- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 31
- Konu Sahibi Teach_Mavi
Bak bu benim geçen ay erken testle son pozitif görüşüm oldu 9.gündeBen dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu benim geçen ay erken testle son pozitif görüşüm oldu 9.gündeBen dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye
Aynen kuzum yarını baz alcam artıkYap bakalım inşallah çıkar artık yarından itibaren belirleyici olabilir iğne etkisi geçiyo günden güne
Ben kaset yaptım ya yarın erken test yaparım ama 11. Günede kalmaz artık heralde iğne etkisi aşılamanında 10. Günü oluyo yarınBak bu benim geçen ay erken testle son pozitif görüşüm oldu 9.günde
Bünyeye göre değişir tabi de kalmaz diye düşün kuzumBen kaset yaptım ya yarın erken test yaparım ama 11. Günede kalmaz artık heralde iğne etkisi aşılamanında 10. Günü oluyo yarın
Tabi yarın çıkmazsa kesin yok değil ama çıkarsa gerçek bi pozitif çok güzel olurBünyeye göre değişir tabi de kalmaz diye düşün kuzum
Yani biraz araştırdım görenler olmuş kasette değere göre çıkıyo tabi ama yarın çıkmasa da germe kendini
Neresinden bakarsan bak çok erken
Hatta öğrenilecek olsa 14.gün test yapın demezler ama biz sabırsızız![]()
Ozaman saatlerimizi ayarlayalım yarın geleneksel test günlerini başlatalımTabi yarın çıkmazsa kesin yok değil ama çıkarsa gerçek bi pozitif çok güzel olur![]()
Hahahah ben çok erken başladım ama olsunduOzaman saatlerimizi ayarlayalım yarın geleneksel test günlerini başlatalım![]()
Kuzum iğnenin 11. Günü bende durum bu sende durumlar nasılOzaman saatlerimizi ayarlayalım yarın geleneksel test günlerini başlatalım![]()
Benim negatif çıktı seni tebrik ederim çok sevindim
Hadi ya erken ama kuzum iğneden sonra negatif pozitif olabilir. Erken testmi yaptın kasetmiBenim negatif çıktı seni tebrik ederim çok sevindim
İkisinden de yaptım ikisi de negatif çıktı.Yok kuzum tutsaydı benim de seninki gibi çıkardı testim boşuna umutlanmanın anlamı yokHadi ya erken ama kuzum iğneden sonra negatif pozitif olabilir. Erken testmi yaptın kasetmi
Bende umutlanamıyorum kuzum ya aksine çok korkuyorum önceki 13 ay gibi umutlanıp tekrar negatif görmekten iğne etkisidir diye düşünemiyorum bişeyİkisinden de yaptım ikisi de negatif çıktı.Yok kuzum tutsaydı benim de seninki gibi çıkardı testim boşuna umutlanmanın anlamı yok
Kalmadı canım iğne etkisi okadar sürmüyo korkma boşunaBende umutlanamıyorum kuzum ya aksine çok korkuyorum önceki 13 ay gibi umutlanıp tekrar negatif görmekten iğne etkisidir diye düşünemiyorum bişey
Aşılamanın 10. Günü belli olurmuki gebelikKalmadı canım iğne etkisi okadar sürmüyo korkma boşuna
Tutanların genelinde hiç silinmiyor 2.çizgi.Bi noktaya kadar pozitiftik iğne etkisi ama bi noktadan sonra bebekten oluyo.Seninki artık bebekten.Benim iğnenin etkisi geçti bebek de olmadığı için tamamen silikAşılamanın 10. Günü belli olurmuki gebelik
Aslında burda okudum silinip tekrar pozitif olan sende ümidini kaybetme kuzum benimde yarın pozitif olursa kan veririm artık bugün emin değilim halaTutanların genelinde hiç silinmiyor 2.çizgi.Bi noktaya kadar pozitiftik iğne etkisi ama bi noktadan sonra bebekten oluyo.Seninki artık bebekten.Benim iğnenin etkisi geçti bebek de olmadığı için tamamen silik
Yok canım ben uğraşamicam artık ya bıktım hakikaten.Sen kan ver yarın.Arada yine test yaparsan at mutlakaAslında burda okudum silinip tekrar pozitif olan sende ümidini kaybetme kuzum benimde yarın pozitif olursa kan veririm artık bugün emin değilim hala
Pozitif devam ederse veririm canım yazarım burayadaYok canım ben uğraşamicam artık ya bıktım hakikaten.Sen kan ver yarın.Arada yine test yaparsan at mutlaka
merhabalar kaset test nedir? Bir de ben ilk defa aşılama yaptırdım bu iğne etkisi veya 13. gün 14. günden bahsetmişsiniz. ben 16sında aşılama oldum 4 gün oldu. 30unda hcg ve progestan vs kontrol için çağırdılar beni. Ben idrardan test yapsam mı ki yoksa dr a gitmeden 1 gün önce mi yaosam biraz bilgi verir misiniz acabaBen dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye
Çatlatma iğnesinin etkisi aşağı yukarı aşılamanın 10.günü bitiyo o güne kadar yaptığınız testlerde pozitif sonuç alırsınız.Daha sonra ister evde idrar testi yapın ister kan verin eğer yoksa zaten Regl olursunuz ben 14.günde olmuştum ilk aşılamamda.merhabalar kaset test nedir? Bir de ben ilk defa aşılama yaptırdım bu iğne etkisi veya 13. gün 14. günden bahsetmişsiniz. ben 16sında aşılama oldum 4 gün oldu. 30unda hcg ve progestan vs kontrol için çağırdılar beni. Ben idrardan test yapsam mı ki yoksa dr a gitmeden 1 gün önce mi yaosam biraz bilgi verir misiniz acaba