- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
Hadi yaaa canım az kalmış senin de , heyecanlı mısın ?Benim son 7 canım aramız azmış, İnş güzel haberler alırız
Benimde bat 4 haziran. Ama daha maçlar bitmediGebelik testine son 9 gün ? Var mı benim gibi yaklaşan ?? Eğer 3 haziranda testte çıkarsa hemen gitmeyeceğim kızlar, bazılarınız bilir belki (Yusra-61 ) ocakta kimyasal geçirmiştim, bu sefer birkaç kez tekrarlayıp, beta hcg için kan da vereceğim...bu ay iyi değerlendirdim, gün aşırı, ümitliyim kızlar, bakalım ne olacak
PastırmaBenim de idrarda keskin koku var birkaç gündür ama bata 7 gün var daha, bhcg idrara karışacakta, kokacakta daha erkenyediğim sucuklu tostlar kokuyo heralde
Evet canım ilk, heyecanlıyım tabiki her ay sıfırdan, bu ay çok yoğun değerlendirdim umutluyum ama bizim umutlar boşa çıkmaya da alışıkHadi yaaa canım az kalmış senin de , heyecanlı mısın ?ilk gebelik mi olacak olursa ?
Klomen çatlamazsa kiste çeviriyor kuzucum.Cnm kucuk polikistik kistler var ama etkilemez dedi gebeligi. Klomen verdi istersen kllan dedi sen kullanio musn
Sorma kız ben de sıkıldım, görev gibi, zevk almaz oldum desem inanır mısın ?Benimde bat 4 haziran. Ama daha maçlar bitmedison bu gecede devamkeee. Ama bu ay öğğğ geldi yani
Canım relaks ol seni bu ayy çok heyecanlı görüyormGebelik testine son 9 gün ? Var mı benim gibi yaklaşan ?? Eğer 3 haziranda testte çıkarsa hemen gitmeyeceğim kızlar, bazılarınız bilir belki (Yusra-61 ) ocakta kimyasal geçirmiştim, bu sefer birkaç kez tekrarlayıp, beta hcg için kan da vereceğim...bu ay iyi değerlendirdim, gün aşırı, ümitliyim kızlar, bakalım ne olacak
İnanırım çünkü aynılarını yaşıyorum vallaSorma kız ben de sıkıldım, görev gibi, zevk almaz oldum desem inanır mısın ?
Eğer olursa benim 2.gebelik olacak canım ama ilkinden sanki hiçbirşey anlamamışım gibi hissediyorum, bunda daha heyecanlı olacakmışım gibi, bu seferki uğraştırdığı için daha istekliyim sanki , ilkinde ilk ay gebe kalmıştım, şaşkınlıktan kendime gelememiştim birkaç günEvet canım ilk, heyecanlıyım tabiki her ay sıfırdan, bu ay çok yoğun değerlendirdim umutluyum ama bizim umutlar boşa çıkmaya da alışıksen?
Ameliyata karar verdiniz mi acaba bnce bi kaç ay kür deneseydiniz o kadar çok form okudum ki kürle düzelen çok fazla var tabi karar sizin doktorlardan iyi bilemeyizBizde özelde yaptırdık ama öyle 3 sayfa falan vermediler ileri hız 0 ameliyat dediler
İnşallah olur canımEğer olursa benim 2.gebelik olacak canım ama ilkinden sanki hiçbirşey anlamamışım gibi hissediyorum, bunda daha heyecanlı olacakmışım gibi, bu seferki uğraştırdığı için daha istekliyim sanki , ilkinde ilk ay gebe kalmıştım, şaşkınlıktan kendime gelememiştim birkaç günkızım 4 yaşında , arada anne keşke kardeşim olsa diyor, içim gidiyor daha bir olsun istiyorum böyle dedikçe
Yönünü bulamıyorlarBeni sen çook güldürdün yaaçok mantıklı geziyor gibi zatn yerini mi yadırgıyor acaba . Gögüs hassasiyetim devam ediyor kasık ağrım hafif yine oldu,ateşim çıkıyor gibi ama çıkmamış gebelik olsaydı geçen ay gebeydim sanmıyorum işimiz civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak
Geçmiş olsun canım, İnş olumlu sonuçlar alırsınızBizde özelde yaptırdık ama öyle 3 sayfa falan vermediler ileri hız 0 ameliyat dediler
Sorma tatlım yaaa bir heyecan sardı günler yaklaştıkça, normalde de sabırsız bir kişiliğim ama bu 9 gün sabır ne demekmiş onu da öğreneceğimCanım relaks ol seni bu ayy çok heyecanlı görüyormen iyisi çıkarsa teste biraz beklemek yüksek beta hcg görmek güzel oluyor inşalah bu ay nasip olur canımcım
İnşallah canım, en yakın zamanda kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla...İnşallah olur canım
Cuma günü kan versen betada belli oluyor mu canım ? Kız benim aklımı çelme, bu ay sabırla bekleyecem gecikmeyi diyorumİnanırım çünkü aynılarını yaşıyorum vallacuma günü kan verecem. Aslında bugün verecektim ama zor tuttum kendimi. Cumaya kadar bekleyecem. 4 hazirana kadar bekleyemem töbe
Kuzum temmuza kadar süre verdik kendimize bu süreçte doğal şeyler kürler falan deneyeceğiz. Sizinde bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirimAmeliyata karar verdiniz mi acaba bnce bi kaç ay kür deneseydiniz o kadar çok form okudum ki kürle düzelen çok fazla var tabi karar sizin doktorlardan iyi bilemeyiz
Olsun belki bir mucize olur iki kere yumurtlamişımdırSorma tatlım yaaa bir heyecan sardı günler yaklaştıkça, normalde de sabırsız bir kişiliğim ama bu 9 gün sabır ne demekmiş onu da öğreneceğimErken gebelik test almayı düşünmüyorum ya da erkenden kan vermeyi, sabırla bekleyeceğim keşke sen çatlamayı kaçırmasaydın, ne güzel beraber olurdu belki neyse bu ay olmazsa benim, yine beraberiz kız
Canım buradaki topikleri mutlaka kurcala ama başlıca önerilerim çakşır kökü macunu çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık giseng içerikli macun keçi boynuzu pekmezi yani mutlaka bunları yemeli ve beslenmesine dikkat etmeli bnce bn düzeleceğine inanıyorumKuzum temmuza kadar süre verdik kendimize bu süreçte doğal şeyler kürler falan deneyeceğiz. Sizinde bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?