Rabbim seninde gönlündeki nasip etsin inşallah canımGüzel sonuçladınız olsun kızlar inşallah pozitifi görürsünüz Rabbim kimseyi o yokda darda koymasın emeklerimizin karşılığını tez vakitte aliriz Insalalh sizde bana dua edin dün opu oldum Insalalh yumrtalarm güzel kaliteli olur transferim olur benimde . Rabbim kucaklarimizi doldursun Insalalh bebislerle❤❤❤
Canım günaydın hepinize :) ya daha önceki denememde de aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu bunda da ara ara geliyor acaba tutmadı mı bilmiyorum. Ağrı afedersiniz popodan hissediliyordu yine aynısılifeve nasılsın nasıl hifiyir ağrı sızı herhangibisey var mı.
Birde yazabilsem ahh neler anlaticam...lifeve nasılsın nasıl hifiyir ağrı sızı herhangibisey var mı.
P bnde çok oluyordu hamileyken. İnsanın poposu agrirmi sizin ağrıyor mu fiye evdekilere tek tek sorardım manyak gibiCanım günaydın hepinize :) ya daha önceki denememde de aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu bunda da ara ara geliyor acaba tutmadı mı bilmiyorum. Ağrı afedersiniz popodan hissediliyordu yine aynısı
P bnde çok oluyordu hamileyken. İnsanın poposu agrirmi sizin ağrıyor mu fiye evdekilere tek tek sorardım manyak gibi
Kan verseydin bi de emin olmak içinBugün transferden sonra 10. günümdü evde kaset test yaptım ve negatif çıktı. Adet sancılarımdan anlamıştım aslında ama işte yine de insan bir umut diyor. Moralim çok bozuldu.
cumartesi zaten test için çağırmışlardı. orada veririm diye düşündüm hem süreci öğrenmek istiyorum. 2. transfer için ne kadar zaman geçmeliKan verseydin bi de emin olmak için
Zaten şimdi adet olurdun bu ay böyle geçer öteki adete transfer olabilirsin bir sıkıntı çıkmazsacumartesi zaten test için çağırmışlardı. orada veririm diye düşündüm hem süreci öğrenmek istiyorum. 2. transfer için ne kadar zaman geçmeli
Allah şifa versin inşallah kuşum. Dediğini yap bol istirahat et. Daha devam ederse bi hastaneye gtmen faydana olur herhaldeKızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma
progestan adeti önlüyormuş sanırım o yüzden adet olamıyorum yoksa çatlatma iğnesi vurulmuştum adet olmam lazımdı bugüne kadarZaten şimdi adet olurdun bu ay böyle geçer öteki adete transfer olabilirsin bir sıkıntı çıkmazsa
Allah şifa versin canım, stres yapmamak elde değil maalesef. Ben bile bugün evde test yapacağım diye gece uyuyamadım sonucu tahmin ettiğim halde ki seni düşünemiyorum.Kızlar benim lekelenmem gittikçe kırmızıya dönmeye başladı doktorumla görüştüm kan sulandiriciyi kesti ve proluton depot iğne yaptir bugün yat dinlen başka yapabileceğimiz birsey yok herseyi yaptik bazen bazı hamileliklerde böyle olabiliyor stres yapma dedi ama işte kolaysa gelde yapma
progestan adeti önlüyormuş sanırım o yüzden adet olamıyorum yoksa çatlatma iğnesi vurulmuştum adet olmam lazımdı bugüne kadar
Benim 4. günden itibaren yavaş yavaş adet sancılarım başlamıştı. Ama olumsuz düşünme belki tutunmaya çalışıyordur onun ağrısı da olabilirBenim transferin 2. Günü rahime vuran ağrı yüzünden kesin olumsuz oldu diye düşünüyorum:ne kadar zor bi durum allahim yardımcımız olsun
Benim 4. günden itibaren yavaş yavaş adet sancılarım başlamıştı. Ama olumsuz düşünme belki tutunmaya çalışıyordur onun ağrısı da olabilir
Bu konuyla alakalı o kdar çok şey okudum ki pozitifi görenlerde de bu tarz sancılar olmuş hem daha ilk günlerin, çok erken başlamışsın olumsuz düşünmeye. Ben sancılarım olsa da ilk başta hep umutlanmıştım ama göğüslerimden anladım negatif olacağını. forumlarda herkes göğüslerinin şişmesinden kaşınmasından bahsetmiş benimkiler de ise hiç öyle bir belirti olmadı.Bilmiyorum ilk tüp bebek denemeside de aynısı oldu.aynı belirti şimdi de aynısı olunca iyi düşüneceğim bir şey kalmadı gibi inşallah tutunmaya çalışıyordur inslh
Bilmiyorum haklısın erkenden başladım olmadı diye de Allah hayırlısını nasip etsin vaktinden önce gelmez beklenen. Pes etme, tekrar denemeyi ertelemeyiz inşallahBu konuyla alakalı o kdar çok şey okudum ki pozitifi görenlerde de bu tarz sancılar olmuş hem daha ilk günlerin, çok erken başlamışsın olumsuz düşünmeye. Ben sancılarım olsa da ilk başta hep umutlanmıştım ama göğüslerimden anladım negatif olacağını. forumlarda herkes göğüslerinin şişmesinden kaşınmasından bahsetmiş benimkiler de ise hiç öyle bir belirti olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?