- 30 Mayıs 2022
- 25
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Test yapacakken adet olduğumu fark ettimİnşallahhhSen de bugün test yaptın mı?
Asilamamin 13. Günü bende adet başladı. Hakkında hayırlısı neyse o olur umarimHanımlar merhaba, bugün aşılama harici 11.günümdü, adetime de bir hafta falan var. Bugün lekelenme geldi, umutlanmalı mıyım, yoksa adet belirtisi midir, kendimi çok kötü hissettim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
TühTest yapacakken adet olduğumu fark ettim
Çok üzüldüm valla bilmiyorum, hayırlısı inşallah. Siz tekrar deneyecek misinizAsilamamin 13. Günü bende adet başladı. Hakkında hayırlısı neyse o olur
Çok üzüldüm valla bilmiyorum, hayırlısı inşallah. Siz tekrar deneyecek misiniz
Hayırlısı neyse o olsun baştan beri aynı şeyi diyorum üzüldüm mu evet ama ilk asilanaya göre falan öyle çok çok değil. Kısmet değilmiş yapacak birşey yok.Tühmoral bozmayalım sen zaten geçiş süreci olarak görüyordun tüm motivasyonunu yeni süreç için topla canım inşallah hayırlı haberi verirsin sen de bize. Bu süreçte arı sütü polen ürünlerini tüketmeni tavsiye ederim
Sabah silik çizgi görmüştüm şimdi kahve lekelenmelerim geldi benim deHanımlar merhaba, bugün aşılama harici 11.günümdü, adetime de bir hafta falan var. Bugün lekelenme geldi, umutlanmalı mıyım, yoksa adet belirtisi midir, kendimi çok kötü hissettim. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Belki yerleşme kanamasidir bence panik yapmaSabah silik çizgi görmüştüm şimdi kahve lekelenmelerim geldi benim de
Çarşamba gidecektim doktora yazdım kahverengi leke geldi diye yarın gel demiş. Tekrar test yaptım hafif pembe soluk gördüm yine. Belli belirsiz. İnşallah öyledirBelki yerleşme kanamasidir bence panik yapma
Zaten yarın gideceksin demi hastaneye çıkar ortaya.
He doğru ben yarın sen çarşamba gidecektin.Çarşamba gidecektim doktora yazdım kahverengi leke geldi diye yarın gel demiş. Tekrar test yaptım hafif pembe soluk gördüm yine. Belli belirsiz. İnşallah öyledir
Bugün akşama kadar çok şiddetli baş ağrısı çektim daha önce böylesini yaşamamıştım ağrıdan 3-4 defa istifra ettim. Halsizim göğüslerim ağrıyo, arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyo. Uyku ve idrara çıkma durumum normal. Senin adet yoğunluğun nasıl geçiyor peki? Doktora normalde adetin 2.günü gidilmiyor mu ne zaman gidiceksin?He doğru ben yarın sen çarşamba gidecektin.
Bir belirti falan var mı?
Bende arada kasık ağrısı dışında hiç belirti yok adet e göre de yok öyle normal bir gün gibi
Uyku çok ben usulünce çok uyurum kafama takmıyorum diyorum ama takıyorum demek
Tedavi için doktora ilk 3 gün gidiliyor. Beni normalde test için çağırmıştı ama adetin 2. Günü oldu otomatikman (aman karıştı herşey işteBugün akşama kadar çok şiddetli baş ağrısı çektim daha önce böylesini yaşamamıştım ağrıdan 3-4 defa istifra ettim. Halsizim göğüslerim ağrıyo, arada kasıklarıma ağrı girip çıkıyo. Uyku ve idrara çıkma durumum normal. Senin adet yoğunluğun nasıl geçiyor peki? Doktora normalde adetin 2.günü gidilmiyor mu ne zaman gidiceksin?
Kan testi yine de en kesin sonucu verir. Yarın gidersen sonucu haber et bize deTedavi için doktora ilk 3 gün gidiliyor. Beni normalde test için çağırmıştı ama adetin 2. Günü oldu otomatikman (aman karıştı herşey işte) ben ilk günler çok yoğun adet olmam, (hatta ben bile yerleşme mi diye düşündüm ama artacak ) yine yoğun değil. İlk adilamadan sonra ki adetim rahim filmi sonrası gibi sanciliydi şuan iyiyim Allah'a şükür
Haber veririm.Kan testi yine de en kesin sonucu verir. Yarın gidersen sonucu haber et bize de
Ben de iyice söküldüm adet oldumDün kahverengi leke adete tam dönmedi bir umut Hastane öncesi son kez evde kalan testi yaptım yine negatif.
Hadi ya ben çok umutluydum sizden yumurta da çoktu ya.Ben de iyice söküldüm adet oldum
Bugün kan testine gidicem sonuca göre de yarın doktora giderim sanırım kısmet ben de üzüldüm ama çok kendimi yıpratmadan yeni tedaviye odaklanmaya çalışıyorumHadi ya ben çok umutluydum sizden yumurta da çoktu ya.
O zaman bu idrar testine inanmamak lazım.
Doktor a gidecek misin
Aman ne yıpratacaksin sonuç değişecek mi?Bugün kan testine gidicem sonuca göre de yarın doktora giderim sanırım kısmet ben de üzüldüm ama çok kendimi yıpratmadan yeni tedaviye odaklanmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?