- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Canım selamm, hayırlı olsun öncelikle.Selamlaaaaar baktım kipartalina_ burdaymış bende geleyim dedim bende 25 mayısta regl olacam ve başlıcaz tüp bebek sürecine şuan yumurta ve sperm kaliteleri için ilaçlar kullanıyoruz
Hadi hayırlısı canım Rabbim hayırlı sonuçlara ulastirsin inşallahMerhaba bende bugun başladım iğnelere
Oo maşallah canım geliyor ikizler deseneMerhaba canım ben Mart'ta başladım opum falan Mart'ta oldu ama 10 Mayıs ta 5. Ve 6. Gün olmak üzere çift emriyo transferi oldum 20 sinde de test günüm
İnşallah temenim o yönde ama transfer den beri başımı doğrultamıyorum inşallah tutunabilirler banaOo maşallah canım geliyor ikizler deseneHadi hayırlı güzel sonuçlar canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Hayırlısı olsunMerhabalar, bende transfer öncesi hazırlıklardayım mayıs 16da kontrol olacak ve sonra transfer tarihi belli olacak :) inşallah çoook güzel sonuçlar alırız
İyi düşünelim iyi olsun inşallah , Çok heycanlı yaHayırlısı olsunBenim de 16 mayıs toplama 21 mayıs da transfer olacak herşey iyi giderse aynı zamanlarda bekleyeceğiz inşallah
Inşallah tutunurlar canım bol su iç bolca dinlen inşallah sonucun pozitif olur müjdeli haberi verirsin bizlere .☘☘İnşallah temenim o yönde ama transfer den beri başımı doğrultamıyorum inşallah tutunabilirler bana
Endişe edecek birşey yok canım adetliyken tedavi başlıyor ultrason ve kan şeklinde ilerliyo. sonrasında göbekten ve kalçadan iğneler veriliyor yumurtalar ulstrasonla takip ediliyor belli boyuta gelince göbekten çatlama iğnesi vuruluyosun yumoslar toplaniyor spermle dolleniyo sonrasında transfer oluyorsun. Bana göre Transfer işin en heyecanlı yanı. Sonra belirlenen güne kadar bekleyip kan testi veriyorsun inşallah pozitifi görürsünBu tüp bebek sürecini anlatırmısınız ne kadar sürüyor taö olarak neler yapılıyor
Hayırlı güzel sonuçların olsun Insalalh canım benim Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesinHerkese merhabalar, benimde 25 mayista 4. Transferim olacak insallah. İlk tüp bebegim tutmadı sonraki 2 transferim tuttu ama devam etmedi. Diğerlerinden farklı olarak bu transfer öncesinde prp yapılacak arti transfer günüde embriyo yapistirma işlemi uygulanacak. Şuan transfer hazırlığı için ilaç kullanıyorum 19 mayısta kontrolüm olacak 23 mayısta da prp yapılacak inşallah hersey yolunda giderse 25 mayısta transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin ☘☘Merhabalar, bende transfer öncesi hazırlıklardayım mayıs 16da kontrol olacak ve sonra transfer tarihi belli olacak :) inşallah çoook güzel sonuçlar alırız
Anladım teşekkür ederimEndişe edecek birşey yok canım adetliyken tedavi başlıyor ultrason ve kan şeklinde ilerliyo. sonrasında göbekten ve kalçadan iğneler veriliyor yumurtalar ulstrasonla takip ediliyor belli boyuta gelince göbekten çatlama iğnesi vuruluyosun yumoslar toplaniyor spermle dolleniyo sonrasında transfer oluyorsun. Bana göre Transfer işin en heyecanlı yanı. Sonra belirlenen güne kadar bekleyip kan testi veriyorsun inşallah pozitifi görürsünheyecanlı bir süreç Rabbim yardım edip cesaret veriyor ☘☘
Hepimize hayırlısı olsun inşallah.ne durumdasınız nasılsınız bol bol dua edelim birbirimize ❤Hayırlı uğurlu olsun canım.. 7.günden bildiriyorumhiç merak etme herşey cok rahat ilerliyor sağlıklı beslen ama en önemlisi sakın endişe stres yapma keyifli geçir bu dönemi.. inşallah güzel haberler verirsin hep
Hayırlı olsun canım hepimize insallah prp nasıl oluyor canım benim transfer 6 ci günü... bugün bir kere yumurta toplama oldu ilerlemedi yumurtalar. ikinci kimyasala döndü 3.tedavimi iptal ettik yumurtalar hic ilerlemedi .4 cü deyiz insallah hayirla sonuclanir hepimizin Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim.. Künfe yekün ...Herkese merhabalar, benimde 25 mayista 4. Transferim olacak insallah. İlk tüp bebegim tutmadı sonraki 2 transferim tuttu ama devam etmedi. Diğerlerinden farklı olarak bu transfer öncesinde prp yapılacak arti transfer günüde embriyo yapistirma işlemi uygulanacak. Şuan transfer hazırlığı için ilaç kullanıyorum 19 mayısta kontrolüm olacak 23 mayısta da prp yapılacak inşallah hersey yolunda giderse 25 mayısta transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah
Canım selamm, hayırlı olsun öncelikle.
Neler kullanıyorsun eşin ve sen takviye acaba
Hayırlı olsun canım hepimize insallah prp nasıl oluyor canım benim transfer 6 ci günü... bugün bir kere yumurta toplama oldu ilerlemedi yumurtalar. ikinci kimyasala döndü 3.tedavimi iptal ettik yumurtalar hic ilerlemedi .4 cü deyiz insallah hayirla sonuclanir hepimizin Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim.. Künfe yekün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?