- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.068
- 598
Kuzum çok erken o ağrı tutunma da olabilir. Güzel düşün. İlk 48 saat çok önemli olumlu hisler gündermeye çalış bedenine. Biliyorum çok zor ama inşallah güzel sonuçlanırBenim transferin 2. Günü rahime vuran ağrı yüzünden kesin olumsuz oldu diye düşünüyorum:ne kadar zor bi durum allahim yardımcımız olsun
Bel bacak ağrın var mıydı? Eğer vardıysa ben de umutlanmayayım. Benim de göüğslerimde hiç belirti yok. Sadece kasıklarfa arada çekilme tarzı birşey oluyor, bir de bel ve bacaklarım ağrıyorBu konuyla alakalı o kdar çok şey okudum ki pozitifi görenlerde de bu tarz sancılar olmuş hem daha ilk günlerin, çok erken başlamışsın olumsuz düşünmeye. Ben sancılarım olsa da ilk başta hep umutlanmıştım ama göğüslerimden anladım negatif olacağını. forumlarda herkes göğüslerinin şişmesinden kaşınmasından bahsetmiş benimkiler de ise hiç öyle bir belirti olmadı.
Bel ağrım baya oluyordu ama herkesin farklı tabi bende böyle oldu diye kötü düşünme. Senin kaçıncı günün pekiBel bacak ağrın var mıydı? Eğer vardıysa ben de umutlanmayayım. Benim de göüğslerimde hiç belirti yok. Sadece kasıklarfa arada çekilme tarzı birşey oluyor, bir de bel ve bacaklarım ağrıyor
maddi manevi yoran bir süreç özellikle de bekleme süreci. Allah yardımcımız olsun. Dediğinde çok haklısın hayırlı bir vakti var herşeyin. En hayırlı en güzel zamanda gelsinler inşallahBilmiyorum haklısın erkenden başladım olmadı diye de Allah hayırlısını nasip etsin vaktinden önce gelmez beklenen. Pes etme, tekrar denemeyi ertelemeyiz inşallah
Amin canimAllah şifa versin canım, stres yapmamak elde değil maalesef. Ben bile bugün evde test yapacağım diye gece uyuyamadım sonucu tahmin ettiğim halde ki seni düşünemiyorum.
Kuzum çok erken o ağrı tutunma da olabilir. Güzel düşün. İlk 48 saat çok önemli olumlu hisler gündermeye çalış bedenine. Biliyorum çok zor ama inşallah güzel sonuçlanır
Tesekur ederim canım çok sağolRabbim seninde gönlündeki nasip etsin inşallah canım
oy masallaahhhh, ınsallah ıkısıde sımdıkı tutunurr ,amiinnn.Kızlar ben dün transfer oldum biliyorsunuz ki 2 embriyom vardı 2 Side 3. Gün embriyosu dün transfer için gittiğimizde dr dediği biri iyi kaliteli diğeri bi tık düşük kaliteli o yüzden bekletmeyeceğim ve ikisinide transfer edeceğim dedi şuan ikiside bendetest günün 14 ü umarım herşey yolunda gider ve bebeciklerim bana tutunurlar dua edin lütfen canlar
Rabbim benim gibi isteyen herkesin yüzüne gülsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Amin canım inşallahoy masallaahhhh, ınsallah ıkısıde sımdıkı tutunurr ,amiinnn.
yasın kac canım?
ınsallaahh bu son olur, yavrularına kavusursunAmin canım inşallahyaşım 34 2. Denemem canım
Amin canım çok saol Allah razı olsunınsallaahh bu son olur, yavrularına kavusursun
Taze transfer mi oldun canım neden dondurma işlemi yapmadı? Şimdiden hayırlı olsun Insalalh ayin 14 de bize müjdeli haberi verirsin ve transfer boyunca neler yaptın bizimle paylaşırsın. Allah emeklerimizin karsiligini versinKızlar ben dün transfer oldum biliyorsunuz ki 2 embriyom vardı 2 Side 3. Gün embriyosu dün transfer için gittiğimizde dr dediği biri iyi kaliteli diğeri bi tık düşük kaliteli o yüzden bekletmeyeceğim ve ikisinide transfer edeceğim dedi şuan ikiside bendetest günün 14 ü umarım herşey yolunda gider ve bebeciklerim bana tutunurlar dua edin lütfen canlar
Rabbim benim gibi isteyen herkesin yüzüne gülsün kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Taze transfer mi oldun canım neden dondurma işlemi yapmadı? Şimdiden hayırlı olsun Insalalh ayin 14 de bize müjdeli haberi verirsin ve transfer boyunca neler yaptın bizimle paylaşırsın. Allah emeklerimizin karsiligini versin
Hayırlı güzel pozitifli sonuclarin olur inşallah ikiz bile olur yeterki rabbim ol desin heyecanli 14 gün bekliyor seniDaha önceki dondurulmuş olmuştu ve tutmamıştı canım dr değişikliği yaptık dr umdan çok memnunum taze transfer önerdi bize büyük sürpriz oldu ikisininde bana gelmesi inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım benimle olurlar inşallahdualarınızda bana da yer verin nolur şuan dünden beri yatıyorum ara ara belim ve kasıklarda ağrı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok canım
Hayırlı olsun inşallah canım.Daha önceki dondurulmuş olmuştu ve tutmamıştı canım dr değişikliği yaptık dr umdan çok memnunum taze transfer önerdi bize büyük sürpriz oldu ikisininde bana gelmesi inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım benimle olurlar inşallahdualarınızda bana da yer verin nolur şuan dünden beri yatıyorum ara ara belim ve kasıklarda ağrı oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok canım
İnan sanki ikiside tuttu gibi hissediyorum daha çok erken biliyorum ama içim rahat Allah’ın izniyle bu sefer ol diyecek ve olacak inşallahHayırlı güzel pozitifli sonuclarin olur inşallah ikiz bile olur yeterki rabbim ol desin heyecanli 14 gün bekliyor seni
Çok saol canımHayırlı olsun inşallah canım.
Maşallah
Doktorun kim?
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımİnan sanki ikiside tuttu gibi hissediyorum daha çok erken biliyorum ama içim rahat Allah’ın izniyle bu sefer ol diyecek ve olacak inşallahçok farklı bi his daha öncekinde böyle için rahat değildi bunda çok değişiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?