Aşılama Mayıs 2022 de tüp bebek

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet o şişkinlik her gün artıyor malesef ama katlanılır boyutta 😌 yatın güzel haberler alırsın inşallah, güzel güzel büyüyorlardır yumuşlar 🤗
İnşallah hepimiz alalım emeklerimiz boşa gitmesin 🤲🏻 Bugün kontrol var bakalım ne dicek…

Kızlar mrb tup bebek iğneleri başladım bugün bunun yanında ignelerle birlikte kullandığınız vitamin var mu bana hiç vitamin falan verilmedi toplanma.isleminden sonra mi verilir ki

Kızlar mrb tup bebek iğneleri başladım bugün bunun yanında ignelerle birlikte kullandığınız vitamin var mu bana hiç vitamin falan verilmedi toplanma.isleminden sonra mi verilir ki
Folik asit de mi vermediler.. bence ayrı ayrı istersen d vitamini, omega 3, koenzim tüketebilirsin.. yada mutlivitaminler var gebeliğe hazırlık için onlardan da tüketebilirsin canım içlerinde folik asit dahil bir çok şey var..

Folik asit de mi vermediler.. bence ayrı ayrı istersen d vitamini, omega 3, koenzim tüketebilirsin.. yada mutlivitaminler var gebeliğe hazırlık için onlardan da tüketebilirsin canım içlerinde folik asit dahil bir çok şey var..
Sadece iğne verildi iğneden sonra denildi iğne kullanırken vitamin kullanıyor nurunu sizler

Sadece iğne verildi iğneden sonra denildi iğne kullanırken vitamin kullanıyor nurunu sizler
Ben 5-6 aydır aynı doktora gidiyordum, yumurta takibi aşılama falan yaptık, sürekli takviye kullandım bu süreçte, tüp bebeğe başlayınca da bu takviyelere aynen devam et dedi.. o yüzden doktoruna danış istersen. Ama folik asit mutlaka alman gerekir bence hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar çünkü.. diğer vitaminlerin de zararı olmaz yararı olur kesinlikle

Ben 5-6 aydır aynı doktora gidiyordum, yumurta takibi aşılama falan yaptık, sürekli takviye kullandım bu süreçte, tüp bebeğe başlayınca da bu takviyelere aynen devam et dedi.. o yüzden doktoruna danış istersen. Ama folik asit mutlaka alman gerekir bence hamilelikten 3 ay önce başlatıyorlar çünkü.. diğer vitaminlerin de zararı olmaz yararı olur kesinlikle
Bende öyle düşündüm de reçete edilmemiş eczaciya ekstra sizin onereceginiz vitamin var mı dedim. Daha önceki denemede verilmişti vitaminler

Hayırlısı olsun canım bol bol dua et.. kan tahliline kadar sakin test yapma merakina yenilip nacizane tavsiyem ben dün yaptim 8.ci günde hix bursey çıkmadı hayırlı olsun 💗💕
Hep ediyorum canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın çok yorucu ve heyecanlı bi süreç. Hepimize şans getirsin mayıs ayı inş

Ne zor beklemek ah çekmek!! Deneyim paylaşayım sizle mayıs 11 de transferim oldu 2 tane çok iyi 5 gün embriyosu trabsfer edildi. İlk gün acauip gazınız olcak korkmayın 😊 normal olması. Kabız olmamaya dikkat edin ben şuan delik deşik heryerim mosmor dolaşıyorum ne sağa ne sola dönebiliyorum iğne yerleri fena acıyor Hergün iğne oluyorum tabi her dkktrr iğne veriyormu bilemem iğne olduktan sonra eve gidince mutlaka kolonya veya alkolle ovalayın o bölgeyi benim gibi totosunda koskoca şişlikler dolaşırsınız çünkü ben yapmadım akılsız kafam😊fena derecede iştahım acık gecenin 4 nde kalkıp aç bırakılmışım gibi yemek yiyorum hepsi ilaçlardan 😊yiyin korkmayın can boğazdan gelir herşey Ben işler için. ayaklarınızı Belinizi sıcacık tutun ağır iş asla yapmayın mümkünse wc dışında kalkmayın ilk 48 saat önemli 🙏 Vee en önemlisi protein meyve sebze et balık mutlaka tüketin. bende sabırsızlıkla 23 mayıs test günümü bekliyorum Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimizi acılarımızı hüznümüzü sevince Hayra çevirsin inşallah Amin

Back
X