Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim transferin 2. Günü rahime vuran ağrı yüzünden kesin olumsuz oldu diye düşünüyorum: ne kadar zor bi durum allahim yardımcımız olsun
Kuzum çok erken o ağrı tutunma da olabilir. Güzel düşün. İlk 48 saat çok önemli olumlu hisler gündermeye çalış bedenine. Biliyorum çok zor ama inşallah güzel sonuçlanır

Bel bacak ağrın var mıydı? Eğer vardıysa ben de umutlanmayayım. Benim de göüğslerimde hiç belirti yok. Sadece kasıklarfa arada çekilme tarzı birşey oluyor, bir de bel ve bacaklarım ağrıyor

Bel bacak ağrın var mıydı? Eğer vardıysa ben de umutlanmayayım. Benim de göüğslerimde hiç belirti yok. Sadece kasıklarfa arada çekilme tarzı birşey oluyor, bir de bel ve bacaklarım ağrıyor
Bel ağrım baya oluyordu ama herkesin farklı tabi bende böyle oldu diye kötü düşünme. Senin kaçıncı günün peki

Bilmiyorum haklısın erkenden başladım olmadı diye de Allah hayırlısını nasip etsin vaktinden önce gelmez beklenen. Pes etme, tekrar denemeyi ertelemeyiz inşallah
maddi manevi yoran bir süreç özellikle de bekleme süreci. Allah yardımcımız olsun. Dediğinde çok haklısın hayırlı bir vakti var herşeyin. En hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallah

Allah şifa versin canım, stres yapmamak elde değil maalesef. Ben bile bugün evde test yapacağım diye gece uyuyamadım sonucu tahmin ettiğim halde ki seni düşünemiyorum.
Amin canim üç transferden aynı böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum be diyeyim inşallah bundada vardır bir hayir

Kuzum çok erken o ağrı tutunma da olabilir. Güzel düşün. İlk 48 saat çok önemli olumlu hisler gündermeye çalış bedenine. Biliyorum çok zor ama inşallah güzel sonuçlanır

İnşallah öyledir . Şu bir hafta nasıl geçecek Bilmiyorum. Bugün şimdilik bi ağrı yok inşallah yerleşmiştir sadece ayağa kalktığımda rahmin tam üstünde bi baskı oluyor gece ayaklarımın altı yandı resmen o kadar. Kendimi dinler gibi hissediyorum. Akışına bırakmak lazım

Kızlar ben dün transfer oldum biliyorsunuz ki 2 embriyom vardı 2 Side 3. Gün embriyosu dün transfer için gittiğimizde dr dediği biri iyi kaliteli diğeri bi tık düşük kaliteli o yüzden bekletmeyeceğim ve ikisinide transfer edeceğim dedi şuan ikiside bende test günün 14 ü umarım herşey yolunda gider ve bebeciklerim bana tutunurlar dua edin lütfen canlar
Rabbim benim gibi isteyen herkesin yüzüne gülsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah

oy masallaahhhh, ınsallah ıkısıde sımdıkı tutunurr ,amiinnn.
yasın kac canım?

Taze transfer mi oldun canım neden dondurma işlemi yapmadı? Şimdiden hayırlı olsun Insalalh ayin 14 de bize müjdeli haberi verirsin ve transfer boyunca neler yaptın bizimle paylaşırsın. Allah emeklerimizin karsiligini versin

Daha önceki dondurulmuş olmuştu ve tutmamıştı canım dr değişikliği yaptık dr umdan çok memnunum taze transfer önerdi bize büyük sürpriz oldu ikisininde bana gelmesi inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım benimle olurlar inşallah dualarınızda bana da yer verin nolur şuan dünden beri yatıyorum ara ara belim ve kasıklarda ağrı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok canım

Hayırlı güzel pozitifli sonuclarin olur inşallah ikiz bile olur yeterki rabbim ol desin heyecanli 14 gün bekliyor seni

Hayırlı olsun inşallah canım.
Maşallah
Doktorun kim?

Hayırlı güzel pozitifli sonuclarin olur inşallah ikiz bile olur yeterki rabbim ol desin heyecanli 14 gün bekliyor seni
İnan sanki ikiside tuttu gibi hissediyorum daha çok erken biliyorum ama içim rahat Allah’ın izniyle bu sefer ol diyecek ve olacak inşallah çok farklı bi his daha öncekinde böyle için rahat değildi bunda çok değişiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…