- 1 Şubat 2024
- 197
- 178
- 23
- 30
Ben fitil kullanıyorum iğne filan kullanmıyorum.Çok şükür bir yaramazlık yok tuvaletten tuvalete kalkıyorum 3 gün yat demişlerdi insan yatmaktan sıkılıyor tam kalkıcam eşim yat yat diye başlıyor :)) sende nasıl gidiyor bide hangi ilaçları kullanıyorsun aynı mı acaba kullandıklarımız
Yaptırmayın yumurta rezervini azaltıyor diye duymuştum benÇikolata kisti aspirasyonu yaptıran varmı acaba
Ben görüyorummmMerhaba kızlar 5. Gün embriyo transferi yaptım bu gün 6. Gün sizce var mı
İnşallah vardır yan14 mayıs test günüm Rabbim banada isteyen herkese de nasip etsin inşallahBen görüyorummmallahım ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah bizlere de böyle güzel haber nasip etsin
Evet varMerhaba kızlar 5. Gün embriyo transferi yaptım bu gün 6. Gün sizce var mı
Evet 5. Gün blast embriyo transfer edildiEvet varDondurulmuş embriyomu peki transfer edildi
benim bugün 8 günüm ama hala cesaret edemiyorum test yapmaya geçen sefer 8.günde idrarda negatifi görünce 2 gün geçmek bilmemişti bana üzüntüden kan vereceğim güne kadar.oyüzden şuan test yapamyrm yarın yada pazar direk kan testi vermeyi planlıyorum normal test günümde pazartesi zaten.bu seferde hiç umudum yok çünkü yine hiç belirtim yokEvet 5. Gün blast embriyo transfer edildi
Oğlumun zamanında da 6. Gün test yapmıştım bundada yapmak istedim ama tabi test gününü beklemek daha az yıpratıyor insanıbenim bugün 8 günüm ama hala cesaret edemiyorum test yapmaya geçen sefer 8.günde idrarda negatifi görünce 2 gün geçmek bilmemişti bana üzüntüden kan vereceğim güne kadar.oyüzden şuan test yapamyrm yarın yada pazar direk kan testi vermeyi planlıyorum normal test günümde pazartesi zaten.bu seferde hiç umudum yok çünkü yine hiç belirtim yok
Evet 5. Gün blast embriyo transfer edildi
Aynen şimdi yaparım negatif çıkar başlarım ağlamaya bir kan verince negatif çıkarsa birde kan verene kadar ağlatıp bir de kanın sonucu negatif çıkarsa dahada yıpratıcı olur buarada sizde belirti varmı bende ilaçlardan kaynaklı tüm belirtiler bugün geçti düne kadar çok sancım vardı bugün hiçbirşeyim yokOğlumun zamanında da 6. Gün test yapmıştım bundada yapmak istedim ama tabi test gününü beklemek daha az yıpratıyor insanı
Bende pek bi belirti yok canım yani ilaçlardan kaynaklı etkiler var ama onun dışında bişey yok oğlumda hiç yoktu zaten 8. Haftadan sonra başlamıştıAynen şimdi yaparım negatif çıkar başlarım ağlamaya bir kan verince negatif çıkarsa birde kan verene kadar ağlatıp bir de kanın sonucu negatif çıkarsa dahada yıpratıcı olur buarada sizde belirti varmı bende ilaçlardan kaynaklı tüm belirtiler bugün geçti düne kadar çok sancım vardı bugün hiçbirşeyim yok
Bende oğlumda 6. gün test yapmıştımOğlumun zamanında da 6. Gün test yapmıştım bundada yapmak istedim ama tabi test gününü beklemek daha az yıpratıyor insanı
Yani sadece ilk gün dinlenebildim çocukla dinlemem pek mümkün olmuyordu ya onun dışında ilaçlarımı düzenli kullanıyorum protein ağırlıklı besleniyorum öyle yani onun dışında normal hayatıma devam ediyorumBende oğlumda 6. gün test yapmıştımallahım şimdi de nasip etsin inşallah bizler de görürüz positivi nasıl geçti sürecin biraz anlattırmısin
Valla olmadım hiç, doktor hatta fazla yumurta toplandığı için olsa gerek bir ilaç verdi dostinex diye onu kullandım 3kutu mu ne ilinci denememde 17yumurts toplanınca vermedi o yüzden ohss ihtimali için verdiğini düşünüyorum. Yalnızca yumurta toplandığı gün değil de ertesi gün çok şiddetli bıçak sağlanır gibi ağrılar yaşadım. Belli aralıklarla giren bıçaklar, heralde 34 saat aralıklarla sürekli ağrı kesici içtim gece dahil. Ertesi güne geçmişti. Sanırım bünye ile alakalıMerhaba :) bu kadar yumurta toplandığında OHSS olmuyormusun ? Ben çok kötü oluyorum hastanelerde yatiyorum. Bende Opu süreci çok felaket acılı geçiyor
oğlum büyüdü kreşe gidiyor eşimde izinde o yüzden şükür ilgileniyo bende yatiyorum. Bugün adet ağrılarım daha bi sızıntıliYani sadece ilk gün dinlenebildim çocukla dinlemem pek mümkün olmuyordu ya onun dışında ilaçlarımı düzenli kullanıyorum protein ağırlıklı besleniyorum öyle yani onun dışında normal hayatıma devam ediyorum
Bilmiyorum ki insan bu süreçte en ufak bi belirti arıyor Allah yardımcımız olsun inşallahoğlum büyüdü kreşe gidiyor eşimde izinde o yüzden şükür ilgileniyo bende yatiyorum. Bugün adet ağrılarım daha bi sızıntıliilaçlardan kesin
İğneyle boşaltıyorlar nasıl azaltacak anlamadımYaptırmayın yumurta rezervini azaltıyor diye duymuştum ben
Aa benimde öyle normalmi acaba diye korktum bende kasıklarıma ağrı geldi geldi gittiBenim eşim de öyle yinede arada kalkıyorum. Bugün belden aşağısı sızlıyor adet ağrısı gibierken adet ağrısı için diyorum içimden
Bana promester iğne 2 günde bir, kan sulandırıcı iğne bide progestan fitil verdi doktor onun haricinde vitamin ilaçları kortizon artık ilaç içmekten midem bulanıyorBen fitil kullanıyorum iğne filan kullanmıyorum.
Çok zor evet ilaç içmekten Gina geldi gerçektenBana promester iğne 2 günde bir, kan sulandırıcı iğne bide progestan fitil verdi doktor onun haricinde vitamin ilaçları kortizon artık ilaç içmekten midem bulanıyor
Bende gitmiyor daha daha derin bi sizi oldu sankiAa benimde öyle normalmi acaba diye korktum bende kasıklarıma ağrı geldi geldi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?