Bende de oluyo az önce trip attım sonra aklıma yumurtlama günüm geldi hemen takvime baktım daha varmış iyi küsebilirim dedimAaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyim
2 aylık bebeğim düştü ilk sene kimsayal sonra olduEn azından kimyasal bile olsa gebe kalabiliyosun buda bişey walla ben anlamıyorum ki bizde sorun var olmuyo sizde sorun yok olmuyo bu bebek neye göre oluyosizde sorun olmadığı için aşılama mantıklı hemde daha az masraflı inşallah çift çizgileri görürsün canım
Kaşıkla götürüp ağzına koyacaksın ki öyle yesin benimki, bu ay olmazsa çok kötü kavga edicem onunla. Ya biz kadınlar ancak kendimizi paralayalım onların zerre umrunda değil. Tek söyledikleri elbet olur, olacak üzülme, zamanı gelecek ki olsun vs vs.Benimki keçiboynuzu pekmezi asigi kavanoz kavanoz alir saglik icin her sabah yerdi ondan yana sıkıntı yok ama suyunu istemiyo midesi kalkıyor bir iki kızdım artık kendi yap diyorama ben unutuyorum macunun tadı güzel instahramda sayfaları var incelle belki sizede bizede faydası olur naturellenspecial diye bir sayfa canim
Walla bir saat mincıık mıncııık olup sonra bir gözüme batıyor kiAaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyim
Çatlamada olan ilişki genelde erkek oluyo diyorlar çok duydumKızlar bir soru soracam ama topikle alakalı değil akşam arkadaşım gelmişti ona 2. Çocuğu düşündüğümü söyledim oda yumurtlama günlerinde birlikte ol erkek olur dedi bir kızım var 4 buçuk yaşında çok şükür eşimde bende erkek olsun diye niyetlenmedik sağlıklı olsun kızımıza yoldaş olsun diye 2. Çocuğa karar verdik arkadaşa da öyle dedim zaten ama aklıma takılan nokta ovulasyon testi uyguladığımızda yumurtlama çatlama günü ilişki oluyor ozaman hep erkek mi oluyor aklımda deli sorular kusura bakmayın size sormak aklıma geldi böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim
Bende 3 haziranı bekliyorum canım çok sabırsızım bende ilk kez klomen çatlatma kullandımGebelik testine son 9 gün ? Var mı benim gibi yaklaşan ?? Eğer 3 haziranda testte çıkarsa hemen gitmeyeceğim kızlar, bazılarınız bilir belki (Yusra-61 ) ocakta kimyasal geçirmiştim, bu sefer birkaç kez tekrarlayıp, beta hcg için kan da vereceğim...bu ay iyi değerlendirdim, gün aşırı, ümitliyim kızlar, bakalım ne olacak
2 aylık bebeğim düştü ilk sene kimsayal sonra olduaşılamayı yapmamın sebebi denemek onu da olursa olmazsa herşey Allahtan denemeden olmadı demek yerine herşeye başvurmak en iyisi.
Enfeksiyon olsa bile ileri derece değildir yoksam kaşıntı dan ölürsün birde çok yanma yapar idrar yaparken.Bakalım inşallah kötü bir şey çıkmaz ya. :) Bide kasık ağrılarım bayağı azaldı sıklığı falan bitiyor galiba. Gebelik olsa bitmezdi heralde sanırım enfeksiyon çıkacak bende
Kardeşinin doğum günüydü, gittim çok güzel markalı bir çanta aldım, çok uğraştım özel kutu aldım, paketledim falan. Sonra bilmiyormuş gibi bana döndü dedi ki bunu nerden almıştın, bende çıkıştım bilmiyor musun seni arayıp söyledim ya nerden aldığımı falan dedim. Ben ona söylerim nerden aldığımı, değiştirmek isterse değiştirir dedim. Sanki beni hiç duymamış gibi şurdan aldık, istersen gidip değiştirebilirsin dedi. Arabaya binince patladım birsürü laf saydım. Sanırım duygusal bir çöküşteyim.Walla bir saat mincıık mıncııık olup sonra bir gözüme batıyor kisonra kendine gel bebeğim o da insan diyorum bunlar duygusal geçişlerde çok oluyor.
Kızlar bir soru soracam ama topikle alakalı değil akşam arkadaşım gelmişti ona 2. Çocuğu düşündüğümü söyledim oda yumurtlama günlerinde birlikte ol erkek olur dedi bir kızım var 4 buçuk yaşında çok şükür eşimde bende erkek olsun diye niyetlenmedik sağlıklı olsun kızımıza yoldaş olsun diye 2. Çocuğa karar verdik arkadaşa da öyle dedim zaten ama aklıma takılan nokta ovulasyon testi uyguladığımızda yumurtlama çatlama günü ilişki oluyor ozaman hep erkek mi oluyor aklımda deli sorular kusura bakmayın size sormak aklıma geldi böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim
Ben bekleyemem sen bekleCuma günü kan versen betada belli oluyor mu canım ? Kız benim aklımı çelme, bu ay sabırla bekleyecem gecikmeyi diyorum
Ben devlette aşılama olacağım iki kere yaptırıp tüp bebeğe geçicem nasip neyle nasıl olacaksa olsun inşllah. Ama aşılama sonrası hemen denemicem tüp, biraz kendimi dinlemekten uzaklaşıp başka yöne doğru yönelicem iş gibi saldım çayıra artık pes diyorum senin olan seni bulurinşallah bu kez sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Eşimin ameliyatından sonuç alamazsak aşılam yerine direk tüp bebek deneyeceğiz inşallah doğal yollarla hepimiz hamile oluruz.
Eşim haklı da olsa haksız da olsa mutlaka gelir özür diler, gönlümü alır ama ben tam bi keçi inadıyım. Herşeyi çok takarım, üzüldüğüm şeyi de pat diye yüzüne söylerim. Bak sen şuna şöyle yaptın ama bana böyle yapmıştın.Bende de oluyo az önce trip attım sonra aklıma yumurtlama günüm geldi hemen takvime baktım daha varmış iyi küsebilirim dedim
Tam catladigi günü değerlendirdiğin de erkek olma ihtimali daha yüksek. Çünkü erkek spermler daha hızlı ama çabuk ölüyor. Bu sebepten önceki ilişkilerden kalan spermler genelde dişi sperm oluyor diye dinlemiştim birkaç doktordan.Kızlar bir soru soracam ama topikle alakalı değil akşam arkadaşım gelmişti ona 2. Çocuğu düşündüğümü söyledim oda yumurtlama günlerinde birlikte ol erkek olur dedi bir kızım var 4 buçuk yaşında çok şükür eşimde bende erkek olsun diye niyetlenmedik sağlıklı olsun kızımıza yoldaş olsun diye 2. Çocuğa karar verdik arkadaşa da öyle dedim zaten ama aklıma takılan nokta ovulasyon testi uyguladığımızda yumurtlama çatlama günü ilişki oluyor ozaman hep erkek mi oluyor aklımda deli sorular kusura bakmayın size sormak aklıma geldi böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim
Hiç sevmemCanım patates haşla ye çok iyi geliyor
İlk kez duydum ben de arkadaş sallıyor diye düşünmüştüm nette de araştırma yaptım o yönde yazılar var evet çok garip geldi bana sonuçta ovu testiyle çatlama görülüyor ve ilişki oluyor hep erkek olması gerekir teşekkürederim bu arada cevabınız içinÇatlamada olan ilişki genelde erkek oluyo diyorlar çok duydum
İnşallah aşılama olumlu sonuçlarında sonraki süreci düşünmeye gerek bile kalmazBen devlette aşılama olacağım iki kere yaptırıp tüp bebeğe geçicem nasip neyle nasıl olacaksa olsun inşllah. Ama aşılama sonrası hemen denemicem tüp, biraz kendimi dinlemekten uzaklaşıp başka yöne doğru yönelicem iş gibi saldım çayıra artık pes diyorum senin olan seni bulurmevlam hepimizin gönlüne göre versin gönüller güzel Allahtan inanıyorum birgün olacak
2 gün önce sebepsiz kavga ettik öyle böyle degil yani sinirden tişörtünü yırttıAaa evet annemin yöntemi o, yapayım hemen. Zaten moralim de bozuk eşimle tartıştıkm. Bilmiyorum size de oluyor mu bazen çok küçük bi hareketi gözüme çok batıyor ya of ben niye böyleyim
Evet öyleymiş biraz nette araştırdım y spermler daha hızlı x ler daha yavaşmışTam catladigi günü değerlendirdiğin de erkek olma ihtimali daha yüksek. Çünkü erkek spermler daha hızlı ama çabuk ölüyor. Bu sebepten önceki ilişkilerden kalan spermler genelde dişi sperm oluyor diye dinlemiştim birkaç doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?