Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye
Bak bu benim geçen ay erken testle son pozitif görüşüm oldu 9.günde

Eklentiler

• ECC8B2B3-3FA7-4E57-B166-4CC1E37EF3B5.webp
    ECC8B2B3-3FA7-4E57-B166-4CC1E37EF3B5.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben kaset yaptım ya yarın erken test yaparım ama 11. Günede kalmaz artık heralde iğne etkisi aşılamanında 10. Günü oluyo yarın
Bünyeye göre değişir tabi de kalmaz diye düşün kuzum
Yani biraz araştırdım görenler olmuş kasette değere göre çıkıyo tabi ama yarın çıkmasa da germe kendini
Neresinden bakarsan bak çok erken
Hatta öğrenilecek olsa 14.gün test yapın demezler ama biz sabırsızız 😅

Bünyeye göre değişir tabi de kalmaz diye düşün kuzum
Yani biraz araştırdım görenler olmuş kasette değere göre çıkıyo tabi ama yarın çıkmasa da germe kendini
Neresinden bakarsan bak çok erken
Hatta öğrenilecek olsa 14.gün test yapın demezler ama biz sabırsızız 😅
Tabi yarın çıkmazsa kesin yok değil ama çıkarsa gerçek bi pozitif çok güzel olur ☺️

İkisinden de yaptım ikisi de negatif çıktı.Yok kuzum tutsaydı benim de seninki gibi çıkardı testim boşuna umutlanmanın anlamı yok
Bende umutlanamıyorum kuzum ya aksine çok korkuyorum önceki 13 ay gibi umutlanıp tekrar negatif görmekten iğne etkisidir diye düşünemiyorum bişey

Tutanların genelinde hiç silinmiyor 2.çizgi.Bi noktaya kadar pozitiftik iğne etkisi ama bi noktadan sonra bebekten oluyo.Seninki artık bebekten.Benim iğnenin etkisi geçti bebek de olmadığı için tamamen silik
Aslında burda okudum silinip tekrar pozitif olan sende ümidini kaybetme kuzum benimde yarın pozitif olursa kan veririm artık bugün emin değilim hala

Ben dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye
merhabalar kaset test nedir? Bir de ben ilk defa aşılama yaptırdım bu iğne etkisi veya 13. gün 14. günden bahsetmişsiniz. ben 16sında aşılama oldum 4 gün oldu. 30unda hcg ve progestan vs kontrol için çağırdılar beni. Ben idrardan test yapsam mı ki yoksa dr a gitmeden 1 gün önce mi yaosam biraz bilgi verir misiniz acaba

merhabalar kaset test nedir? Bir de ben ilk defa aşılama yaptırdım bu iğne etkisi veya 13. gün 14. günden bahsetmişsiniz. ben 16sında aşılama oldum 4 gün oldu. 30unda hcg ve progestan vs kontrol için çağırdılar beni. Ben idrardan test yapsam mı ki yoksa dr a gitmeden 1 gün önce mi yaosam biraz bilgi verir misiniz acaba
Çatlatma iğnesinin etkisi aşağı yukarı aşılamanın 10.günü bitiyo o güne kadar yaptığınız testlerde pozitif sonuç alırsınız.Daha sonra ister evde idrar testi yapın ister kan verin eğer yoksa zaten Regl olursunuz ben 14.günde olmuştum ilk aşılamamda.

Back
X