Ek yaptım canım.. Bence test saçma sapan. Total mi belirli bir cc de olan mı o bile belli değil. Ne yapıcaz valla bende anlamadım10 milyon düşük gibi kuzum total mi?
Önemli değil cnm ne yaptım sankiSaol bilgi için canim
Doğrudur tabi her bankacıdan aynı sözleri duyuyorum ne işin var banka da diyorlar. Ama mezunu olarak en azından çalışmak görmek isterdim yani nasip değil miş hala bakınıyorum ama çok zorValla canım 13 yıldır aynı dram yorucu çok. Kendime işte zaman ayıramıyorum. müşterilerin işlerini planlamaktan kendimi unutuyorum
Valla canım haklısın. Bu test pek bi içi boş test oldu. Eşime söyledim. Oda bi dru ile konuşup ona göre özel bir laboratuvara falan gidicek. Öf bide yok 3 gün bekle git bi daha. Bilmem ne. Bu ayda böyle kaçacak. Hay ben böyle şansın..Bnce bi de özelde yaptırın canım ya erkeklerin tedavisi kolay oluyo varikosel felan olmadığı sürece takviyelerle hemen yükseliyo değerleri
Bunun sebebi kullandığın kullandığın birşey var mı ilaç? Normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Acaba ara kanaman mı oluyor? Enfeksiyon filan olabilir.?Ramazan’da 18 gün arayla regl oldum ama 2.si leke şeklindeydi şimdi ctesi yine oldum daha tam 2 hafta bile dolmamıştı yine aynı şekilde reglim leke gibi sökülememe gibi
Birde idrar koklayalımKizlar alın size yeni bi belirti. Beta HCG idrarda arttıkça idrarın kokusu belirgin derecede değişirmiş
Canım Allah gönlündeki versinDoğrudur tabi her bankacıdan aynı sözleri duyuyorum ne işin var banka da diyorlar. Ama mezunu olarak en azından çalışmak görmek isterdim yani nasip değil miş hala bakınıyorum ama çok zor
Eee ozaman bende mi hamileyim , benimde benim de bu ay akıntım 1 gün kadar sürdüHer ay olmadık belirtiler üretiyorum galiba sende bendensinbende dün ne belirti uydurdum biliyor musun? İlişkiden yarım saat sonra falan wcye gidiyorum genelde ve çok az sperm akardı neyse dün çok aktı ve yumurtlama zamanı yumurta akı gibi sıvı 3 gün falan geliyordu tek gün geldi aha tuttu galiba sıvı tek gün geldi, spermler de olduğu gibi çıktı bu defa tuttuğu için vücut olduğu gibi geri attı dedim
Birde yumurtlama günü rüyamda çift çizgi gördüm tamam işte daha ne belirti olacak
Yumurtlama gününden sonra veya önce gitsin cnm ayrıca benim eşim 2 gün perhizle gitti doktorumuz 2/3 gün demişti bi sorun istersenizValla canım haklısın. Bu test pek bi içi boş test oldu. Eşime söyledim. Oda bi dru ile konuşup ona göre özel bir laboratuvara falan gidicek. Öf bide yok 3 gün bekle git bi daha. Bilmem ne. Bu ayda böyle kaçacak. Hay ben böyle şansın..
3 dk önce okusaydım keşkeBirde idrar koklayalımsusuzluktandır o
Bize 3 sayfa sonuç vermişlerdi anlamadım valla bundanEk yaptım canım.. Bence test saçma sapan. Total mi belirli bir cc de olan mı o bile belli değil. Ne yapıcaz valla bende anlamadım
Ya ben de oyle duydm kist yapiyor diye. Yarin kullanmam lazm normalde ama kararisiz kaldm. Yumurtam her ay catliyorsa neden verdi kiBana bişey önermedi henüz kistin küçülmesini bekliyoruz 7 buçuk cmdi ikinci gidişimde 4e düştü
Klomen kist yapıyor diyenler vardı ilk adetten sonra kist kontrolü yaptır bence riske atma, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben yaşadım bunu bide afedersin idrarım kopuruyordu hatta dalga geçtim kendimle enfeksiyonu hamilelik belirtisjne yor yok artık diyeKizlar alın size yeni bi belirti. Beta HCG idrarda arttıkça idrarın kokusu belirgin derecede değişirmiş
Benim de idrarda keskin koku var birkaç gündür ama bata 7 gün var daha, bhcg idrara karışacakta, kokacakta daha erkenBen yaşadım bunu bide afedersin idrarım kopuruyordu hatta dalga geçtim kendimle enfeksiyonu hamilelik belirtisjne yor yok artık diye
Benim son 7 canım aramız azmış, İnş güzel haberler alırızGebelik testine son 9 gün ? Var mı benim gibi yaklaşan ?? Eğer 3 haziranda testte çıkarsa hemen gitmeyeceğim kızlar, bazılarınız bilir belki (Yusra-61 ) ocakta kimyasal geçirmiştim, bu sefer birkaç kez tekrarlayıp, beta hcg için kan da vereceğim...bu ay iyi değerlendirdim, gün aşırı, ümitliyim kızlar, bakalım ne olacak
Bizde özelde yaptırdık ama öyle 3 sayfa falan vermediler ileri hız 0 ameliyat dedilerBize 3 sayfa sonuç vermişlerdi anlamadım valla bundan
Allah Allah kum değil enfeksiyon değil gebelik değil ne bu peki. Bizim spermler rahme yerleşmek yerine ortada dolanmayı tercih ediyor olabilirbende 4 gözle bekliyorum merak ettim sen böyle deyince daha da meraklandım. Sağlık ocağına gittim ben iyiki ürolog falan uğraşmamışım o zaman. Bakalım yarın haber veririm mutlaka aynı belirtiler devam ediyor mu peki gögüs ağrıması başladı mı gebeliktir belki seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?