- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Ben varım.Selam kızlar dün aşılamam oldu inşallah hayırlı olur sizler ne durumdasınız dün aşılama olan varmı
Aminnn nasıl geçti aşılamanızBen varım.Hayırlı olsun canım İnşaAllah bu ay bebişlerimiz nasip olur.
Hayırlısı olsun canım ben yaşamadım inan bilmiyorum benim ilk gittiğimde bakıldı sonra birdaha hiç bakılmadıMerhaba kızlar benimde ilk aşılamam olacak gonalf iğne kullandım 6 gün 75ünite dün kontrolüm vardı 3 yumurta 11 mm 12 mm dedi ama e2 değerim çok yüksek çıktı 3 gün daha 50 ünite vurun gel dedi böyle birşey başından geçip aşılama olan var mı ? E2 değeri yüksek olan ?
Çok şükür iyi geçti:) sizin nasıldı ? Benim ikinci. İlki daha zordu.Aminnn nasıl geçti aşılamanız
Hayırlı olsunKızlar 2. Aşılamam tuttu sanırım, dün aşılamanın 11. Günüydü beta hcg 38 çıktı, inşallah artış devam eder. Erken yaptırınca da artış olcak mı korkusu oluyor, Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin
teşekkürler canım devamı da gelir umarım, darısı isteyenlereHayırlı olsunBu süreçte nasıl beslendiniz neler yaptınız
Oncelikle cook tebrik ederim.13.gunden once tets yaptinizmi ignenin etkisi gecince negatif gordunuzmu? Ben 14 mayis sabah catlatma ignesi oldum bugunle 3 gundur negatif13. Gün sabah yaptım akşam da sonuç 326 çıktı az önce de 2. Kez kan verdim heyecanla onu bekliyorum
Teşekkür ederim inşallah devamı da gelir bir kez kalbi durunca çok da sevinerek ilerleyemiyorumOncelikle cook tebrik ederim.13.gunden once tets yaptinizmi ignenin etkisi gecince negatif gordunuzmu? Ben 14 mayis sabah catlatma ignesi oldum bugunle 3 gundur negatif
Artar canım Allah'ın izniyle hiç merak etme. Benim ilk değer 10. Günde 24 tü ve arttı sonra. Hadi hayırlı olsun Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah. Rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin anne olmayıKızlar 2. Aşılamam tuttu sanırım, dün aşılamanın 11. Günüydü beta hcg 38 çıktı, inşallah artış devam eder. Erken yaptırınca da artış olcak mı korkusu oluyor, Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin
Teşekkür ediyorum sağ olun . Bende ilkinde baya kötü olmuştum bu kez daha dikkatli davranıyorum. Bol bol dinleniyorum aynı şekilde incir avokado ceviz havuç balık yağı folik asit alıyorum . İnşallah bizimde yüzümüz Gülerteşekkürler canım devamı da gelir umarım, darısı isteyenlereAşılamadan sonra 2-3 gün evde dinlendim ama sürekli yatmadım, çok eğilmemeye , yüksek yerlere uzanmamaya dikkat ettim ilk aşılamamda daha çok hareket etmiştim eğilip kalkmalarım çoktu işimden ötürü. 2 aşılama olduğu için sürekli kıyaslıyorum, 2. De avokado yedim günde yarım olacak şekilde, ceviz, kuru incir filan yedim, bol su içmeye özen gösterdim. 2. Aşılamamdan sonra ilişki olmadı, doktor olmasın demişti, ama bu benim aşılamamın zor geçmesinden kaynaklı olabilir, kanama oldu ve tampon takılmıstı, tampon 6 saat kalsın demişti bende o süreç boyunca dinlendim. Aklıma gelenler bunlar canım, belirtileri de bel ağrısıydı ve uyku hali, halsizlikti.
Tebriklerrr :)çok mutlu oluyorm buradaki dertdaşlarımız gebe kaldıkça… darısı başımıza inşteşekkürler canım devamı da gelir umarım, darısı isteyenlereAşılamadan sonra 2-3 gün evde dinlendim ama sürekli yatmadım, çok eğilmemeye , yüksek yerlere uzanmamaya dikkat ettim ilk aşılamamda daha çok hareket etmiştim eğilip kalkmalarım çoktu işimden ötürü. 2 aşılama olduğu için sürekli kıyaslıyorum, 2. De avokado yedim günde yarım olacak şekilde, ceviz, kuru incir filan yedim, bol su içmeye özen gösterdim. 2. Aşılamamdan sonra ilişki olmadı, doktor olmasın demişti, ama bu benim aşılamamın zor geçmesinden kaynaklı olabilir, kanama oldu ve tampon takılmıstı, tampon 6 saat kalsın demişti bende o süreç boyunca dinlendim. Aklıma gelenler bunlar canım, belirtileri de bel ağrısıydı ve uyku hali, halsizlikti.
Bende varım süreciniz nasıl ilerliyor? Bende sol kaşık ağrısı ve batmalar mevcut bacağıma vuruyor. Bir de hiç durmadan uyuyorum. Bu ikinci aşılamam Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahSelam kızlar dün aşılamam oldu inşallah hayırlı olur sizler ne durumdasınız dün aşılama olan varmı
Merhaba! Aşılamamın 9. Günündeym. Benim belirtilerim; Sağ kasıkta batmalarım var. Çok uykuluyum. Normalde kolay kolay uyuyan, gün içinde yatan biri asla değilken bu aralar gündüzleri de hep uyuyorum. Halsizim hiç yataktan cıkasım gelmiyor. Bıraksalar devamlı uyurumBende varım süreciniz nasıl ilerliyor? Bende sol kaşık ağrısı ve batmalar mevcut bacağıma vuruyor. Bir de hiç durmadan uyuyorum. Bu ikinci aşılamam Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
benim bu 3. aşılamam ilk ikisinde kanamam gelmişti biraz ilk defa bunda gelmedi güzel geçti çok şükür inşallah pozitifleri görürüzÇok şükür iyi geçti:) sizin nasıldı ? Benim ikinci. İlki daha zordu.
bende bir sıkıntı yok canım hayırlısı inşallah hakkımızda ben de ilk gün biraz ağrı oldu onun dışında olmadı benimde 3. aşılamam amiinn inşallah Rabbim yüzümüze güler bu kezBende varım süreciniz nasıl ilerliyor? Bende sol kaşık ağrısı ve batmalar mevcut bacağıma vuruyor. Bir de hiç durmadan uyuyorum. Bu ikinci aşılamam Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
maşallah darısı başımıza inşallahKızlar 2. Aşılamam tuttu sanırım, dün aşılamanın 11. Günüydü beta hcg 38 çıktı, inşallah artış devam eder. Erken yaptırınca da artış olcak mı korkusu oluyor, Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?