Hic korkmayın korkmanızı gerektiren hic bir sey yokevet ilk denemem canım ama hala kararsızım bir aşılama yaptık sonra polip ameliyatı oldum bu ay adet başlangıcında doktorum haber ver dedi o tekrar bi aşılama önerdi özelde yaptırdığım için aşılamaya tekrar para vermek istemiyorum tüp bebek sürecine gireceğiz ama korkuyorum
korkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyimHic korkmayın korkmanızı gerektiren hic bir sey yokinanın o kadar ağır süreçler değil biz yıllardır her ay regl ağrısı Çekiyoruz bu ne ki başlayınca sular seller gibi geciyor aaaa bu muymuş diyeceksiniz ki hicte ağrılı sancılı süreç yok biraz yumurta toplamadan sonra hafif bi karın agrınız olabilir oda dedim ya regl ağrısı gibi bile değil. İçinizi ferah tutun
ne güzel yazmışsın Rabbim isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın benim yaş 36 oldu durup beklememin de bir faydası olmayacakKorku endişeye yer verme stres hiç yapma zaten herşey olacağına varıyor canım. Benim üçüncü denemem sekizinci onuncu denemeyi yapanlar bile var hani öyle zor bişey olsa emin ol kimse yapamaz. Ben bile üçüncü denemeye cesaret edip yapıyorsam herkes yapar çünkü hiç cesaretim yoktu ama işin içine girince rabbim yardım ediyor cesaret veriyor ultrason kan şeklinde ilerliyo sonra iğneler kalça ve göbekten sonra yumurta toplama ve transfer sonucuda iyi olur inşallah iyi düşün güzel düşün kendine cesaret ver.hepimiz bu yolun yolcusuyuz bir melek uğruna değer mi elbette değerben ilk göbekten ignemi bile yapamamıştım ağlamıştım ama sonrasında alışıyorsun iğneler de küçük zaten can acitmiyo. Inşallah kolayca olup biter Rabbim.hayirli güzel sonuçlar versin emeklerimiz zayi olmasın Insalalh
Korku endişeye yer verme stres hiç yapma zaten herşey olacağına varıyor canım. Benim üçüncü denemem sekizinci onuncu denemeyi yapanlar bile var hani öyle zor bişey olsa emin ol kimse yapamaz. Ben bile üçüncü denemeye cesaret edip yapıyorsam herkes yapar çünkü hiç cesaretim yoktu ama işin içine girince rabbim yardım ediyor cesaret veriyor ultrason kan şeklinde ilerliyo sonra iğneler kalça ve göbekten sonra yumurta toplama ve transfer sonucuda iyi olur inşallah iyi düşün güzel düşün kendine cesaret ver.hepimiz bu yolun yolcusuyuz bir melek uğruna değer mi elbette değerben ilk göbekten ignemi bile yapamamıştım ağlamıştım ama sonrasında alışıyorsun iğneler de küçük zaten can acitmiyo. Inşallah kolayca olup biter Rabbim.hayirli güzel sonuçlar versin emeklerimiz zayi
korkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyim
Hepimiz yaşıyoruz endişeleri aslında ama denemezsekte ömür boyu vakit varken niye denemedik diye hayiflanmazmiydik hep bir keşke olurdu içimizde. Deniyoruz başaracağız elbet önce siz inanınkorkum ağrısından değil aslında cesaretim yok olumsuz olma düşüncesi daha adım atamadan beni durduruyor şurda son 1 haftam kaldı değişik duygular içindeyim
inşallah pozitif olur kaçıncı günündesin transferin?ben transfer sonrası izin alıp evde 1 hafta yatsam mı diye düşündüm aşılama da hemen işe başlamıştımHepimiz inşallah güzel sonuçlar alalimgercekten gecmiyor günler sürekli kendimi dinliyorum ama buda doğru değil çünkü kendimi dinlediğimde psikolojik olarak etkileniyorum ister istemez. Transferden sonra ilk Gün yattım, ertesi gün evinde icinde tempomu düşürerek ağır isler yapmadan normal hayatıma geri dönmeye başladım. Ilaclardan dolayı inanılmaz bir şişkinlik mevcut ve asla doymuyorum sürekli açım bugünde bitti şükür 1 gün daha azaldi
moral verdin çok teşekkür ederim doğru diyorsun yapmasam neden yapmadım diye hayıflanırım o cesareti toplayacağım inşallahHepimiz yaşıyoruz endişeleri aslında ama denemezsekte ömür boyu vakit varken niye denemedik diye hayiflanmazmiydik hep bir keşke olurdu içimizde. Deniyoruz başaracağız elbet önce siz inanındoktorum hep şöyle diyor bana unutma bu işte senin psikolojin bizim için çok önemli kendini aşağıya çekme, aşağıya çektiğin an kendini işimiz zorlaşır.. bende hep bunu düşünüp cesaret buluyorum belki sizede faydası olur yanlız değilsiniz hep beraberiz
Perşembe günü transferim oldu 6.gunum en hayırlısı olsun insallah hepimiz icininşallah pozitif olur kaçıncı günündesin transferin?ben transfer sonrası izin alıp evde 1 hafta yatsam mı diye düşündüm aşılama da hemen işe başlamıştım
Hayırlı uğurlu olsun canım.. 7.günden bildiriyorumBende bugün başladım canlar. Kontrolümü oldum, iğneleri aldım. Eve gidince ilk iğnemi vurulacağım. Beş gün sonra tekrar gideceğimRabbim hakkıyla annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallah Polikistik var bende, %70 şansım varmış. Eve geçerken kendime sağlıklı bir alışveriş yapacağım. Beslenmede çok önemli bu ödenemde
Amin kuzumm inşallah. Güzel sonuçlar al inşallahhhhHayırlı uğurlu olsun canım.. 7.günden bildiriyorumhiç merak etme herşey cok rahat ilerliyor sağlıklı beslen ama en önemlisi sakın endişe stres yapma keyifli geçir bu dönemi.. inşallah güzel haberler verirsin hep
Benim iyi gidiyor, yumurtalar büyüdükçe biraz baskı oluştu ama dayanılmayacak bişey değil. İğneler de kokay vallahi.. ama toplamadan sonraki iğneler sanırım biraz farklıymışAmin kuzumm inşallah. Güzel sonuçlar al inşallahhhhAy nasıl geçiyor günler ben şimdiden sabırsızlıktan öleceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum. Bi de ben en ufak şeyde etkilenip stres yapabiliyorum. Bu süreçte sürekli derin nefes alıp sabır çekerek dolaşacağım anlaşılan
Merhaba bende bugun başladım iğnelereMayıs 2022 de tüp bebek yapacak olanlar toplanalım
Merhaba bende bugun başladım yaş 25 polikisyik var ilk iğnelerimi vuruldumBende bugün başladım canlar. Kontrolümü oldum, iğneleri aldım. Eve gidince ilk iğnemi vurulacağım. Beş gün sonra tekrar gideceğimRabbim hakkıyla annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallah Polikistik var bende, %70 şansım varmış. Eve geçerken kendime sağlıklı bir alışveriş yapacağım. Beslenmede çok önemli bu ödenemde
inşallah pozitif olur kaçıncı günündesin transferin?ben transfer sonrası izin alıp evde 1 hafta yatsam mı diye düşündüm aşılama da hemen işe başlamıştım
Cumartesi 2.ci gün embriyosu transfer yapıldı .2.ci gün embriyosu olan varmıMerhaba arkadaşlar hepimizin anneler günü kutlu olsunMayis ayında tüp bebek yaptıracak olanlar veya yapanlar var mı? Toplanalım birbirimize destek olalım ☘duygularımızı düşüncelerimizi paylasalim kader arkadaşlarım
Toplamadan sonraki iğnelermişim farklıBenim iyi gidiyor, yumurtalar büyüdükçe biraz baskı oluştu ama dayanılmayacak bişey değil. İğneler de kokay vallahi.. ama toplamadan sonraki iğneler sanırım biraz farklıymış
Stres yapma kendini izole et canım
Kasiklarim sürekli bir batma var
İğneler nasıl farklı ki yazmak istemiştimToplamadan sonraki iğnelermişim farklıBüyük iğne mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?