Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar merhaba, bugün aşılama harici 11.günümdü, adetime de bir hafta falan var. Bugün lekelenme geldi, umutlanmalı mıyım, yoksa adet belirtisi midir, kendimi çok kötü hissettim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda

Asilamamin 13. Günü bende adet başladı. Hakkında hayırlısı neyse o olur umarim

Hayırlısı neyse o olsun baştan beri aynı şeyi diyorum üzüldüm mu evet ama ilk asilanaya göre falan öyle çok çok değil. Kısmet değilmiş yapacak birşey yok.
Bu dan sonra tedavi şekli ne olur doktor karar verir. Ama aşılama değilde tüp olur çok büyük ihtimal.
Onun raporu içinde ne lazım bilmiyorum prosedürü hastaneden öğrenir yol çözeriz sanırım.

Çok üzüldüm valla bilmiyorum, hayırlısı inşallah. Siz tekrar deneyecek misiniz
Hayırlısı neyse o olsun baştan beri aynı şeyi diyorum üzüldüm mu evet ama ilk asilanaya göre falan öyle çok çok değil. Kısmet değilmiş yapacak birşey yok.
Bu dan sonra tedavi şekli ne olur doktor karar verir. Ama aşılama değilde tüp olur çok büyük ihtimal.
Onun raporu içinde ne lazım bilmiyorum prosedürü hastaneden öğrenir yol çözeriz sanırım.

Sabah silik çizgi görmüştüm şimdi kahve lekelenmelerim geldi benim de

Belki yerleşme kanamasidir bence panik yapma
Zaten yarın gideceksin demi hastaneye çıkar ortaya.
Çarşamba gidecektim doktora yazdım kahverengi leke geldi diye yarın gel demiş. Tekrar test yaptım hafif pembe soluk gördüm yine. Belli belirsiz. İnşallah öyledir

Çarşamba gidecektim doktora yazdım kahverengi leke geldi diye yarın gel demiş. Tekrar test yaptım hafif pembe soluk gördüm yine. Belli belirsiz. İnşallah öyledir
He doğru ben yarın sen çarşamba gidecektin.
Bir belirti falan var mı?
Bende arada kasık ağrısı dışında hiç belirti yok adet e göre de yok öyle normal bir gün gibi
Uyku çok ben usulünce çok uyurum kafama takmıyorum diyorum ama takıyorum demek

Bugün akşama kadar çok şiddetli baş ağrısı çektim daha önce böylesini yaşamamıştım ağrıdan 3-4 defa istifra ettim. Halsizim göğüslerim ağrıyo, arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyo. Uyku ve idrara çıkma durumum normal. Senin adet yoğunluğun nasıl geçiyor peki? Doktora normalde adetin 2.günü gidilmiyor mu ne zaman gidiceksin?

Tedavi için doktora ilk 3 gün gidiliyor. Beni normalde test için çağırmıştı ama adetin 2. Günü oldu otomatikman (aman karıştı herşey işte ) ben ilk günler çok yoğun adet olmam, (hatta ben bile yerleşme mi diye düşündüm ama artacak ) yine yoğun değil. İlk adilamadan sonra ki adetim rahim filmi sonrası gibi sanciliydi şuan iyiyim Allah'a şükür

Kan testi yine de en kesin sonucu verir. Yarın gidersen sonucu haber et bize de

Dün kahverengi leke adete tam dönmedi bir umut Hastane öncesi son kez evde kalan testi yaptım yine negatif.

Hadi ya ben çok umutluydum sizden yumurta da çoktu ya.
O zaman bu idrar testine inanmamak lazım.
Doktor a gidecek misin
Bugün kan testine gidicem sonuca göre de yarın doktora giderim sanırım kısmet ben de üzüldüm ama çok kendimi yıpratmadan yeni tedaviye odaklanmaya çalışıyorum

Bugün kan testine gidicem sonuca göre de yarın doktora giderim sanırım kısmet ben de üzüldüm ama çok kendimi yıpratmadan yeni tedaviye odaklanmaya çalışıyorum
Aman ne yıpratacaksin sonuç değişecek mi?
Önümüze bakacagiz ben test verdim sonuç bekliyorum. Adet olsan da testi görmemiz lazım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…