Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim bu 3. aşılamam ilk ikisinde kanamam gelmişti biraz ilk defa bunda gelmedi güzel geçti çok şükür inşallah pozitifleri görürüz
Kanama derken nasıl adet gibi miydi yoksa hafif lekelenme gibi bir kerelik bir şey mi geldi

Benim şöyle bir şey oldu aşılamadan geldiğim gün ilk tuvalete gittiğimde mukuslu pembe bir şey geldi kıpkırmızı kan değildi ve çok da değildi peçedeyse az bir şey geldi(çok afedersiniz) merakımdan soruyorum öyle bir şey miydi

aynen böyleydi ilk iki aşılamamda da böyle oldu ama spekulumdan kaynaklı tahrişten oluyo diye duymuştum çünkü normalden biraz daha büyük spekulum kullanıyorlarmış bu işlemde fakat benim bu kez hiç lekelenmem olmadı ben yine bekliyordum ama olmadı

14 Mayısta aşılama olmuştum, yarın kan vereceğim.
kaset test ve erken gebelik yaptım maalesef negatif.
hakkımızda hayırlısı

Kanama olabiliyor canım takılma hiç, benim 2 aşılamamda da oldu hatta tampon takıldı, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ahh canım ben de 1 senede 3 kimyasal gebelik yaşadım dogal yollarla. 3 unde ilaç filan kullanmamıştım 3ünüde göğüs ağrım ile anlamıştım çnkü döllenmeden cok kısa sure sonra başlamıştı meme hassasiyeti dolgunluk hisssi. Bu kez bende de meme hassasiyeti eskiler kadar yok sadece işten ckıpta akşam eve gittğimde sütyeni cıkarınca böle hafif bi his geliyo gece yogunlasıyo ama gün içinde yok. Bu da beni şüpheye düşürüyor ilaçların etkisinden uyuyorum heralde tutmadı diyorum. Ama sonra geceleri bir ani kramp şeklnde kasıgımda batma oluyor ah yavrum tutunuyor diye heyecanlanıyorum. Bu ilk aşılamam. inş bu aşılamalarda göğüs ağrısını kullandıgımz ilaçlar hissizleştiryordur da aslında gebeyizdir :) :) Ben 10. Gündeyim 4 gün sonra kan testi olucam. İnş güzel bir haber alırım da sana da ışık ve umut olurum canım

Hayırlı olsun aşılamanız, inşallah pozitifi de görürsünüz, isteyen herkese Allahım bebişler nasip etsin
Canım bebeğin hayırlı olsun. Sağıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah
Belirtin oldu mu ? Aşılama sonrası belirtileri yazdıysan paylaşabilir misin?

Canım bebeğin hayırlı olsun. Sağıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah
Belirtin oldu mu ? Aşılama sonrası belirtileri yazdıysan paylaşabilir misin?
Çok teşekkürler canım En büyük belirtim bel ağrısı ve uyku hali oldu. Birazda bacak ağrısı ama en çok sol ve sağ bel ağrım, adet ağrısı gb ağrı oluyor, hala da devam ediyor.

Çok teşekkürler canım En büyük belirtim bel ağrısı ve uyku hali oldu. Birazda bacak ağrısı ama en çok sol ve sağ bel ağrım, adet ağrısı gb ağrı oluyor, hala da devam ediyor.
aynı belirtiler bende de var, buna ek aşırı meme ağrısı da var.
sol bacak ağrısı, bel ağrısı hepsi mevcut.
ama bunlar benim için regl belirtisi aynı zamanda , regl öncesi hepsi oluyor.
zaten test yaptım olsaydı silik de olsa bişey çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…