Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de 27 mayısta transfer oldum. Taze 4.gün embriyosu. 3. tüp denemem. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Amiiiiinnnn amin inşallah..evime bir gideyim gece hepinize dua edicem. Hergece zaten abdest alıp dua ediyorum. Duanın en makbulu uykuyu bölüp abdest alıp edilen duaymis

Doğum zamanımda sezeryana girmeden önce tüm sülale 41 yaşın okumuştu bana. Doktorların ölürsün dediği ameliyattan 15 dakika sonra ciktim.. operasyondan 1 saat sonra yürüyordum.
Eşimin kuzeni benden 6 ay önce doğum yapmıştı. 28 yaşında kız. Sezeryandan birkacgun sonra beyine bir pıhtı atıyor. Kız hala peltek konuşuyor kolları uyuşuyor ağrıyor tutmuyor. Bebeği bir yasinda şuan. O yüzden bayanlar bol dua edin hem kendinize hem çevrenize. Baslayabiliyorsaniz 41yasin e başlayın test sonucuna kadar

Hayırlı güzel sonuçlar olsun canım benimde yarın toplanıyor
Kızlar bugün opu oldum 8 yumurta toplandı bakalım yarın arayacaklarmış dua edin nolur inşallah herşey güzel olur
Kaç yumurta toplandi çok olunca da ağrısı uzun sürebiliyor benim.hepi topu 2 tanecik o yüzden anestezi olmadan da dayanabilirsin dedi doktorum yarın opu olacağım Insalalh güzel geçer rabbim.emeklerin karşılığını versin biran evvel herkes pozitif sonucu görür Insalalh

Güzel sonuçla dönersiniz inşallah. Benden 4 toplandı, 1i boşmuş, 3üne işlem yapıldı. 1 embriyo oldu. Onu transfer oldum

Kızlar şimdi hastaneden aradılar 8 yumurtadan 3 ü olgunmuş ama 2 si embriyolaşmış perşembe günü transfer olacakmış şuan kaliteleri gayet iyi dediler acaba perşembeye kadar böyle kaliteli kalırlarmı içim bi tuhaf oldu

genelde kalıyor canım. Benim 3 tedavimde de sadece tek embriyo kalıyordu. O da 5.güne gitti hep

genelde kalıyor canım. Benim 3 tedavimde de sadece tek embriyo kalıyordu. O da 5.güne gitti hep
Canım inşallah ya umarım 2 side kalır ve birini de dondururuz nolur dua edin bu 2. denemem ilkinde benimde tek embriyo olmuştu dondurup transfer ettik ama malesef tutmadı umarım bu sefer herşey güzel olur bol bol duaya ihtiyacım varr arkadaşlarr

Tamam canım. İnşallah ikisi de sağlıkla yaşarlar.

Selamlar kızlar bugün 1 de 5.gün transferim olacak çok heyecanlıyım. Bugüne kadar biraz daha sakinmişim onu anladım. Bugün çok farklı hissediyorum sanki. Dua eder dualarınızı beklerim
Rabbim gönlündeki nasip etsin canım darısı başıma inşallah benimde transferim Allahın izniyle yarın olacak 3. gün embriyosu banada dua edin nolur

Hadi inşallah kizlar. Dualarimdasiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…