- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 53
- 31
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Ne var ne yok ?Bu ay sadece ovulasyonla takip ettim, takvim bugünü gösteriyor ama henüz gelen giden yok inşallahh gelmesin deee
Sizde son durumunuzu haber edin bakalım etki etmişmi kalınlaşmaya ameliyat sonrası bir ilaç verdimi doktorunuz ?birde çizik attılar mı Rahime ?Yok yok çok kolay bende çok stres yapmıştım histeroskopi için anestezi falan almak istedim ama cidden hiç gerek olmadi
Olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz.İlk değil belki ama son olsun bu negatifCanım malesef negatif..
1.2 geldi
Yok yok hiç bı şey yapmadine çizik ne bişey öyle biseyde demediler belki kalınlaşma sorunum var diye olmaz bana ilaçta önceden kullandığım progesteron devam ettimSizde son durumunuzu haber edin bakalım etki etmişmi kalınlaşmaya ameliyat sonrası bir ilaç verdimi doktorunuz ?birde çizik attılar mı Rahime ?
İnşallah canımmOlsun önümüzdeki maçlara bakıcaz.İlk değil belki ama son olsun bu negatif
Histereskopi anestezisiz mi yapılıyorrYok yok çok kolay bende çok stres yapmıştım histeroskopi için anestezi falan almak istedim ama cidden hiç gerek olmadi
Hadi inşallah canımmBenimde geçen ay reglinin 7. Günü yumurtalarımın çok büyümüş olması sebebiyle aşılamam iptal olmuştu. Bugün reglimin 3 . Günü kontrole gittim çok şükür yumurtaları adetle atmışım bu ay bi aksilik çıkmazsa aşılama olacak bugün gonal f 37.5 üniteyle başlıyorum
Hoşgeldin canımmMerhaba kizlar bende buraya geleyim henüz tedavim baslamdi histeroskopi oldum rahim kalinlasma sorunum var Mayıs sonunda randevum herkese hayırlısıni diliyorum
İğnelerle fsh hormonuyla yumurtaların büyüyo canım kontrolden sonra yumurtaların yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi vurulacak 36 saat sonrada aşılama yapılıyo canımMerhaba kızlar. bende 4.5 yıldır bebek istiyorum aşılamaya geçtik sonunda. Dün akşam kendi göbeğimden iğne yaptım bu ne için tam bilmiyorum yumurta büyüsün diye galiba adetimin 2. günündeydim dün. 5 gün vurcam iğneyi sonra kontrol. diğer aşamaları bilen var mı nasıl ilerleyecek merak ediyorum
5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.gündeBen☝ ilk asilamamiz . Gonal f kullandım 5 gün henüz büyümemiş bugun yine kullandım tekrar kontrole gidicem bakalim
Evet canım anestezi falan yok hatta sprey falanda yoktuHistereskopi anestezisiz mi yapılıyorr
Bunun sebebini bulamadı ve sürekli tekrar ediyor benimki progesteronum düşük benim yani hiç yokHoşgeldin canımm
Peki rahim kalınlaşması nedenmiş ne dedi doktor
Siz özelde mi yaptırıyorsunuz nasıl biliyorsunuz böyle sonucları? Ben zeynep kamişdeyimmhiö yumurta boyutumdan bahsetmedi doktor herşey normal iğnelere basla dedi5 günün sonunda benim de hiç yoktu yumurtam 8.günde 10 mm geçen 2 yumurtam oldu 10.günde 13 oldu ikisi de.yarın kontrolüm var bakalım kaç oldular 12.günde
Anladım canımEvet canım anestezi falan yok hatta sprey falanda yoktu
Hadi inşallah güzel haberlerle gelinnHepimiz hakkinda hayırlısı olsun. Bende 10.gündeyim aşılamanın bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?