Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım 13 yıldır aynı dram yorucu çok. Kendime işte zaman ayıramıyorum. müşterilerin işlerini planlamaktan kendimi unutuyorum
Doğrudur tabi her bankacıdan aynı sözleri duyuyorum ne işin var banka da diyorlar. Ama mezunu olarak en azından çalışmak görmek isterdim yani nasip değil miş hala bakınıyorum ama çok zor

Bnce bi de özelde yaptırın canım ya erkeklerin tedavisi kolay oluyo varikosel felan olmadığı sürece takviyelerle hemen yükseliyo değerleri
Valla canım haklısın. Bu test pek bi içi boş test oldu. Eşime söyledim. Oda bi dru ile konuşup ona göre özel bir laboratuvara falan gidicek. Öf bide yok 3 gün bekle git bi daha. Bilmem ne. Bu ayda böyle kaçacak. Hay ben böyle şansın..

Ramazan’da 18 gün arayla regl oldum ama 2.si leke şeklindeydi şimdi ctesi yine oldum daha tam 2 hafta bile dolmamıştı yine aynı şekilde reglim leke gibi sökülememe gibi
Bunun sebebi kullandığın kullandığın birşey var mı ilaç? Normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Acaba ara kanaman mı oluyor? Enfeksiyon filan olabilir.? Bilemedim ki şimdi? Doktora görünseydin iyiydi?

Doğrudur tabi her bankacıdan aynı sözleri duyuyorum ne işin var banka da diyorlar. Ama mezunu olarak en azından çalışmak görmek isterdim yani nasip değil miş hala bakınıyorum ama çok zor
Canım Allah gönlündeki versin zor ama sevince keyifli tabiki.. Dilerim yaş çok ilerlemeden nasip olur

Eee ozaman bende mi hamileyim , benimde benim de bu ay akıntım 1 gün kadar sürdü hadi inş

Yumurtlama gününden sonra veya önce gitsin cnm ayrıca benim eşim 2 gün perhizle gitti doktorumuz 2/3 gün demişti bi sorun isterseniz

Ya ben de oyle duydm kist yapiyor diye. Yarin kullanmam lazm normalde ama kararisiz kaldm. Yumurtam her ay catliyorsa neden verdi ki

Kizlar alın size yeni bi belirti. Beta HCG idrarda arttıkça idrarın kokusu belirgin derecede değişirmiş
Ben yaşadım bunu bide afedersin idrarım kopuruyordu hatta dalga geçtim kendimle enfeksiyonu hamilelik belirtisjne yor yok artık diye

Gebelik testine son 9 gün ? Var mı benim gibi yaklaşan ?? Eğer 3 haziranda testte çıkarsa hemen gitmeyeceğim kızlar, bazılarınız bilir belki ( Yusra-61 ) ocakta kimyasal geçirmiştim, bu sefer birkaç kez tekrarlayıp, beta hcg için kan da vereceğim...bu ay iyi değerlendirdim, gün aşırı, ümitliyim kızlar, bakalım ne olacak

Ben yaşadım bunu bide afedersin idrarım kopuruyordu hatta dalga geçtim kendimle enfeksiyonu hamilelik belirtisjne yor yok artık diye
Benim de idrarda keskin koku var birkaç gündür ama bata 7 gün var daha, bhcg idrara karışacakta, kokacakta daha erken yediğim sucuklu tostlar kokuyo heralde

Benim son 7 canım aramız azmış, İnş güzel haberler alırız

Birkaç gün önce başım döndü, bayılıcam sandım, daha önce hiç bayılmamıştım, çok korktum, acaba gebelikten mi ? Yoksa saçmalıyor muyum, öyle olsa bile bu kadar erken olmazdı değil mi ?

Beni sen çook güldürdün yaa çok mantıklı geziyor gibi zatn yerini mi yadırgıyor acaba . Gögüs hassasiyetim devam ediyor kasık ağrım hafif yine oldu,ateşim çıkıyor gibi ama çıkmamış gebelik olsaydı geçen ay gebeydim sanmıyorum işimiz civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…