Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyim
Bende de oluyo az önce trip attım sonra aklıma yumurtlama günüm geldi hemen takvime baktım daha varmış iyi küsebilirim dedim

Kızlar bir soru soracam ama topikle alakalı değil akşam arkadaşım gelmişti ona 2. Çocuğu düşündüğümü söyledim oda yumurtlama günlerinde birlikte ol erkek olur dedi bir kızım var 4 buçuk yaşında çok şükür eşimde bende erkek olsun diye niyetlenmedik sağlıklı olsun kızımıza yoldaş olsun diye 2. Çocuğa karar verdik arkadaşa da öyle dedim zaten ama aklıma takılan nokta ovulasyon testi uyguladığımızda yumurtlama çatlama günü ilişki oluyor ozaman hep erkek mi oluyor aklımda deli sorular kusura bakmayın size sormak aklıma geldi böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim

2 aylık bebeğim düştü ilk sene kimsayal sonra oldu aşılamayı yapmamın sebebi denemek onu da olursa olmazsa herşey Allahtan denemeden olmadı demek yerine herşeye başvurmak en iyisi.

Kaşıkla götürüp ağzına koyacaksın ki öyle yesin benimki, bu ay olmazsa çok kötü kavga edicem onunla. Ya biz kadınlar ancak kendimizi paralayalım onların zerre umrunda değil. Tek söyledikleri elbet olur, olacak üzülme, zamanı gelecek ki olsun vs vs.

Aaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyim
Walla bir saat mincıık mıncııık olup sonra bir gözüme batıyor ki sonra kendine gel bebeğim o da insan diyorum bunlar duygusal geçişlerde çok oluyor.

Çatlamada olan ilişki genelde erkek oluyo diyorlar çok duydum

Bende 3 haziranı bekliyorum canım çok sabırsızım bende ilk kez klomen çatlatma kullandım

2 aylık bebeğim düştü ilk sene kimsayal sonra oldu aşılamayı yapmamın sebebi denemek onu da olursa olmazsa herşey Allahtan denemeden olmadı demek yerine herşeye başvurmak en iyisi.
inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Eşimin ameliyatından sonuç alamazsak aşılam yerine direk tüp bebek deneyeceğiz inşallah doğal yollarla hepimiz hamile oluruz.

Bakalım inşallah kötü bir şey çıkmaz ya. :) Bide kasık ağrılarım bayağı azaldı sıklığı falan bitiyor galiba. Gebelik olsa bitmezdi heralde sanırım enfeksiyon çıkacak bende
Enfeksiyon olsa bile ileri derece değildir yoksam kaşıntı dan ölürsün birde çok yanma yapar idrar yaparken. Geç yumrtlama yaşamış olblr misin acaba?

Walla bir saat mincıık mıncııık olup sonra bir gözüme batıyor ki sonra kendine gel bebeğim o da insan diyorum bunlar duygusal geçişlerde çok oluyor.
Kardeşinin doğum günüydü, gittim çok güzel markalı bir çanta aldım, çok uğraştım özel kutu aldım, paketledim falan. Sonra bilmiyormuş gibi bana döndü dedi ki bunu nerden almıştın, bende çıkıştım bilmiyor musun seni arayıp söyledim ya nerden aldığımı falan dedim. Ben ona söylerim nerden aldığımı, değiştirmek isterse değiştirir dedim. Sanki beni hiç duymamış gibi şurdan aldık, istersen gidip değiştirebilirsin dedi. Arabaya binince patladım birsürü laf saydım. Sanırım duygusal bir çöküşteyim.

Allah iyiliğini versin yaaaaa yumurtlama günü dışında yaparsan da kızın olur o zaman yavrum çok yanlış yoldasın, Yumurtlama gününde yaparsan beben olur, kızı erkeği kocanın ne yolladığına bağlı

inşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Eşimin ameliyatından sonuç alamazsak aşılam yerine direk tüp bebek deneyeceğiz inşallah doğal yollarla hepimiz hamile oluruz.
Ben devlette aşılama olacağım iki kere yaptırıp tüp bebeğe geçicem nasip neyle nasıl olacaksa olsun inşllah. Ama aşılama sonrası hemen denemicem tüp, biraz kendimi dinlemekten uzaklaşıp başka yöne doğru yönelicem iş gibi saldım çayıra artık pes diyorum senin olan seni bulur mevlam hepimizin gönlüne göre versin gönüller güzel Allahtan inanıyorum birgün olacak

Bende de oluyo az önce trip attım sonra aklıma yumurtlama günüm geldi hemen takvime baktım daha varmış iyi küsebilirim dedim
Eşim haklı da olsa haksız da olsa mutlaka gelir özür diler, gönlümü alır ama ben tam bi keçi inadıyım. Herşeyi çok takarım, üzüldüğüm şeyi de pat diye yüzüne söylerim. Bak sen şuna şöyle yaptın ama bana böyle yapmıştın.
Ben değersiz miyim diyip trejediye çeviriyorum bazen farkındayım

Tam catladigi günü değerlendirdiğin de erkek olma ihtimali daha yüksek. Çünkü erkek spermler daha hızlı ama çabuk ölüyor. Bu sebepten önceki ilişkilerden kalan spermler genelde dişi sperm oluyor diye dinlemiştim birkaç doktordan.

Çatlamada olan ilişki genelde erkek oluyo diyorlar çok duydum
İlk kez duydum ben de arkadaş sallıyor diye düşünmüştüm nette de araştırma yaptım o yönde yazılar var evet çok garip geldi bana sonuçta ovu testiyle çatlama görülüyor ve ilişki oluyor hep erkek olması gerekir teşekkürederim bu arada cevabınız için

İnşallah aşılama olumlu sonuçlarında sonraki süreci düşünmeye gerek bile kalmaz

2 gün önce sebepsiz kavga ettik öyle böyle degil yani sinirden tişörtünü yırttı sonra bana hediye almis ozurler falan canim bu ishal hamilelik belirtisi olmasın bak simdi instadan geliyorum ebru ceylana gir bak birgebeningünlüğü sayfası en son posta gebe olanlar belirtileri yazıyor ishal olanlar var ebru ablada ishal olmuş belki bebiş geliyor sana ❤

Evet öyleymiş biraz nette araştırdım y spermler daha hızlı x ler daha yavaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…