Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pazartesi günü 2.aşılamam yapılıcak benim de.Herkese bol şans.Heyecanım kalmadı hiç geçen ay çok inanmıştım olmadı bu kez eşimin gönlü olsun diye yaptırıyorum diyebilirim.Doktorum da bu son olsun tüp bebek yaptırın bence yaşınız gençken dedi Eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyorum.Allah kimseyi sınamasın evlatla arkadaşlar gerçekten çok zor aylardır negatif görmekten inanılmaz yıprandık biraz ara vermek iyi gelicek.Eşim benim kadar çabuk teslim olmadı bi kez daha deneyelim dedi ama okadar umutsuz hissediyorum ki anlatamam.Normalde saat saat not tutan,doktor bişey sorduğunda şak diye cevap veren ben şimdi muayeneye giderken ayaklarımı sürüyorum kaç doz iğne kullandığımı bile bilemedim bugün saymak zorunda kaldım ama şanstır denenir dedik hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

Kaç yaşındasın hikayeniz nedir..
İnşallah tutar kuzum boşvermişlik olduğu zaman oluyor bazen de.. Süreç hepimizi aşırı derecede yordu evet ama sonunda kavuşcaz inşallahhh

Kaç yaşındasın hikayeniz nedir..
İnşallah tutar kuzum boşvermişlik olduğu zaman oluyor bazen de.. Süreç hepimizi aşırı derecede yordu evet ama sonunda kavuşcaz inşallahhh
28 yaşındayım.Eşimin değerlerinin düşük çıkmasıyla eyvah çocuk yapmamız lazım şeklinde başladı hikayemiz 6ay önce.Yumurta takibiyle ilerlerken benim isteğimle geçen ay aşılama yaptık olmadı.Eşimin isteğiyle de bu ay 2.aşılamayı yapıyoruz ama bu son.Eylül ekim gibi tüp bebek yaptırıcam o zamana kadar da günümü gün edicem kafamı boşaltıcam tamamen.Şartları okadar zorladık ki şimdi olsa da gönül rahatlığıyla değil zorla yapmış olucaz ve hep bi tedirginlik olucak içimde o yüzden pek gönüllü değilim açıkçası ama o beni kırmadı ben de onu kıramazdım tamam demiş bulundum.Olmaz nasıl olsa diye düşünüyorum yani.Ve çok enteresan bişey.Geçen ay öyle bi inandık ki bu iğnelerin bile dünya kadar yan etkisini yaşadım ateş basmaları yorgunluk vs.Bu ay takmadığım için kahvaltı yapmak gibi bişey oldu iğneler ve hayatım olağan akışında devam ediyo.Belirtileri kendi kendimize yaşatıyoruz biz onu deneyimledim.Umutsuzluğu değil ama bu kafadan atma olayını herkese tavsiye ederim.Gereksiz bi baskı yaratıyoruz üzerimizde ve bu bizi her anlamda olumsuz etkiliyo.Biz geçen ay benim psikolojimden olsun iğnenin yalancı etkilerinden olsun inanın 2 belki 3 kez birlikte olduk,günlük hayatımızda sürekli asık suratlı ve tedirgindik çünkü benim hep biyerlerim ağrıyodu,yatak bile ayırmıştım 8-10 gün.Şimdi resmen aşk yaşıyoruz eşimle.Günlerimiz de güzel geçiyo yatak hayatımız da olağan akışında gidiyo çok mutluyuz

Her şey kafamızda gerçekten..geçen aşılama zamanı bende sürecin en başından en sonuna kadar hep ağrım olmuştu.. Hep belirti arıyordum, yürürken dikkat ediyordum, okulda dikkat ediyordum, çok abartmıştım. Sanırsın hamile de düşürme korkusu vardı..halbuki dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz..hamile kalan hangi arkdsmla konuşsam hiç bir belirti yaşamadıklarını söylüyor.. Bizlerdeki tamamen pskikojik..
Sürecinin kafanda net olması çok güzel.. İnşallah tüpe gerek kalmaz ama kalsa bile rotan belli.. Olana kadar bu yolda devam.
Güzel haberlerini bekliyorum aşılama tarihin ne zaman

Yarın ve cumartesi kontrollerim var ama doktor böyle giderse cumartesi gecesi çatlatma iğneni yaparsın pazartesi sabahı da aşılamanı yaparız dedi bakalım bi aksilik olmazsa ayın 9una mercimeği fırına vericez

Ohhh hadi bakalım sağlıkla olsun inşallahhhh

Sen yaptırdın mı aşılama yaptırıcak mısın ne noktasındasın sürecin ?
Yarın bat günüm.. İnşallah olmam olursam da adetin 3.günü doktora gidip 2. Aşılamaya başlıcaz.. O da olmazsa diğer ay tüp bebek yolcusu..
Hayırlısı bakalım heyecanla olmamayı bekliyorum

Yarın bat günüm.. İnşallah olmam olursam da adetin 3.günü doktora gidip 2. Aşılamaya başlıcaz.. O da olmazsa diğer ay tüp bebek yolcusu..
Hayırlısı bakalım heyecanla olmamayı bekliyorum
Test yapsaydın bi ben ilk aşılamamda 8.gün başlamıştım testlere

Hadi inşallah Ben 14.günde olmuştum sabah.12.gün kan vermiştim zaten biliyodum olmadığını ama Regl olana kadar o umut bırakmıyo peşini ne olursa olsun
Bu ay sadece ovulasyonla takip ettim, takvim bugünü gösteriyor ama henüz gelen giden yok inşallahh gelmesin deee

Benimde geçen ay reglinin 7. Günü yumurtalarımın çok büyümüş olması sebebiyle aşılamam iptal olmuştu. Bugün reglimin 3 . Günü kontrole gittim çok şükür yumurtaları adetle atmışım bu ay bi aksilik çıkmazsa aşılama olacak bugün gonal f 37.5 üniteyle başlıyorum

Merhaba kizlar bende buraya geleyim henüz tedavim baslamdi histeroskopi oldum rahim kalinlasma sorunum var Mayıs sonunda randevum herkese hayırlısıni diliyorum

Merhaba benimde rahim inceliği sorunum var pazartesi histeroskopi olucam sizde ki sebep neymiş incelik
Benimki kalınlaşma canım aslında kürtaj olmam gerekiyodu ama doktor hatası yüzünden bu ay sadece kurtajsiz histeroskopi oldum sorun net olarak şu dur denilmedi yapın bu demişti doktor sürekli kanamam oluyodu ilaçta kullanıyorum aynı zamanda henüz faydasını görmedim tekrar randevuya gittiğimde konuscaz heralde gerçi hep bı umut gidkyorum tedaviye başlamak için hep başka bı sorun cikiyor

Geçmiş olsun canım benim zor bir işlem mi histeroskopi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…