Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar kaset test nedir? Bir de ben ilk defa aşılama yaptırdım bu iğne etkisi veya 13. gün 14. günden bahsetmişsiniz. ben 16sında aşılama oldum 4 gün oldu. 30unda hcg ve progestan vs kontrol için çağırdılar beni. Ben idrardan test yapsam mı ki yoksa dr a gitmeden 1 gün önce mi yaosam biraz bilgi verir misiniz acaba
Canım aşılamadan sonraki 12. Gün test yapılır deniyo normalde senin daha 4 günmüş idrar testi için çok erken henüz 30 unda kan testi için çağırmış doktorunuz öncesinde istersen 27 28 inde idrar testi yapabilirsin

Çatlatma iğnesinin etkisi aşağı yukarı aşılamanın 10.günü bitiyo o güne kadar yaptığınız testlerde pozitif sonuç alırsınız.Daha sonra ister evde idrar testi yapın ister kan verin eğer yoksa zaten Regl olursunuz ben 14.günde olmuştum ilk aşılamamda.

Canım aşılamadan sonraki 12. Gün test yapılır deniyo normalde senin daha 4 günmüş idrar testi için çok erken henüz 30 unda kan testi için çağırmış doktorunuz öncesinde istersen 27 28 inde idrar testi yapabilirsin
Anladım evet benim erken kaset vs yazınca dedim ki başka bir tesr daha mı var 😂 ben normalde her ay regl olmuyorum ama aşılama sonrası tutmadıysa olur muyum bilemedim. Bir de göğüslerimde aşırı hassasiyet var bu aşılama gününden beri var adet olacağım xamanlarda olur sadece. Korktum bide aşılama oldu 1 2 güne adet olursam napcam diye 😂

Anladım evet benim erken kaset vs yazınca dedim ki başka bir tesr daha mı var 😂 ben normalde her ay regl olmuyorum ama aşılama sonrası tutmadıysa olur muyum bilemedim. Bir de göğüslerimde aşırı hassasiyet var bu aşılama gününden beri var adet olacağım xamanlarda olur sadece. Korktum bide aşılama oldu 1 2 güne adet olursam napcam diye 😂
İlaç verdi mi doktor ? O ilaçlar vücudun belli bölgelerinde hassasiyet yapıyo ben artık yüz üstü yatamıyorum mesela iyice şişti Göğüslerim ağrıyo karnım da şiş ama hamile değilim tamamen ilaçlardan.Bel ağrısı yapabilir yine ciddi boyutlara ulaşabilir zaman zaman ama Regl olmazsın.İlaç tutuyo belli bi kalınlığa kadar bebek tutunursa Regl olmazsın tutunmazsa rahim duvarın dökülür kendiliğinden yani endişe etme olur muyum diye.Zaten çok yeni herşey için çok erken 2 aşılama yaptırmış biri olarak sana tek söyleyebileceğim bu konuyu kafandan alabildiğin kadar at yoksa İnan zaman geçmiyo.Vücudunu dinleme belirti araştırma.Bunlar iyi gelmiyo bu süreçte.Aklına takılanları sor sonra unut gitsin :) umarım şansın yaver gider ve günün geldiğinde test sonucuna hepbirlikte seviniriz 💕

Yok canım her türlü beklicez bu süreci. İlaçların etkisinden oluyo göğüs kasık ağrıları olabildiğince belirti aramamaya çalış ☺️

Merhaba kızlar. Sizlere umut olsun diye yazıyorum. Ergenlikten bu yana asla düzenli adet gören biri olmadım. Yaşım ilerledikçe adet görmediğim süre uzadı mesela bir yıl adet olmadığım zamanlar oldu. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen yıl temmuz ayında aşılama yaptırdım 10. Günde hem idrar hem de kan testinde pozitifi gördüm çok şükür şu an minnoş ikizlerim var biri kız biri erkek 🥰 ilk aşılamamdı bu arada. Daha önce bir gebelik falan yaşamamıştım ilaç tedavisi ile olmayınca aşılama deneyelim dedik çok şükür Rabbime iki evlat nasip etti 🤲

Merhaba kızlar. Sizlere umut olsun diye yazıyorum. Ergenlikten bu yana asla düzenli adet gören biri olmadım. Yaşım ilerledikçe adet görmediğim süre uzadı mesela bir yıl adet olmadığım zamanlar oldu. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen yıl temmuz ayında aşılama yaptırdım 10. Günde hem idrar hem de kan testinde pozitifi gördüm çok şükür şu an minnoş ikizlerim var biri kız biri erkek 🥰 ilk aşılamamdı bu arada. Daha önce bir gebelik falan yaşamamıştım ilaç tedavisi ile olmayınca aşılama deneyelim dedik çok şükür Rabbime iki evlat nasip etti 🤲
Böyle hikayeleri okudukça mutlu oluyorum bana umut oldun canım darısı tüm isteyenlerin başına🤲🤲 kanda kaç görmüştün değeri

İlaç verdi mi doktor ? O ilaçlar vücudun belli bölgelerinde hassasiyet yapıyo ben artık yüz üstü yatamıyorum mesela iyice şişti Göğüslerim ağrıyo karnım da şiş ama hamile değilim tamamen ilaçlardan.Bel ağrısı yapabilir yine ciddi boyutlara ulaşabilir zaman zaman ama Regl olmazsın.İlaç tutuyo belli bi kalınlığa kadar bebek tutunursa Regl olmazsın tutunmazsa rahim duvarın dökülür kendiliğinden yani endişe etme olur muyum diye.Zaten çok yeni herşey için çok erken 2 aşılama yaptırmış biri olarak sana tek söyleyebileceğim bu konuyu kafandan alabildiğin kadar at yoksa İnan zaman geçmiyo.Vücudunu dinleme belirti araştırma.Bunlar iyi gelmiyo bu süreçte.Aklına takılanları sor sonra unut gitsin :) umarım şansın yaver gider ve günün geldiğinde test sonucuna hepbirlikte seviniriz
ilaç olarak progestan verdi vajenden sabah akşam koyuyorum bir de folik asit dedi onuda FoliDoce aldım her akşam içiyorum. Kafama takmak istemiyorum bende kendi haline bırakmak istiyorum bakalım hayırlısı diyelim :) teşekkürler

ayy harika. Sağlıkla büyüsünler :) tez zamanda biz de böyle sonuçlar alırız Allah'ın izniyle inşallah <3

Yaşam belirtisi gören var mı ?

Eklentiler

• B97D3D2B-B87E-4758-9623-45FE2D8863A2.webp
    B97D3D2B-B87E-4758-9623-45FE2D8863A2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 7DBBCFA8-9599-42A7-97CF-F91B9EA59F06.webp
    7DBBCFA8-9599-42A7-97CF-F91B9EA59F06.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 0097680F-079C-4974-9C3C-DE5601896B40.webp
    0097680F-079C-4974-9C3C-DE5601896B40.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53
  • E7D6F066-157D-4D3B-96B9-791124A9EB25.webp
    E7D6F066-157D-4D3B-96B9-791124A9EB25.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar, aşılama öncesi özellikle dikkat ettğiniz bişey var mıydı acaba
Beslenme olarak falan =)
Merhaba. 168 boy 73 kiloydum doktorum yinede kilo vermemin iyi olacağını söylemişti. Beslenmeme dikkat ettim ve pilatese gittim 63 kiloya düştüm. Sonra tekrar yiyerek 2 kilo aldım 😂 65 ile hamile kaldım. Hamilelikte 15 kilo aldım ikiz gebelikti. Erken doğum yaptım belki daha alabilirdim kilo bilemiyorum

Selamlar Mayıs aşılama da bende varım demeye geldim 🙃
Pazartesi ıgnelere başladım. Meriofert 75 vuruyorum 1 gün arayla
Hayırlısı bakalım ne bekliyor bizi önümüzdeki günlerde

Yaşam belirtisi gören var mı ?
Ay kimse yazmamış ben gördüm valla ya inşallah hadi bu ay olsun hayırlısıyla geçen ay da kendimden çok senden ümitliydim hadi bakalım ❤️
Bu arada ben beklemedeyim bu ay o yüzden sessiz takipteyim buraları. Benim doktor yapmadı hemen bu ay yine ya ben istememe rağmen. hatta ikinci aşılamayı da yapmak istemiyo direkt tüp bebek dedi de biz bi ikimci de olsun bari diyoruz ya da bilmiyorum kendimizi mi kandırıyoruz ama günler geçmedi bari sizleri takip ediyorum heyecanlanıyorum

Ay kimse yazmamış ben gördüm valla ya inşallah hadi bu ay olsun hayırlısıyla geçen ay da kendimden çok senden ümitliydim hadi bakalım ❤️
Bu arada ben beklemedeyim bu ay o yüzden sessiz takipteyim buraları. Benim doktor yapmadı hemen bu ay yine ya ben istememe rağmen. hatta ikinci aşılamayı da yapmak istemiyo direkt tüp bebek dedi de biz bi ikimci de olsun bari diyoruz ya da bilmiyorum kendimizi mi kandırıyoruz ama günler geçmedi bari sizleri takip ediyorum heyecanlanıyorum
Benim 2.aşılamam da negatif sonuçlandı ne yazık ki.Deneme 2.aşılamayı git tüp bebek yaptır.Ben de öyle yapıcaktım ama eşim aşılamada bi şans daha denemek istedi bende iyi tamam demiştim ama ilk günden beri çok pişmanım.

Gunaydin kizlar adet oldum sabah sabah. Aşılamaya da sayarsak bugun 13.gun aslında erken değil mi? Aşılamaya mi geç yapmış oldu acaba doktorum

Back
X