Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Ben fitil kullanıyorum iğne filan kullanmıyorum.

Merhaba kızlar 5. Gün embriyo transferi yaptım bu gün 6. Gün sizce var mı

Eklentiler

• 1000031616.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000031615.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet 5. Gün blast embriyo transfer edildi
benim bugün 8 günüm ama hala cesaret edemiyorum test yapmaya geçen sefer 8.günde idrarda negatifi görünce 2 gün geçmek bilmemişti bana üzüntüden kan vereceğim güne kadar.oyüzden şuan test yapamyrm yarın yada pazar direk kan testi vermeyi planlıyorum normal test günümde pazartesi zaten.bu seferde hiç umudum yok çünkü yine hiç belirtim yok

Oğlumun zamanında da 6. Gün test yapmıştım bundada yapmak istedim ama tabi test gününü beklemek daha az yıpratıyor insanı

Evet 5. Gün blast embriyo transfer edildi

Oğlumun zamanında da 6. Gün test yapmıştım bundada yapmak istedim ama tabi test gününü beklemek daha az yıpratıyor insanı
Aynen şimdi yaparım negatif çıkar başlarım ağlamaya bir kan verince negatif çıkarsa birde kan verene kadar ağlatıp bir de kanın sonucu negatif çıkarsa dahada yıpratıcı olur buarada sizde belirti varmı bende ilaçlardan kaynaklı tüm belirtiler bugün geçti düne kadar çok sancım vardı bugün hiçbirşeyim yok

Bende pek bi belirti yok canım yani ilaçlardan kaynaklı etkiler var ama onun dışında bişey yok oğlumda hiç yoktu zaten 8. Haftadan sonra başlamıştı

Bende oğlumda 6. gün test yapmıştım allahım şimdi de nasip etsin inşallah bizler de görürüz positivi nasıl geçti sürecin biraz anlattırmısin

Bende oğlumda 6. gün test yapmıştım allahım şimdi de nasip etsin inşallah bizler de görürüz positivi nasıl geçti sürecin biraz anlattırmısin
Yani sadece ilk gün dinlenebildim çocukla dinlemem pek mümkün olmuyordu ya onun dışında ilaçlarımı düzenli kullanıyorum protein ağırlıklı besleniyorum öyle yani onun dışında normal hayatıma devam ediyorum

Merhaba :) bu kadar yumurta toplandığında OHSS olmuyormusun ? Ben çok kötü oluyorum hastanelerde yatiyorum. Bende Opu süreci çok felaket acılı geçiyor
Valla olmadım hiç, doktor hatta fazla yumurta toplandığı için olsa gerek bir ilaç verdi dostinex diye onu kullandım 3kutu mu ne ilinci denememde 17yumurts toplanınca vermedi o yüzden ohss ihtimali için verdiğini düşünüyorum. Yalnızca yumurta toplandığı gün değil de ertesi gün çok şiddetli bıçak sağlanır gibi ağrılar yaşadım. Belli aralıklarla giren bıçaklar, heralde 34 saat aralıklarla sürekli ağrı kesici içtim gece dahil. Ertesi güne geçmişti. Sanırım bünye ile alakalı

oğlum büyüdü kreşe gidiyor eşimde izinde o yüzden şükür ilgileniyo bende yatiyorum. Bugün adet ağrılarım daha bi sızıntıli ilaçlardan kesin

oğlum büyüdü kreşe gidiyor eşimde izinde o yüzden şükür ilgileniyo bende yatiyorum. Bugün adet ağrılarım daha bi sızıntıli ilaçlardan kesin
Bilmiyorum ki insan bu süreçte en ufak bi belirti arıyor Allah yardımcımız olsun inşallah

Bana promester iğne 2 günde bir, kan sulandırıcı iğne bide progestan fitil verdi doktor onun haricinde vitamin ilaçları kortizon artık ilaç içmekten midem bulanıyor
Çok zor evet ilaç içmekten Gina geldi gerçekten Rabbim çabamızın mükafatini verir inşallah
Aa benimde öyle normalmi acaba diye korktum bende kasıklarıma ağrı geldi geldi gitti
Bende gitmiyor daha daha derin bi sizi oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…