Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlaç kullanırken adet düzeni değişebilir. Onu hesaplamislardir. Yumurta sayısı yada büyüme mi ağrı yapar acaba normalde bende çatlama da ağrı olur ama çok degil

19 günde bir olmanın polikistik overla ilgisi yok ki canım, yumurtalar istenilen boyuta gelmediği için polikistik over denilmiştir, ilaçlar düzene sokuyor (hem adeti hem yumurtayı). Yumurtaların kaç milim olduğunu kontrol edip, doğru zamanda doğru boyutta aşılamanı yaparlar canım merak etme. Mesela benimde aşılamamı adete 11 gün kala yapmışlardı bana geç gelmişti dr a sormustuö, adetim yaklaştı geç kalmıyoruzdur değil mi diye :) yumurtanın boyutuna göre yapılıyor demişti ve çok şükür tuttu aşılama. Sende canını sıkma doktorlara bırak, onların en iyisini yapacaklardır.

Mayıs ayında aşılama yaptıran arkadaşlar asila günü hariç bugün 4. Günüm ama kasık ağrım çok arttı 2 güne adet olacak gibi ve tüm belirtiler başladı sivilce falan bu kadar erken belirti başlaması normal mi ? Pazar günü çatlatma iğnesi oldum bugün cumartesi daha 1 hafta geçmedi.

Ben de aynı durumdayım canım sivilcemde çıktı bugün benimde. Adet olacakmış hissi kasık ağrıları devam. Belki iğnelerin etkisidir daha adete çok var benim

Ben de aynı durumdayım canım sivilcemde çıktı bugün benimde. Adet olacakmış hissi kasık ağrıları devam. Belki iğnelerin etkisidir daha adete çok var benim
Ben adet tarihine göre hesap yapmıyorum çatlatma iğnesi den 12 14 gün sonra falan olmalı diye düşünüyorum daha önce gelmez bence ama desisik birşeyler var bugün vücudumda

Selam. Gebe olanlar nasıl gidiyor kızlar. Benimki biraz sancılı ya da bnm canım çok tatlı. Seçemiyorum

selam, ağrılar sancılar ara ara girip çıkıyor, dün beta 1650ydi. Çarşamba günü ikinci kez doktora gidicem, kese ve bebiş görünür umarım
Kesen bnce görünür canım Bnmkide perşembe filan görünürmüş. Bnde salı gidicem snra bakıcam betaya göre kese için giderim artık. Ağrıların şiddetli mi ? Adet olckmış gbi ? Benim öyle de. Gün içinde 3 4 kere yokluyor sonra hiçbişiy kalmıyor.

Evet adet ağrısı gb oluyor, bel ağrısı da oluyor doktora söyledim ama normal olması dedi, çok çok şiddetli olup, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. İnşallah görürürüz bir an önce keseleri ve bebişleri.

İnş canım. Bende de adet sancısı basladıgında bele de vuruyor. Sancı geçince bel de baya hafifliyor. Genel olarak cok belim ağrımıyor. İnş sağlıklılardır.

Ay kızlar ben yazmayı unutmuşum Cumartesi günü e2 verdim 373 mü ne çıktı en son değer 172 iken bi anda artmıştı sonuç çıkınca muayeneye gel dedi gittim ben nasıl korkuyorum ama bu kadar yükseliş normal mi acaba niye böyle çıktı diye doktor inceledi aynı yumurtalıkta iki yumurta olduğunu ve pazartesi aşılama olacağını söyledi ama ikiz olma ihtimaliniz çok yüksek tuttuğunda dedi yumurta boyutumun biri 17 biri 17.5 olduğunu söyledi sizle ilgilenen hemşire size mesaj atacak dedi az bir zaman sonra mesaj geldi çatlatma iğnesini vur aksam 22.00 da dedi pazartesi olacak islem sırasını anlattı şuan saat sayıyorum resmen yarın büyük gün benim için bizim eşimle yıldönümümüz 7.7.2011 di inşallah 6.6.2022 tarihinde bize uğur getirir şans getirir mevlam hayırlısıyla sağlıkla afiyetle bizlere bebek sevgisini tattırır hala çok heyecanlıyım sevincimin tarifi yok inşallah ümitlerimiz çabalarımız boşa gitmez rabbim çabamıza karşılık merhametiyle cevap verir bizlere ve bizler gibi diğer tüm bekleyenlere

Hayırlısı olsun inşaallah

Tşekkürler inş başarıyla sonuçlanır. Benim de e2 yükselmişti bende de çift yumuurta büyüttük. Ve aşılamam tuttu. Henüz kese görmedim 2z mi tek mi bilmiyorum, kısmetse bu haftaiçi öğrenicem. İnş seninde başarılı geçer canım

Ayyy çok heyecanlı ama di mii yaa yani bi yandan da çok zor ümit etmekle etmemek arasında çok ince bi çizgi var üzülmek de istemiyorum ben ama inşallah benimde tutar sizin gibi Ay öğrenince ne olur yazın bende merak ettim şimdi

Merhaba, ben de bugün mikroçip aşılamamı oldum... Bana ne fitil ne de ilaç gibi bir şey vermedi. Sizce normal mi.. Herkese veriliyor mu ilaç.. İlk aşılamam çok bilgi sahibi değilim
hayırlı olsun inşallah sonu olumlu olur.
ilaç kullanımı şart değil, ilk gebeliğimde hiç bişey kullanmamıştım hamile kaldım.
bu sefer kullandım ama olmadı :) nasip

Bende bugun oldum aşılamamı bana aşılama olan yerdeki personel eve git dedi ama polikliniğe uğrayıp ilaç yazdırmam lazımmış çok sonra hemşire hanım mesaj yazdı anca yarına olur dedi bende için için kendimi yedim eyvah ilaç kullanılamayacak bu aksam ya bişey olursa diye ama hayırlısı işte olacağı varsa sizin dediğiniz gibi ilaç kullanmadan da olur zaten
hayırlı olsun inşallah sonu olumlu olur.
ilaç kullanımı şart değil, ilk gebeliğimde hiç bişey kullanmamıştım hamile kaldım.
bu sefer kullandım ama olmadı :) nasip

Ben ilk aşilamada folic asit ve progestan fitil kullanmıştım olmadı
2. Aşılamayı geçen sali oldum aşılama öncesi folic asit ve kan sulandırıcı başladık sonuç alana kadar devam demek merkezden merkeze değişiyor. Sıkmayın canımıza muhtemelen düzende bu 3 ilacdan bazıları gelecek

Sabah gittim Lutinus diye bişey verdi progeserton içeriyor dedi fitilmiş sabah akşam uygula dedi başladım kullanmaya bugün 19unda acile gel kan testi ver dedi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…