- 18 Aralık 2019
- 1.024
- 984
- 123
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Ben de lutinus kullanıyorum ama sadece akşamları dedi bana. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutsunSabah gittim Lutinus diye bişey verdi progeserton içeriyor dedi fitilmiş sabah akşam uygula dedi başladım kullanmaya bugün 19unda acile gel kan testi ver dedi bakalım hayırlısı
Ay hoşbuldum da çok zormuş gerçektenSizde zorlu bekleme sürecine hoş geldiniz
Acaba neden bana sabah akşam dedi eczacımda öyle dedi doktorumda hepimizinki sağlıkla tutunsun insallah canımBen de lutinus kullanıyorum ama sadece akşamları dedi bana. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutsun
Bende daha ikinci günüm bu zamana kadar bisey yok diye seviniyordum ama gün sonunda beni de buldu o ağrı ve aşırı akıntım var sanki afedersiniz altımı ıslatmışım gibi günlük ped varken çamaşır değiştirdim resmen çok ilginçti benim için kesinlikle vücumda bişeyler değişiyor bel ve kasık ağrım ince ince artarak devam ediyor bakalım daha neler görecek bu gözlerBugün aşılama üstünden 1 hafta geçti. Dün akşam kasık bel ağrım oldu yine gündüz sıkıntı yok
Uyku hali devam başka bir belirti yok birde saç dökülmesi başladı ama başka etkenlerden olabilir o bence konumuzla alakasız olabilir
O akıntını sebebi malesef fitil. Çok fenaaaAy hoşbuldum da çok zormuş gerçekten
Acaba neden bana sabah akşam dedi eczacımda öyle dedi doktorumda hepimizinki sağlıkla tutunsun insallah canım
Bende daha ikinci günüm bu zamana kadar bisey yok diye seviniyordum ama gün sonunda beni de buldu o ağrı ve aşırı akıntım var sanki afedersiniz altımı ıslatmışım gibi günlük ped varken çamaşır değiştirdim resmen çok ilginçti benim için kesinlikle vücumda bişeyler değişiyor bel ve kasık ağrım ince ince artarak devam ediyor bakalım daha neler görecek bu gözler
Ay gerçeten miii bide bana sabah akşam dedi işemiş gibi çamaşır değiştircez yaniO akıntını sebebi malesef fitil. Çok fenaaa
Ay gerçeten miii bide bana sabah akşam dedi işemiş gibi çamaşır değiştircez yani
Hayırlısı olsun bana 14. Gün test yap demişlerdi. Benim adet duzensiz olduğu için bir önemi yok adet günününgünaydın kızlar normalde benim 5 haziranda test yapmam lazımdı doktor adet zamanına kadar bekle dedi 14. günüm doldu ama adetim 9 haziranda geçmediği için yapmadım ama olmadı sanırım ya
Daha yolun başındasın geçecek bir şekildeBana zaman geçmiyormuş gibi geliyor yaNapıcaz böyle daha 11 gun beklemem gerekiyor
banada doktor adet olana kadar bekle test yapma dedi ama eşim merak ediyorHayırlısı olsun bana 14. Gün test yap demişlerdi. Benim adet duzensiz olduğu için bir önemi yok adet gününün
Pozitif çıkma ihtimali yüksek ama iğnenin etkisinden dolayı çıkar sonra silindiğinde çok üzülürsünüz bekleyin bence çünkü eğer bebek varsa silindikten sonra koyulasmaya baslıyorbanada doktor adet olana kadar bekle test yapma dedi ama eşim merak ediyor
Evet geçecek ama zor ya ben o kadar çok negatif gördüm ki pozitifi görmek için iğne etkisini bilerek bugün yaptım bitane tabiki çift çizgi çıktı bide haftaya bugun yapacam yada diğer gün çünkü 10 veya 11.gün iğne etkisi geçiyor deniyor bide 14ünde yapacam 3 test aldım yapmadan da durabilirm ama sabretmesi zor olumlu da olsa olumsuz da olsa bi cevap arıyor insan böyle düşünüyorum şuanlıkDaha yolun başındasın geçecek bir şekilde
Benim bugün kaset test yapasi var ama erken işte dese gelde bana anlat
Çatlatmadan 10 gün geçti
Pozitif görmek önemli değil Allah hayırlı pozitif versinEvet geçecek ama zor ya ben o kadar çok negatif gördüm ki pozitifi görmek için iğne etkisini bilerek bugün yaptım bitane tabiki çift çizgi çıktı bide haftaya bugun yapacam yada diğer gün çünkü 10 veya 11.gün iğne etkisi geçiyor deniyor bide 14ünde yapacam 3 test aldım yapmadan da durabilirm ama sabretmesi zor olumlu da olsa olumsuz da olsa bi cevap arıyor insan böyle düşünüyorum şuanlık
Bence 14 gün olduysa beta hcg baktırman lazım acıkcası bana öyle dendigünaydın kızlar normalde benim 5 haziranda test yapmam lazımdı doktor adet zamanına kadar bekle dedi 14. günüm doldu ama adetim 9 haziranda geçmediği için yapmadım ama olmadı sanırım ya
Dedim ya ben hiç pozitif görmediğim için yaptım merak işte ama madem senin durumun böyle bekleyebiliyorsan beklePozitif görmek önemli değil Allah hayırlı pozitif versin
Ben dış gebelik geçirmiştim 2.5 ay boyunca negatif görmek için uğraştım. Şimdi meraktan test yapmak istiyorum ama çıkan sonuç da yine beni panikletecek gibi
İlk aşılamada aynıydım ben de hiç değilse bu test nasıl pozitif e dönüyormuş bir göreyim diye düşünmüştüm.Dedim ya ben hiç pozitif görmediğim için yaptım merak işte ama madem senin durumun böyle bekleyebiliyorsan bekle
Amiin canım dediğin gibi bizi anca biz anlarızİlk aşılamada aynıydım ben de hiç değilse bu test nasıl pozitif e dönüyormuş bir göreyim diye düşünmüştüm.
Bizim durumumuz başkaları anlayamıyor.
Hayırlısıyla hayırlı sonuçları en kısa sürede görmek nasip olsun hepimize
Aramızda 3 gün var bende 6 haziranda yaptırdımMerhabalar, bende 3 haziran cuma günü aşılama yaptırdım =)
Sonuç bekliyorum
Takipteyim burayıda
Hayırlı sonuçlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?