Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oo maşallah canım geliyor ikizler desene Hadi hayırlı güzel sonuçlar canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
İnşallah temenim o yönde ama transfer den beri başımı doğrultamıyorum inşallah tutunabilirler bana

Merhabalar, bende transfer öncesi hazırlıklardayım mayıs 16da kontrol olacak ve sonra transfer tarihi belli olacak :) inşallah çoook güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun Benim de 16 mayıs toplama 21 mayıs da transfer olacak herşey iyi giderse aynı zamanlarda bekleyeceğiz inşallah

Herkese merhabalar, benimde 25 mayista 4. Transferim olacak insallah. İlk tüp bebegim tutmadı sonraki 2 transferim tuttu ama devam etmedi. Diğerlerinden farklı olarak bu transfer öncesinde prp yapılacak arti transfer günüde embriyo yapistirma işlemi uygulanacak. Şuan transfer hazırlığı için ilaç kullanıyorum 19 mayısta kontrolüm olacak 23 mayısta da prp yapılacak inşallah hersey yolunda giderse 25 mayısta transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin insallah

Bu tüp bebek sürecini anlatırmısınız ne kadar sürüyor taö olarak neler yapılıyor
Endişe edecek birşey yok canım adetliyken tedavi başlıyor ultrason ve kan şeklinde ilerliyo. sonrasında göbekten ve kalçadan iğneler veriliyor yumurtalar ulstrasonla takip ediliyor belli boyuta gelince göbekten çatlama iğnesi vuruluyosun yumoslar toplaniyor spermle dolleniyo sonrasında transfer oluyorsun. Bana göre Transfer işin en heyecanlı yanı. Sonra belirlenen güne kadar bekleyip kan testi veriyorsun inşallah pozitifi görürsün heyecanlı bir süreç Rabbim yardım edip cesaret veriyor ☘☘

Hayırlı güzel sonuçların olsun Insalalh canım benim Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin

Anladım teşekkür ederim ben daha asılama asamasındayım ama tutmazsa tüp bebek e geçiş yapıcaz bu yüzden merak ettim

Hepimize hayırlısı olsun inşallah.ne durumdasınız nasılsınız bol bol dua edelim birbirimize ❤

Hayırlı olsun canım hepimize insallah prp nasıl oluyor canım benim transfer 6 ci günü... bugün bir kere yumurta toplama oldu ilerlemedi yumurtalar. ikinci kimyasala döndü 3.tedavimi iptal ettik yumurtalar hic ilerlemedi .4 cü deyiz insallah hayirla sonuclanir hepimizin Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın moralinizi yüksek tutun bol bol dua edelim.. Künfe yekün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…