- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
Bu şekilde sadece ihtimali artırırsın kesin olacak diye bişey yok. %80 erkek demişti bı doktor bulursam atayimİlk kez duydum ben de arkadaş sallıyor diye düşünmüştüm nette de araştırma yaptım o yönde yazılar var evet çok garip geldi bana sonuçta ovu testiyle çatlama görülüyor ve ilişki oluyor hep erkek olması gerekir teşekkürederim bu arada cevabınız için
Bizim küsmemiz de 5 dakika şimdi kahve içicezEşim haklı da olsa haksız da olsa mutlaka gelir özür diler, gönlümü alır ama ben tam bi keçi inadıyım. Herşeyi çok takarım, üzüldüğüm şeyi de pat diye yüzüne söylerim. Bak sen şuna şöyle yaptın ama bana böyle yapmıştın.
Ben değersiz miyim diyip trejediye çeviriyorum bazenfarkındayım
Ya yetti gayri gelsin artık, valla bazen okadar tahammülsüz oluyorum ki ben bile kendime şaşıp kalıyorum. Evet okudum da bilmiyorum kuzu ya, ovulasyonda da belli oluyormuş, bugün yaptım yine belirgin ama koyu çıkmadı. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum2 gün önce sebepsiz kavga ettik öyle böyle degil yani sinirden tişörtünü yırttısonra bana hediye almis ozurler falan canim bu ishal hamilelik belirtisi olmasın bak simdi instadan geliyorum ebru ceylana gir bak birgebeningünlüğü sayfası en son posta gebe olanlar belirtileri yazıyor ishal olanlar var ebru ablada ishal olmuş belki bebiş geliyor sana ❤
Bence bunun cevabı şu çünkü bir uygulama var Yumutlama günleri erkek olablr diyor çatlama kız gösteriyor burada mantık eşinde olan neyse o oluyor. Anlatılmak isfenen doğru olblr yumurtlması tutanlar erkek doğuruyor olblr, çatlama tutanlar kız.Kızlar bir soru soracam ama topikle alakalı değil akşam arkadaşım gelmişti ona 2. Çocuğu düşündüğümü söyledim oda yumurtlama günlerinde birlikte ol erkek olur dedi bir kızım var 4 buçuk yaşında çok şükür eşimde bende erkek olsun diye niyetlenmedik sağlıklı olsun kızımıza yoldaş olsun diye 2. Çocuğa karar verdik arkadaşa da öyle dedim zaten ama aklıma takılan nokta ovulasyon testi uyguladığımızda yumurtlama çatlama günü ilişki oluyor ozaman hep erkek mi oluyor aklımda deli sorular kusura bakmayın size sormak aklıma geldi böyle bişey doğru değildir diye düşünüyorum ama sizlerin de fikrini merak ettim
Kızım hepimiz yumurtlama gününde birlikte oluyoruz hesaplayıp, buna göre hepimizin erkek evladı olması lazımTam catladigi günü değerlendirdiğin de erkek olma ihtimali daha yüksek. Çünkü erkek spermler daha hızlı ama çabuk ölüyor. Bu sebepten önceki ilişkilerden kalan spermler genelde dişi sperm oluyor diye dinlemiştim birkaç doktordan.
20 aydır evliyim bir kere bile geri adım atmadıö, hep o gelip özür diledi gönlümü aldı. Aslında ben ufak ieylere takılıyorum aramız çabuk düzeliyor ama hep istiyorum ki o gelsin. Geliyor yine de yarnamıyor bana, bu seferde git istemiyorum diyorumBizim küsmemiz de 5 dakika şimdi kahve içicezyapma ama öyle özür diliyosa bi günde sen adım at sen gönlünü al kız kocan o senin inatta neymiş minik küslükler olur ama uzatma inatlaşma bence
Bekle az kaldi canim güzel haberler gelicekYa yetti gayri gelsin artık, valla bazen okadar tahammülsüz oluyorum ki ben bile kendime şaşıp kalıyorum. Evet okudum da bilmiyorum kuzu ya, ovulasyonda da belli oluyormuş, bugün yaptım yine belirgin ama koyu çıkmadı. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Rica ederim kesin değildir ama ihtimali yüksek olablr hayırlı sağlıklı olsun da inşallah kızı erkeği yokİlk kez duydum ben de arkadaş sallıyor diye düşünmüştüm nette de araştırma yaptım o yönde yazılar var evet çok garip geldi bana sonuçta ovu testiyle çatlama görülüyor ve ilişki oluyor hep erkek olması gerekir teşekkürederim bu arada cevabınız için
Adam belki seni yormak istemedi gitsin değişsin hediyesini ya da yerini söylemiş bu kötü bir durum değil ama neden pahallı çanta değişiyor beğenmedi mi kardeşiKardeşinin doğum günüydü, gittim çok güzel markalı bir çanta aldım, çok uğraştım özel kutu aldım, paketledim falan. Sonra bilmiyormuş gibi bana döndü dedi ki bunu nerden almıştın, bende çıkıştım bilmiyor musun seni arayıp söyledim ya nerden aldığımı falan dedim. Ben ona söylerim nerden aldığımı, değiştirmek isterse değiştirir dedim. Sanki beni hiç duymamış gibi şurdan aldık, istersen gidip değiştirebilirsin dedi. Arabaya binince patladım birsürü laf saydım. Sanırım duygusal bir çöküşteyim.
Aynen öyle Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş tek isteğimiz bu Rabbim den gelen herşeye razıyız hamdolsunBence bunun cevabı şu çünkü bir uygulama var Yumutlama günleri erkek olablr diyor çatlama kız gösteriyor burada mantık eşinde olan neyse o oluyor. Anlatılmak isfenen doğru olblr yumurtlması tutanlar erkek doğuruyor olblr, çatlama tutanlar kız.Yani sonuç olarak eşinde varsa olacak durum bu cinsiyet erkek belirler...
Sanki çok stresli gibiyim çatacak yer arıyorum. Bat günüm bugün, yıkım yaşamak istemiyorum. Bugün yine kv ile aynı ortamdaydık geçen bahsettiğim bebeği aldı öptü kokladı sevdi, eşim de öyle. Eşim sanki başkasının yanında bebekleri çok seviyor çok da istiyor gibi davranıyor ona da bozuldum. Halbuki bana evlendiğimizdennberidir 1, 1.5 sene olmasın diyordu.Bekle az kaldi canim güzel haberler gelicek
Hayır aksine çok beğendi, eşim hani değiştirmek istersen yeri şurası diye tarif etti sadece. O da hayır çok beğendim dedi.Adam belki seni yormak istemedi gitsin değişsin hediyesini ya da yerini söylemiş bu kötü bir durum değil ama neden pahallı çanta değişiyor beğenmedi mi kardeşi
20 aydır evliyim bir kere bile geri adım atmadıö, hep o gelip özür diledi gönlümü aldı. Aslında ben ufak ieylere takılıyorum aramız çabuk düzeliyor ama hep istiyorum ki o gelsin. Geliyor yine de yarnamıyor bana, bu seferde git istemiyorum diyorum
Ama sen çatlamadan önce de ilişkiye giriyosun. Çatlama sonrasındaki ilişkiye kadar dişi sperm döllüyor olabilir.Kızım hepimiz yumurtlama gününde birlikte oluyoruz hesaplayıp, buna göre hepimizin erkek evladı olması lazımbaya şehir efsanesi gibi geldi bana,
Bugün çok bozuldum ona. Bana hep 1.5 sene gezelim edelim çocuk olmasın diyordu. Başkasının çocuğunu da görse alıp tepesine çıkarıyor. Millet de zannediyor eşim çok istiyor ben istemiyorum oyüzden çocuğumuz yok. Hep yüzüne vuruyorum 1.5 sene olmasın gezelim dedin gezemedik de pandemiden dolayı, şimdi de bak olmuyor hep senin yüzünden diyip suçluyoruminatmışsın baya sen , biz 5 dakikadan fazla dayanamıyoruz hemen bi bahane bulup konuşup sonra bişey olmamış gibi davranıyoruz. Yazık adam düşmüş eline bide yaranamıyo
Hatta bir hafta cinsel perhiz uygulayıp tam catlamayi degerlendirirsen çok çok büyük ihtimalle erkek olur. Gece gece video aratmayin banaKızım hepimiz yumurtlama gününde birlikte oluyoruz hesaplayıp, buna göre hepimizin erkek evladı olması lazımbaya şehir efsanesi gibi geldi bana,
Susun ulen ben kızcıyımHatta bir hafta cinsel perhiz uygulayıp tam catlamayi degerlendirirsen çok çok büyük ihtimalle erkek olur. Gece gece video aratmayin banabirgebeningunlugu sayfasında bi doktor daha söylemişti aynısını
Valla ben de kizciyim ama bu ay olursa erkek olacaktır diyorum sırf bu yüzdenSusun ulen ben kızcıyım
Ya valla aklımdaki deli sorularla aklınızı karıştırdım inş gebe kalalım da şubat annelerinde bu durumu tekrar konuşalımHatta bir hafta cinsel perhiz uygulayıp tam catlamayi degerlendirirsen çok çok büyük ihtimalle erkek olur. Gece gece video aratmayin banabirgebeningunlugu sayfasında bi doktor daha söylemişti aynısını
Canım bunu yanlış anlıyor bazılarımız burada diyor ki yumrtlama günü erkek cinsiyet olan adamın spermleri tutarKızım hepimiz yumurtlama gününde birlikte oluyoruz hesaplayıp, buna göre hepimizin erkek evladı olması lazımbaya şehir efsanesi gibi geldi bana,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?