Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başkasının çocuğunu sevmek başka kendi çocuğun olup o sorumluluk başka eşin ona cesaret edememiştir. Şuan gebelik planlıyoruz zaten çok stres altındayız takılma öyle şeylere kuzum farklı açıdan bak başka çocuğu böyle seviyosa kendi çocuğunu kim bilir nasıl sevecek senin bat bugündü demi ondan mı böyle duygusalsın acaba

Evet bugün bat günüm, bakalım akşama kadar olacak mıyım. Gerçi hiç umudum yok belki de bu çaresizlik beni böyle hırçınlaştırıyor

Hayır aksine çok beğendi, eşim hani değiştirmek istersen yeri şurası diye tarif etti sadece. O da hayır çok beğendim dedi.
Beğenmemek olmazdı hiç sevmem böyle şeyleri almış olman bile çook güzel birşey. Bana boncuk verse birisi hediye diye 40 yıl saklarım
Sen duygusal yoğunluk içindesin eşin de niye karışıyor hak etmiş sana sorardı isterse illa diyecek demek ki içinde tutamadı

Bunun sebebi kullandığın kullandığın birşey var mı ilaç? Normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Acaba ara kanaman mı oluyor? Enfeksiyon filan olabilir.? Bilemedim ki şimdi? Doktora görünseydin iyiydi?
En son şubatta iğne+hap kullanmıştım tutmayınca bıraktım hiç bişey kullanmıyodum yani.. gittim iki lekelenmemde de gittim doktora bi sorun görünmüyor pcoluyum zaten ekstra şu var bu var demedi doktor ama doktor değiştiricem

sankim adetin sökülmüyor içinde kalıyor onu atmak isterken belki de böyle kanama yapıp duruyor. Doktor da normal dediyse birşey olsa çıkardı. Kahverengi mi geliyor genelde nasıl gelişi adetin?

Evet bugün bat günüm, bakalım akşama kadar olacak mıyım. Gerçi hiç umudum yok belki de bu çaresizlik beni böyle hırçınlaştırıyor
Bat geleceği zaman ben çook asi bir yapıya giriyorum eşim bile günümü bilmediği halde gitt hasta mı olacaksın ol bana bulaşma diyor bende böyle dediyse adetim geliyor diyorm ruh halim çok ortada oluyor.

Bat geleceği zaman ben çook asi bir yapıya giriyorum eşim bile günümü bilmediği halde gitt hasta mı olacaksın ol bana bulaşma diyor bende böyle dediyse adetim geliyor diyorm ruh halim çok ortada oluyor.
Bende hiç öylee regl tribi, siniri olmaz ya. Bence ben şuanda bat günlerimde olduğum için acaba var mı yok mu stresini yaşıyorum.

Bende hiç öylee regl tribi, siniri olmaz ya. Bence ben şuanda bat günlerimde olduğum için acaba var mı yok mu stresini yaşıyorum.
Duygusal iniş çıkış var tabi ki anne olmak isteği ağır basıyor görüyorsun severken benimde olsa diyorsun çok iyi anlyorum seni canım.
İnşAllah birgün bizlerde eşlerimiz de kendi çocuklarını sever. Bugün dışarıda o kadar dadlu uşaklar gördüm ki hepsi benim içimde heyecan oluşturdu bana da hayırlısıyla nasip et Allahım dedim

Kız dur sende ortalık karışık zaten birazdan parçalıcak kocasını

Enfeksiyon olsa bile ileri derece değildir yoksam kaşıntı dan ölürsün birde çok yanma yapar idrar yaparken. Geç yumrtlama yaşamış olblr misin acaba?
Bilmiyorum ki yumurtlama takibi hiç yapmadım. Bata da var daha yumurtlama olsa bile akıntı çok uzun süre oldu. Bide bugün idrar verirken fark ettim içinde beyaz tortular vardı. Sende de var mı? Diğer hanımlar idrarında tortu görüp enfeksiyon yada gebelik yaşayan var mı?

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…