Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizde son durumunuzu haber edin bakalım etki etmişmi kalınlaşmaya ameliyat sonrası bir ilaç verdimi doktorunuz ?birde çizik attılar mı Rahime ?
Yok yok hiç bı şey yapmadine çizik ne bişey öyle biseyde demediler belki kalınlaşma sorunum var diye olmaz bana ilaçta önceden kullandığım progesteron devam ettim

Hadi inşallah canımm

Merhaba kızlar. bende 4.5 yıldır bebek istiyorum aşılamaya geçtik sonunda. Dün akşam kendi göbeğimden iğne yaptım bu ne için tam bilmiyorum yumurta büyüsün diye galiba adetimin 2. günündeydim dün. 5 gün vurcam iğneyi sonra kontrol. diğer aşamaları bilen var mı nasıl ilerleyecek merak ediyorum

İğnelerle fsh hormonuyla yumurtaların büyüyo canım kontrolden sonra yumurtaların yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi vurulacak 36 saat sonrada aşılama yapılıyo canım

Ben☝ ilk asilamamiz . Gonal f kullandım 5 gün henüz büyümemiş bugun yine kullandım tekrar kontrole gidicem bakalim

Ben☝ ilk asilamamiz . Gonal f kullandım 5 gün henüz büyümemiş bugun yine kullandım tekrar kontrole gidicem bakalim
5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.günde

5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.günde
Siz özelde mi yaptırıyorsunuz nasıl biliyorsunuz böyle sonucları? Ben zeynep kamişdeyimmhiö yumurta boyutumdan bahsetmedi doktor herşey normal iğnelere basla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…