Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 4 haziran. Ama daha maçlar bitmedi son bu gecede devamkeee. Ama bu ay öğğğ geldi yani

Benim de idrarda keskin koku var birkaç gündür ama bata 7 gün var daha, bhcg idrara karışacakta, kokacakta daha erken yediğim sucuklu tostlar kokuyo heralde
Pastırma ya bende idrar değişti farkettim hcg var mi acaba diye saçma bir akıl yürütme yaşadım ama şimdi duyana kadar mantıklı olacağını dusunmemistim hatırlamıyorum kac gün önce olduğunu ama teste erken sanırım ay çok tehlikeli son bir hafta kafayı kırdım ben o yüzden yok oldum buralardan

Canım relaks ol seni bu ayy çok heyecanlı görüyorm en iyisi çıkarsa teste biraz beklemek yüksek beta hcg görmek güzel oluyor inşalah bu ay nasip olur canımcım

Evet canım ilk, heyecanlıyım tabiki her ay sıfırdan, bu ay çok yoğun değerlendirdim umutluyum ama bizim umutlar boşa çıkmaya da alışık sen?
Eğer olursa benim 2.gebelik olacak canım ama ilkinden sanki hiçbirşey anlamamışım gibi hissediyorum, bunda daha heyecanlı olacakmışım gibi, bu seferki uğraştırdığı için daha istekliyim sanki , ilkinde ilk ay gebe kalmıştım, şaşkınlıktan kendime gelememiştim birkaç gün kızım 4 yaşında , arada anne keşke kardeşim olsa diyor, içim gidiyor daha bir olsun istiyorum böyle dedikçe

İnşallah olur canım

Yönünü bulamıyorlar aynıyız ya aynayla konuşuyorum sanki ateş içten sıcak basıyor demi. Havalar ısındı ondan bence bakalım kötü bir şey olmasında inşallah azıcık ucundan gebelik tercihimiz

Canım relaks ol seni bu ayy çok heyecanlı görüyorm en iyisi çıkarsa teste biraz beklemek yüksek beta hcg görmek güzel oluyor inşalah bu ay nasip olur canımcım
Sorma tatlım yaaa bir heyecan sardı günler yaklaştıkça, normalde de sabırsız bir kişiliğim ama bu 9 gün sabır ne demekmiş onu da öğreneceğim Erken gebelik test almayı düşünmüyorum ya da erkenden kan vermeyi, sabırla bekleyeceğim keşke sen çatlamayı kaçırmasaydın, ne güzel beraber olurdu belki neyse bu ay olmazsa benim, yine beraberiz kız

İnanırım çünkü aynılarını yaşıyorum valla cuma günü kan verecem. Aslında bugün verecektim ama zor tuttum kendimi. Cumaya kadar bekleyecem. 4 hazirana kadar bekleyemem töbe
Cuma günü kan versen betada belli oluyor mu canım ? Kız benim aklımı çelme, bu ay sabırla bekleyecem gecikmeyi diyorum

Ameliyata karar verdiniz mi acaba bnce bi kaç ay kür deneseydiniz o kadar çok form okudum ki kürle düzelen çok fazla var tabi karar sizin doktorlardan iyi bilemeyiz
Kuzum temmuza kadar süre verdik kendimize bu süreçte doğal şeyler kürler falan deneyeceğiz. Sizinde bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim

Olsun belki bir mucize olur iki kere yumurtlamişımdır belki yaani hakkımızda nezaman olacaksa doğru zamanda olsun herşey rabbim varlığıyla hayır getiren evlad nasip etsin cümlemiz için. Ben de sabırsızdım ama artık sabrın s si yok gitti uçtu. Nasiple kavga olmuyor belki aşırı zorluyoruz kaçıyor. Evrende herşey tam vazgeçtiğin anda senin oluyor iş eş aşk hepsi bizimde hiç ummadığımız anda olacak inanıyorum

Kuzum temmuza kadar süre verdik kendimize bu süreçte doğal şeyler kürler falan deneyeceğiz. Sizinde bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim
Canım buradaki topikleri mutlaka kurcala ama başlıca önerilerim çakşır kökü macunu çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık giseng içerikli macun keçi boynuzu pekmezi yani mutlaka bunları yemeli ve beslenmesine dikkat etmeli bnce bn düzeleceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…