Valla erkek kız fark etmez sağlıklı olsun hayırlı olsun ama bir kızım var inan 2. De kız olsun isterim Rabbim gönlünüze göre versin kızıma hamileyken hep öyle dua ederdim çok şükür gönlüme göre verdiSusun ulen ben kızcıyım
Başkasının çocuğunu sevmek başka kendi çocuğun olup o sorumluluk başka eşin ona cesaret edememiştir. Şuan gebelik planlıyoruz zaten çok stres altındayız takılma öyle şeylere kuzum farklı açıdan bak başka çocuğu böyle seviyosa kendi çocuğunu kim bilir nasıl sevecekBugün çok bozuldum ona. Bana hep 1.5 sene gezelim edelim çocuk olmasın diyordu. Başkasının çocuğunu da görse alıp tepesine çıkarıyor. Millet de zannediyor eşim çok istiyor ben istemiyorum oyüzden çocuğumuz yok. Hep yüzüne vuruyorum 1.5 sene olmasın gezelim dedin gezemedik de pandemiden dolayı, şimdi de bak olmuyor hep senin yüzünden diyip suçluyorum
Bendeeee :))Susun ulen ben kızcıyım
Kız çocuğu bulduk da erkeği kızı kaldıHatta bir hafta cinsel perhiz uygulayıp tam catlamayi degerlendirirsen çok çok büyük ihtimalle erkek olur. Gece gece video aratmayin banabirgebeningunlugu sayfasında bi doktor daha söylemişti aynısını
Evet bugün bat günüm, bakalım akşama kadar olacak mıyım. Gerçi hiç umudum yok belki de bu çaresizlik beni böyle hırçınlaştırıyorBaşkasının çocuğunu sevmek başka kendi çocuğun olup o sorumluluk başka eşin ona cesaret edememiştir. Şuan gebelik planlıyoruz zaten çok stres altındayız takılma öyle şeylere kuzum farklı açıdan bak başka çocuğu böyle seviyosa kendi çocuğunu kim bilir nasıl seveceksenin bat bugündü demi ondan mı böyle duygusalsın acaba
Beğenmemek olmazdı hiç sevmem böyle şeyleri almış olman bile çook güzel birşey. Bana boncuk verse birisi hediye diye 40 yıl saklarımHayır aksine çok beğendi, eşim hani değiştirmek istersen yeri şurası diye tarif etti sadece. O da hayır çok beğendim dedi.
En son şubatta iğne+hap kullanmıştım tutmayınca bıraktım hiç bişey kullanmıyodum yani.. gittim iki lekelenmemde de gittim doktora bi sorun görünmüyor pcoluyum zaten ekstra şu var bu var demedi doktor ama doktor değiştiricemBunun sebebi kullandığın kullandığın birşey var mı ilaç? Normalde kaç günde bir adet oluyorsun? Acaba ara kanaman mı oluyor? Enfeksiyon filan olabilir.?Bilemedim ki şimdi? Doktora görünseydin iyiydi?
Bulunca kız olsun kuzum ya da erkekKız çocuğu bulduk da erkeği kızı kaldı
İnşallah çift çizgiyi görürsün kuzum napalım herşey Allahtan bunları yaşıyosak vardır bi bildiğiEvet bugün bat günüm, bakalım akşama kadar olacak mıyım. Gerçi hiç umudum yok belki de bu çaresizlik beni böyle hırçınlaştırıyor
sankim adetin sökülmüyor içinde kalıyor onu atmak isterken belki de böyle kanama yapıp duruyor. Doktor da normal dediyse birşey olsa çıkardı. Kahverengi mi geliyor genelde nasıl gelişi adetin?En son şubatta iğne+hap kullanmıştım tutmayınca bıraktım hiç bişey kullanmıyodum yani.. gittim iki lekelenmemde de gittim doktora bi sorun görünmüyor pcoluyum zaten ekstra şu var bu var demedi doktor ama doktor değiştiricem
Bat geleceği zaman ben çook asi bir yapıya giriyorum eşim bile günümü bilmediği halde gitt hasta mı olacaksın ol bana bulaşma diyorEvet bugün bat günüm, bakalım akşama kadar olacak mıyım. Gerçi hiç umudum yok belki de bu çaresizlik beni böyle hırçınlaştırıyor
Başkasının çocuğunu sevmek başka kendi çocuğun olup o sorumluluk başka eşin ona cesaret edememiştir. Şuan gebelik planlıyoruz zaten çok stres altındayız takılma öyle şeylere kuzum farklı açıdan bak başka çocuğu böyle seviyosa kendi çocuğunu kim bilir nasıl seveceksenin bat bugündü demi ondan mı böyle duygusalsın acaba
Bende hiç öylee regl tribi, siniri olmaz ya. Bence ben şuanda bat günlerimde olduğum için acaba var mı yok mu stresini yaşıyorum.Bat geleceği zaman ben çook asi bir yapıya giriyorum eşim bile günümü bilmediği halde gitt hasta mı olacaksın ol bana bulaşma diyorbende böyle dediyse adetim geliyor diyorm ruh halim çok ortada oluyor.
Valla benim gönlümde hep kız var. Allah ne nasip ediyorsa o olsun sağlıklı olsun hayırlı olsunKız çocuğu bulduk da erkeği kızı kaldı
Duygusal iniş çıkış var tabi ki anne olmak isteği ağır basıyor görüyorsun severken benimde olsa diyorsunBende hiç öylee regl tribi, siniri olmaz ya. Bence ben şuanda bat günlerimde olduğum için acaba var mı yok mu stresini yaşıyorum.
Kız dur sende ortalık karışık zaten birazdan parçalıcak kocasınıBat geleceği zaman ben çook asi bir yapıya giriyorum eşim bile günümü bilmediği halde gitt hasta mı olacaksın ol bana bulaşma diyorbende böyle dediyse adetim geliyor diyorm ruh halim çok ortada oluyor.
Bilmiyorum ki yumurtlama takibi hiç yapmadım. Bata da var daha yumurtlama olsa bile akıntı çok uzun süre oldu. Bide bugün idrar verirken fark ettim içinde beyaz tortular vardı. Sende de var mı? Diğer hanımlar idrarında tortu görüp enfeksiyon yada gebelik yaşayan var mı?Enfeksiyon olsa bile ileri derece değildir yoksam kaşıntı dan ölürsün birde çok yanma yapar idrar yaparken.Geç yumrtlama yaşamış olblr misin acaba?
Amin canım inşallahDuygusal iniş çıkış var tabi ki anne olmak isteği ağır basıyor görüyorsun severken benimde olsa diyorsunçok iyi anlyorum seni canım.
İnşAllah birgün bizlerde eşlerimiz de kendi çocuklarını sever. Bugün dışarıda o kadar dadlu uşaklar gördüm ki hepsi benim içimde heyecan oluşturdu bana da hayırlısıyla nasip et Allahım dedim
Ayyy ewet bi kız bi erkek oh missssBulunca kız olsun kuzum ya da erkekeminim deriz ki birinden olmasa erkek olsa onunda tadına baksak deriz. Ben hepsinden istiyorm Allah da verir inşallah çift verse bir vermeye ne iyi olurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?