- 31 Mart 2022
- 129
- 85
- 13
- 29
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Kanama derken nasıl adet gibi miydi yoksa hafif lekelenme gibi bir kerelik bir şey mi geldibenim bu 3. aşılamam ilk ikisinde kanamam gelmişti biraz ilk defa bunda gelmedi güzel geçti çok şükür inşallah pozitifleri görürüz
hafif lekelenme tek seferlik oluyodu öyle çok kanama adet şeklinde değilKanama derken nasıl adet gibi miydi yoksa hafif lekelenme gibi bir kerelik bir şey mi geldi
aynen böyleydi ilk iki aşılamamda da böyle oldu ama spekulumdan kaynaklı tahrişten oluyo diye duymuştum çünkü normalden biraz daha büyük spekulum kullanıyorlarmış bu işlemde fakat benim bu kez hiç lekelenmem olmadı ben yine bekliyordum ama olmadıBenim şöyle bir şey oldu aşılamadan geldiğim gün ilk tuvalete gittiğimde mukuslu pembe bir şey geldi kıpkırmızı kan değildi ve çok da değildi peçedeyse az bir şey geldi(çok afedersiniz) merakımdan soruyorum öyle bir şey miydi
kötü birşey değil :)Yani bu kötü bir şey mi dersiniz
amiiinnnnnAllahım inşallah olumlu sonuçlanır. Hepimiz için … yüzümüzü güldürsün rabbim
Hayırlı olsun aşılamanız, inşallah pozitifi de görürsünüz, isteyen herkese Allahım bebişler nasip etsinbenim bu 3. aşılamam ilk ikisinde kanamam gelmişti biraz ilk defa bunda gelmedi güzel geçti çok şükür inşallah pozitifleri görürüz
Kanama olabiliyor canım takılma hiç, benim 2 aşılamamda da oldu hatta tampon takıldı, hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim şöyle bir şey oldu aşılamadan geldiğim gün ilk tuvalete gittiğimde mukuslu pembe bir şey geldi kıpkırmızı kan değildi ve çok da değildi peçedeyse az bir şey geldi(çok afedersiniz) merakımdan soruyorum öyle bir şey miydi
Ahh canım ben de 1 senede 3 kimyasal gebelik yaşadım dogal yollarla. 3 unde ilaç filan kullanmamıştım 3ünüde göğüs ağrım ile anlamıştım çnkü döllenmeden cok kısa sure sonra başlamıştı meme hassasiyeti dolgunluk hisssi. Bu kez bende de meme hassasiyeti eskiler kadar yok sadece işten ckıpta akşam eve gittğimde sütyeni cıkarınca böle hafif bi his geliyo gece yogunlasıyo ama gün içinde yok. Bu da beni şüpheye düşürüyor ilaçların etkisinden uyuyorum heralde tutmadı diyorum.MerhabaDuphaston folık asit alıyorum. ilaçların etkisi olup olmadığını bilmiyorum ama oturduğum yerde uyuyakalıyorum. İnşallah tutmuştur bu yüzden böyle oluyoruzdur . Bu kez göğüsüm ağrımıyor ilkinde çok ağrımıştı . İlkinle kıyaslandığımda daha ağrısız geçiyor .. ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZ GÜLER
İnş olumlu haberlerinizi bekliyoruz :)14 Mayısta aşılama olmuştum, yarın kan vereceğim.
kaset test ve erken gebelik yaptım maalesef negatif.
hakkımızda hayırlısı
İnşaAllah canım zaman geçmiyor ya :/benim bu 3. aşılamam ilk ikisinde kanamam gelmişti biraz ilk defa bunda gelmedi güzel geçti çok şükür inşallah pozitifleri görürüz
Canım bebeğin hayırlı olsun. Sağıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllahHayırlı olsun aşılamanız, inşallah pozitifi de görürsünüz, isteyen herkese Allahım bebişler nasip etsin
ilk çok saymıştım inan 2. de de saymadım şuan 3. yine saymıyorum stres yapma canım kendineİnşaAllah canım zaman geçmiyor ya :/
Çok teşekkürler canımCanım bebeğin hayırlı olsun. Sağıkla kucağına almak da nasip olsun İnşaAllah
Belirtin oldu mu ? Aşılama sonrası belirtileri yazdıysan paylaşabilir misin?
keşke olsa ama imkansıza yakınİnş olumlu haberlerinizi bekliyoruz :)
aynı belirtiler bende de var, buna ek aşırı meme ağrısı da var.Çok teşekkürler canımEn büyük belirtim bel ağrısı ve uyku hali oldu. Birazda bacak ağrısı ama en çok sol ve sağ bel ağrım, adet ağrısı gb ağrı oluyor, hala da devam ediyor.
Teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için sağ olunKanama olabiliyor canım takılma hiç, benim 2 aşılamamda da oldu hatta tampon takıldı, hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?