Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 0.1 çıktı.. doktorum yarın gel dedi yeniden aşılama macerasına devam
Hayırlısı böyleymiş napalim. Bana hazır adet dönemi aşılama ya başlayalım dediler dedim 2. Aşılama oldu süreç nasil ilerler bilmiyorum
Tüp hakkın da var tüp e başlayalım dediler. Yarın adetli test ve insülin direnci baktiracagim
Sonra heyet için gideceğim.heyet sonrası eşli istiyorlar. Rapor çıkarsa bir sonraki adet dönemi yapabiliriz dediler. Ama dahiliye raporu bira sıkıntı yapabiliyormus.troid falan dengelemeye çalışıyorlarmış.
Bende olmaditemmuz değil Ağustos adeti olur arada tatil yaparım dedim eşim ara vermekten yana bu süreç de o da ara vermiş olur

Aynen napalım hayırlısı bu da olmazsa ben de tüp bebek serüvenine başlayacağım. Rapor nasıl çıkıyor peki?

Aynen napalım hayırlısı bu da olmazsa ben de tüp bebek serüvenine başlayacağım. Rapor nasıl çıkıyor peki?
Rapor işini anladigim kadarıyla biraz teferruatlı
İnfertilite olan devlet Hastanesi'nde heyet e giriliyor ona göre heyet rapor u onaylarsa tüp bebek doktoru ilaç belirlemesi yapacak sanırım.

Rapor işini anladigim kadarıyla biraz teferruatlı
İnfertilite olan devlet Hastanesi'nde heyet e giriliyor ona göre heyet rapor u onaylarsa tüp bebek doktoru ilaç belirlemesi yapacak sanırım.
Anladım rabbim emeklerimizi zayi etmesin hayırlısıyla bizde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Asilamamin 13. Günü bende adet başladı. Hakkında hayırlısı neyse o olur umarim
Çok üzüldüm gerçekten kalbimden dua ediyorum inşallah bu adet toparlanma olur moral motive olur daha sağlam ayağa kalkıp başlarsınız üzülmemek imkansız sana üzülme diyemeyiz ama en azından netliğe kavuştu diğeri için kendini sağlıklı bir şekilde hazırlamaya başlayabilirsin

İnsaalah hayirlsisi hayırlı vakitte olur. Sizde durum ne test günü yaklaşmış olması lazim

İnsaalah hayirlsisi hayırlı vakitte olur. Sizde durum ne test günü yaklaşmış olması lazim
Adet olacam gibi büyün belirtiler var sivilcelenme bulantı ishal kasrın ağrısı pek umutlu oldugumu söyleyemem hayırlısı diyorum gebelik testi yapmaktan da vazgeçtim pazar günü test günümüz

gelinncik36 nasılsın son durumun nedir? Değerler düştü mü?
Sağol canım sorduğum için daha iyiyim, dün doktora gittim değerim 623 e düştü, rahim içi sağlıksız gebelikti dedi ama patolojide öıknadı henüz dış gebelik süprizi de olabilir, doktor haftaya salı bir daha verirsin, biraz dinlen eylüldeki regl döneminde gelirsin ne yapacağımıza karar veririz dedi. Bakalım değer sıfırlanana kadar takipteyiz, eylülden sonra da aşılama mı olur tüp mü olur bilemiyorum,yaşta ilerliyor bir şu süreci atlatalım hayırlısıyla durmak yok denemelere devam

Adet olacam gibi büyün belirtiler var sivilcelenme bulantı ishal kasrın ağrısı pek umutlu oldugumu söyleyemem hayırlısı diyorum gebelik testi yapmaktan da vazgeçtim pazar günü test günümüz
Hayırlısı ise tutunsun. Bende çatlatma sonrası hep adet belirtileri vardı bekirti bittii 1 gün sonra adet oldum. Bence bu belirti olayı çokta önemli değil.benke birlikte aşılama yaptıran kızda hiç belirti yok dedi pozitif cikti

Değer güzel düşmüş. Ağrı sancı kanama falan var mı?

Bu kaçıncı aşılamayı.
Kaç yıllık evlisiniz

Bende yaş ve evlilik süresinden 3. Aşılamaya gerek görmediler

Değer güzel düşmüş. Ağrı sancı kanama falan var mı?

Bu kaçıncı aşılamayı.
Kaç yıllık evlisiniz

Bende yaş ve evlilik süresinden 3. Aşılamaya gerek görmediler
Bugün biraz ağrı oldu, gaz sancısı gb ani sancılarda oluyor ama sanırım bu şekilde olması normal, kanamada var ama az az geliyor peçeteye sildikçe. 6 yıllık evliyiz, 36 yaşındayım 2.aşılamaydı, 3. Yü yaparlar mı bende bilmiyorum., belki 2. Tuttu diye yapabilirler bilemiyorum,1 yıl normal denedik olmadı, o yüzden belki 1 ay normal denerim ama sonra yine bir tedavi olsun istiyorum, vakit kaybetmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…