bana da az gibi geldi. Bakalım Dr ne dicek?Sperm sayisi az gibi en az 15 milyon sınır diyolarlar
Ya bizim ki işte devlet hastanesine gideyim muayene olayım diye ürolojiye gitti. Dr da testi yazmış araştırma hastanesine yönlendirmiş filan. Orada da zaten saçma sapan ortam. Sonucu da elden veriyoruz demişler.Keşke özel de yaptırsaydı çok fiyatlı bişey değil zaten biz özelde 120 TL ye yaptırdık çok kolay oldu baya da ayrıntılıydı bnce bi e devletten tahlil sonucuna bak canım bu eksik olablr
Bnce bi de özelde yaptırın canım ya erkeklerin tedavisi kolay oluyo varikosel felan olmadığı sürece takviyelerle hemen yükseliyo değerleriBana da az gibi geldi. Bakalım Dr ne dicek?
Ya bizim ki işte devlet hastanesine gideyim muayene olayım diye ürolojiye gitti. Dr da testi yazmış araştırma hastanesine yönlendirmiş filan. Orada da zaten saçma sapan ortam. Sonucu da elden veriyoruz demişler.
Parasından da değil yani daha önce böyle bi test hiç yaptırmadığımız için ürolog bilir muhabbetine gitti eşim. Ama fiyasko bencede. Cidden sinir oldum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?