Yusra sizin neden olmuyodu tabloda yanlış hatırlamıyosan uzun zamandır deniyosunuzOlsun belki bir mucize olur iki kere yumurtlamişımdırbelki yaani hakkımızda nezaman olacaksa doğru zamanda olsun herşey rabbim varlığıyla hayır getiren evlad nasip etsin cümlemiz için. Ben de sabırsızdım ama artık sabrın s si yok gitti uçtu. Nasiple kavga olmuyor belki aşırı zorluyoruz kaçıyor. Evrende herşey tam vazgeçtiğin anda senin oluyor iş eş aşk hepsi bizimde hiç ummadığımız anda olacak inanıyorum
Onları not ettim inşallah yer uyuz kocam 1 gün yiyosa 3 gün bebek gibi peşinden koşturuyo . Ameliyat olmayı dolgu yaptırmak sanıyo galiba . Gerçi bu ayda olmayınca artık kendisi araştırmaya başladı bakalım kaç gün sürecek paniğiCanım buradaki topikleri mutlaka kurcala ama başlıca önerilerim çakşır kökü macunu çiğ kabak çekirdeği çiğ fındık giseng içerikli macun keçi boynuzu pekmezi yani mutlaka bunları yemeli ve beslenmesine dikkat etmeli bnce bn düzeleceğine inanıyorum
Keçiboynuzu kürü uygula canim ibrahim saracoglunun sayfasında var birde keçiboynuzu özü kullansın ama soğuk sıkım olsun mutlaka. Nohut kabak çekirdeği incir iyi geliyormuş. Biz bunları uyguladık bu ay da naturellen macun aldik eşime 10 gundur falan kullanıyor hee birde 2 aydir her akşam tiribulus hap içiyorKuzum temmuza kadar süre verdik kendimize bu süreçte doğal şeyler kürler falan deneyeceğiz. Sizinde bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim
Yönünü bulamıyorlaraynıyız ya aynayla konuşuyorum sanki ateş içten sıcak basıyor demi. Havalar ısındı ondan bence bakalım kötü bir şey olmasında inşallah azıcık ucundan gebelik tercihimiz
Canim usenme pesinden kos bende kosuyorum keciboynuzu suyunu begenmiyor ama iciyor artik alisti bu aralar macun aldim diye saldim her aksam yapmıyorum ama ne dicem çakşır suyunu aman dikkatli kullanın karaciğerleri bozuyor diye okudum ve biz kullanmadıkOnları not ettim inşallah yer uyuz kocam 1 gün yiyosa 3 gün bebek gibi peşinden koşturuyo . Ameliyat olmayı dolgu yaptırmak sanıyo galiba . Gerçi bu ayda olmayınca artık kendisi araştırmaya başladı bakalım kaç gün sürecek paniği
Benimde bat 6 HaziranKizlar her ay adetten 7-8 gün önce başlayan meme hassasiyeti bu sefer çatlamadan hemen 2 gün sonra başladı. Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ben kaç aydır zorla besliyorum bi sorunu olmadığı halde ama artık yıldı şunları yiyim de çene yapma diyo ben kazandımOnları not ettim inşallah yer uyuz kocam 1 gün yiyosa 3 gün bebek gibi peşinden koşturuyo . Ameliyat olmayı dolgu yaptırmak sanıyo galiba . Gerçi bu ayda olmayınca artık kendisi araştırmaya başladı bakalım kaç gün sürecek paniği
Maşallah kız sizeKeçiboynuzu kürü uygula canim ibrahim saracoglunun sayfasında var birde keçiboynuzu özü kullansın ama soğuk sıkım olsun mutlaka. Nohut kabak çekirdeği incir iyi geliyormuş. Biz bunları uyguladık bu ay da naturellen macun aldik eşime 10 gundur falan kullanıyor hee birde 2 aydir her akşam tiribulus hap içiyorbu ayda ekstra omega 3'e basladik ikimiz hem sperm hem yumurtlama kalitesi için öneriyorlar aklıma gelenler bunlar
Karaciğeri sıkıntılı zaten hiç gerek yok o zaman. Kız zorla yedirdiğimi de çıkarıyo midesi çok hassas . Bikaç gün sabahları polen yedirdim hepsini çıkardı dedim sanki sen hamilesin sabah bulantıların başladıCanim usenme pesinden kos bende kosuyorum keciboynuzu suyunu begenmiyor ama iciyor artik alisti bu aralar macun aldim diye saldim her aksam yapmıyorum ama ne dicem çakşır suyunu aman dikkatli kullanın karaciğerleri bozuyor diye okudum ve biz kullanmadık
Benimki keçiboynuzu pekmezi asigi kavanoz kavanoz alir saglik icin her sabah yerdi ondan yana sıkıntı yok ama suyunu istemiyo midesi kalkıyor bir iki kızdım artık kendi yap diyorMaşallah kız sizebenim kocam o saydıklarından sadece incir yer diğerlerini ben küsücem 2 duygu sömürüsü yapıcamda öyle yer yani bazen bebek gibi zorla bişi yediriyorum midesini bulandırıp kusuyo sanki bebeğe zorla yemek yediriyorum
Çok nazlı anacim adamı delirtir böyle koca hahaha mide bulantı hapı ver bence ona sonra da daya agzina mamalari. Bizimde karaciger sikintili ondan caksira asla yanaşmadıkKaraciğeri sıkıntılı zaten hiç gerek yok o zaman. Kız zorla yedirdiğimi de çıkarıyo midesi çok hassas . Bikaç gün sabahları polen yedirdim hepsini çıkardı dedim sanki sen hamilesin sabah bulantıların başladı
Sağol kuzum bakıyım hemen artık uçak geliyoooo diye yediririmBenimki keçiboynuzu pekmezi asigi kavanoz kavanoz alir saglik icin her sabah yerdi ondan yana sıkıntı yok ama suyunu istemiyo midesi kalkıyor bir iki kızdım artık kendi yap diyorama ben unutuyorum macunun tadı güzel instahramda sayfaları var incelle belki sizede bizede faydası olur naturellenspecial diye bir sayfa canim
Bizim olmama nedeni yok canımcım. 3.5 yıldır yok bunun 1 yılı boş geçti kürtaj korunma aman boşver filan diyerekYusra sizin neden olmuyodu tabloda yanlış hatırlamıyosan uzun zamandır deniyosunuz
Sormaaaa neler çekiyorum bi bilsennnÇok nazlı anacim adamı delirtir böyle koca hahaha mide bulantı hapı ver bence ona sonra da daya agzina mamalari. Bizimde karaciger sikintili ondan caksira asla yanaşmadık
Benim de 21inde çatladı tam catladigi geceyi değerlendirdim. Aynı tarihlerde güzel ya da kötü haber alacağız yani. Ama hakkaten bu sefer zaman hiç geçmiyor.Benimde bat 6 Haziran12 gün nasıl geçecek düşünüyorum valla 22 Mayıs günü çatladı benim yumurtam ben 19-21-22-23 günlerini degerlendirdim birde 25 ve 27. Günü degerlendirip bu ayı kapatacağım inşallah.. sizin yumurta ne zaman çatladı?
Aaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyimBir yemek kasığa kuru turk kahvesi koy üzerine limon sık iç tadı kötü ama birde peşine su iç canim
Bakalım inşallah kötü bir şey çıkmaz ya. :) Bide kasık ağrılarım bayağı azaldı sıklığı falan bitiyor galiba. Gebelik olsa bitmezdi heralde sanırım enfeksiyon çıkacak bendeBizim gebelik düşündüm de neyse dedimbende sen yazınca aynayla konuşuyorum sanıyorum. Yaz kış yanıyorum ben zaten hiç soğuk olmadım bugün 3 bardak ayran 2 suyu bir oturuş da içtim sonra gittim aynaya naptım nütfen çık benden dedim kötü birşey varmış gibi hisler ama yok diyor doktorlar gide gide doktora bezdim. Sen eğer birşey dersen yine tekrar başka doktora giderim
En azından kimyasal bile olsa gebe kalabiliyosun buda bişey walla ben anlamıyorum ki bizde sorun var olmuyo sizde sorun yok olmuyo bu bebek neye göre oluyoBizim olmama nedeni yok canımcım. 3.5 yıldır yok bunun 1 yılı boş geçti kürtaj korunma aman boşver filan diyerekevlendim 1 yıl sonra oldu denemeler yapa yapa sonra 6 ay önce filan kimyasal oldu. Ben açıkcası oluyor ya olur sandım doktora gittim rutin kontrol ama tedavi almadım. İşte son 5 aydır deniyorum çok üstünde duruyorum film çekildim doktorm tüplerini göreyim belki tek tüple hamile kalmışsındır dedi. Baktı temiz çıktı dediki acaba neden olmuyor ki herşey güzel dedi doktor bana sordu ben ona sonra sana aşılama yapacağım ben dedi bende tamam dedim. Yaani olay bundan ibaret. Ya olacak zaman bekliyor ya da bilemediğimiz şeyler var arkasında. Eşimde iki kere sperm testi verdi onunda herşey güzel... Yani canım beklemekten başka bir çarem yok. Olmadı en son tüp bebek yoluna gideceğim.
Ovulasyon döneminde o koku bende de oluyorBenim de idrarda keskin koku var birkaç gündür ama bata 7 gün var daha, bhcg idrara karışacakta, kokacakta daha erkenyediğim sucuklu tostlar kokuyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?