- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi Teach_Mavi
1 kez denicez demisti aşılamaya sonra olmazsa tüp bebek demisti ama araştırma hastanesi de tüp bebek direkt yaptirilabiliyor mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu idrar testleri neye göre pozitif çıkıyor ben anlamıyorum yok ya internetten alınanlara harbi güven olmuyor ordan on alacağına eczaneden bir almak daha temiz.Benim 2.aşılamam da negatif sonuçlandı ne yazık ki.Deneme 2.aşılamayı git tüp bebek yaptır.Ben de öyle yapıcaktım ama eşim aşılamada bi şans daha denemek istedi bende iyi tamam demiştim ama ilk günden beri çok pişmanım.
Benim doktorum da aşılamayı sadece bir kere deneme taraftarı ama tüp bebek indirminden faydalanmak için ikinci aşılama için de rapor çıkartmak gerek. Biz onu da çıkarttık o bekleme süresini doldurursan tüp bebek raporu çıkar o kısmı doktorlar hallediyor bi şekilde heralde1 kez denicez demisti aşılamaya sonra olmazsa tüp bebek demisti ama araştırma hastanesi de tüp bebek direkt yaptirilabiliyor mu acaba
Tabi sizin kararınız ama sonucu yıkıcı olabiliyor ne yazık ki.Biz çok ittire kaktıra yaptık bu süreçte birbirimize de saygımız kalmadı açıkçası evliliğimizin de elle tutulur bi yanı kalmadı o derece.Bırak tüp bebeği ayrılmayı düşünüyoruz gündemimiz çocuktan buralara geldi yani.Sen kendin için en doğrusunu yap lütfen bi noktada kimseyi dinlemeE bu idrar testleri neye göre pozitif çıkıyor ben anlamıyorum yok ya internetten alınanlara harbi güven olmuyor ordan on alacağına eczaneden bir almak daha temiz.
Eminim yine büyük hayal kırıklığı içindesin ne desem boş üzülme mi diyim takma ma diyim aynı yolun yolcusuna. Ama tüp denemesinde olacak heralde bu iş ya hadi kaldı bir adım. Sonuçta bebeği yapıp içimize salacaklar artık o da olmazsa yapacak bişey yok
Bu arada ikinciyi ben de istemiyprum yaptırmak burda herkes ikinci üçüncü de şans artıyor demiş benim doktor direk %5e düşer şans hiç gerek yok olsa ilkinde olurdu falan dedi. Hem kesemizi hem bizi düşünerek tüp direkt dedi ama yok bemim de eşim ille de yaptıralım diyo insan da kıramıyo ne biliyim adamın içine mi doğuyo falan acaba diye
Ooo canım benim yok yok lütfen sakin ol. Ne kadar stresli ne kadar zor bir süreç olduğunu zaten buradaki kadınlardan başka kimse bilemez. Burada hiç bişey bilmeden tanımadan etmeden tavsiye vermek bana da düşmez biliyorum ama tek sorun çocuk mevzusuysa ve tüm sıkıntılarınız bu konu üzerinden çıkıyorsa lütfen yapmayın etmeyin giden günler geri gelmez kalp kırmak ve gereksiz tartışmalar için kıpkısacık bir dünya hayatı. Olacagı varsa çocuk her türlü olacak zaten biz ne kadar biyerlerimizi yırtarsak yırtalım şuan boş zamanı var bekliyo işteTabi sizin kararınız ama sonucu yıkıcı olabiliyor ne yazık ki.Biz çok ittire kaktıra yaptık bu süreçte birbirimize de saygımız kalmadı açıkçası evliliğimizin de elle tutulur bi yanı kalmadı o derece.Bırak tüp bebeği ayrılmayı düşünüyoruz gündemimiz çocuktan buralara geldi yani.Sen kendin için en doğrusunu yap lütfen bi noktada kimseyi dinleme
Zeynep.kamilde bende basladim asilama icin.rapor surecindeyim henuz yol7n basindayim.bana surrci anlatabilirmisiniz?hangi dr a gidiyorsunuz?nasil isliyor surrc?Siz özelde mi yaptırıyorsunuz nasıl biliyorsunuz böyle sonucları? Ben zeynep kamişdeyimmhiö yumurta boyutumdan bahsetmedi doktor herşey normal iğnelere basla dedi
Igneler ne kadar tuttu acaba?Mikroçipli benim
İğneler hariç yani sadece işlem 5000₺
Burcucum bu zorlu süreci yaşayan çiftlerde bu tür tartışmalar olabiliyor maalesef, iki tarafta stresli olduğu için tedavilerin de etkisiyle yıpranabiliyoruz. Umudumuzu kaybetmeyelim lütfen, pozitif düşünelim pozitif şeyler olsunTabi sizin kararınız ama sonucu yıkıcı olabiliyor ne yazık ki.Biz çok ittire kaktıra yaptık bu süreçte birbirimize de saygımız kalmadı açıkçası evliliğimizin de elle tutulur bi yanı kalmadı o derece.Bırak tüp bebeği ayrılmayı düşünüyoruz gündemimiz çocuktan buralara geldi yani.Sen kendin için en doğrusunu yap lütfen bi noktada kimseyi dinleme
Silik cizgi varsa hamilesindir insallah canim.garanti olsun diye 14.gun diyorlardir.12.gune etkisi gecmesi lazim ignenin.isterse kan testi ver emin olursun.bubarada asilamayi igneli mi yaptirdin ilaclimi ?Günaydın kızlar, benim bugün 2. Aşılamamın 10. Günü , çatlatma iğnesinin de 12. Günü. Sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi çok net olmasa da var, sizce iğne etkisi midir, geçenki aşılamamda iğne etkisi 9. Gün geçmişti 2. Çizgi yoktu. Aşılamanın da 14. Günü test yapın diyorlar ona da daha 4 gün var, kafalar karışık anlayacağınız.
Benim 10. Günde hem idrar hem kan testinde pozitifti canımGünaydın kızlar, benim bugün 2. Aşılamamın 10. Günü , çatlatma iğnesinin de 12. Günü. Sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi çok net olmasa da var, sizce iğne etkisi midir, geçenki aşılamamda iğne etkisi 9. Gün geçmişti 2. Çizgi yoktu. Aşılamanın da 14. Günü test yapın diyorlar ona da daha 4 gün var, kafalar karışık anlayacağınız.
İki aşılamamda femara ilacıyla yapıldı, iğne ile yapılmadı. Geçen ayki aşılamamda aşılamadan sonra 12. Gün kan vermiştim negatif çıkınca çok üzülmüştüm, daha 10 gün olduğu için kan vermek istemiyorum kanda negatif görürsem daha çok üzülürüm diye.Silik cizgi varsa hamilesindir insallah canim.garanti olsun diye 14.gun diyorlardir.12.gune etkisi gecmesi lazim ignenin.isterse kan testi ver emin olursun.bubarada asilamayi igneli mi yaptirdin ilaclimi ?
Ben de bir umutlandım açıkçası, hayırlı haberler olur inşallahBenim 10. Günde hem idrar hem kan testinde pozitifti canım
Insan her turlu uzuluykr.hep beklenti icindeyiz.Allah cabamizi,emegimizi,beklentimizi bosa cikarmasinİki aşılamamda femara ilacıyla yapıldı, iğne ile yapılmadı. Geçen ayki aşılamamda aşılamadan sonra 12. Gün kan vermiştim negatif çıkınca çok üzülmüştüm, daha 10 gün olduğu için kan vermek istemiyorum kanda negatif görürsem daha çok üzülürüm diye.
İlk aşılamada 2000tuttu tamIgneler ne kadar tuttu acaba?
Kişiden kişiye belirtiler değişiyor canım, ben ikinci aşılamamı yaptırdım ikisinde de hiç göğüs ağrım olmadı, ikisinde de bacak ağrım oldu, 2. Den farklı olarak şu an bel ağrısı yaşıyorum ve kasıklarda bazen batma oluyor, bir de uyku hali var. Benim eşimin morfolojisi 2 ydi, spermleri seçtikleri için çok dert etme bence. Hakkında hayırlısı olsunSelam kızlarNormal aşılama yaptırdım chipli değil 6. Gündeyim. 2 yıldır bebek istiyordum. 3 kere kimyasal yaşadım. Bu ilk aşılamamdı. Sorun eşimde. Sperm değerleri kötü, morfolojisi %2, varikosel 4. Seviye ve reflü var sol testiste, sağda sıvı birikmesi. Ve sperm dna hasarı %24(kimyasalların sebebi bu). Yani baya zor işimiz. Aşılama olurken doktorum spermlerin çoğu ölüydü heralde dna hasarı yüzündendir ama en iyileri seçtik dedi. Kaç milyon vs söylemedi. Tabi en iyiler seçilmişte olsa böyle bir şey duymak insanın umutlarını kırıyor.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. En kısa zamanda kucaklarımızın dolmasını diliyorum.
Merak ettiğim şey şu 5. 6. Günlerden sonra belirti yaşayanlar oldu mu ? Bende hiçbir belirti yok. Daha önceki 3 kimyasalımda birleşmeden 3 5 gün sonra başlayan ve geçmeyen meme ağrılarından anlayıp kan vermiştim 2 hafta da hep pozitifi görmüştüm. Meme ağrım yok diye tedirginim. Neler yaşıyorsunuz ?
Ben o mesajı yazdıktan ortalama 2 saat sonra bende şiddetli mide bulantısı başladı. Evdeki herşey kokuyor suan öğüre öğüre wc koşuyorum devamlı. Kullandıgım ilaçlar çok mu ağır geldi acaba. Günde 4 adet estrofem, 2 adet duphaston, 1 coraspirin, 1 folik asit, 1 apikobal, 2 de peogestan fitil kullanıyorum. Bu kadar çok kullanan ve midesi bulanan var mı ? Ben de aşılamanın 2. Gününden beeridir çok halsizim hep uykuluyum. Aşılamanın 3. Günü hele full uyumuştum. İlaçlar uyku getiriyor diye okudum bi yerde.Kişiden kişiye belirtiler değişiyor canım, ben ikinci aşılamamı yaptırdım ikisinde de hiç göğüs ağrım olmadı, ikisinde de bacak ağrım oldu, 2. Den farklı olarak şu an bel ağrısı yaşıyorum ve kasıklarda bazen batma oluyor, bir de uyku hali var. Benim eşimin morfolojisi 2 ydi, spermleri seçtikleri için çok dert etme bence. Hakkında hayırlısı olsun![]()