Ben de dün estorfem kullanmaya başladım. Transfer sürecine girdim. Hayırlısı olsun inşallah iki tane 5. Gün embriyom var. İlk denemem olacak. Estorfem yan etkilerinden bahsetmişsiniz bugün baş ağrım vardı ve uyku hali bu ilaç mı yapıyor. Gonal f gibi şişkinlik vs de yapıyor mu
Kızlar benimde transfer gününü sayarsak bugün 6 saymazsak 5. Günüm. Kasık ağrım bel ağrım göğüslerde hassasiyet ve gaz var yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı yoksa erken mi daha çok kararsız kaldım ne yapayım sizce
Kızlar benimde transfer gününü sayarsak bugün 6 saymazsak 5. Günüm. Kasık ağrım bel ağrım göğüslerde hassasiyet ve gaz var yarın sabah erken gebelik testi yapsam mı yoksa erken mi daha çok kararsız kaldım ne yapayım sizce
Benimki dondurulmuş iki tane 5. Gün embriosuydu. Biri 5AA biri de 2AB.
Demekki normalmiş. Ben de şimdi doktorla konuştum 33 şimdilik iyi dedi. Artıp artmayacağını takip edeceğiz. Siz taze transfer mi oldunuz?
Benimki dondurulmuş iki tane 5. Gün embriosuydu. Biri 5AA biri de 2AB.
Demekki normalmiş. Ben de şimdi doktorla konuştum 33 şimdilik iyi dedi. Artıp artmayacağını takip edeceğiz. Siz taze transfer mi oldunuz?
Erken gebelik testi yapıp canını boşa sıkma ben o hatayı ilkinde yaptım.şimdi kantestim pozitip 11. Günüm ama idrar testi hala tek çizgi bugün evde yaptığımda demem okş beta hcg az sa şuan asla idrarda hemen görünmüyor herkesi bünyesi çok farklı sana tavsiyem asla yapma çok dayandıysan 2/3 gün daha bekle direk kan ver
Benim testim çatlama iğnesini yapmadan önce yapıldı perşembe günü 8 mayısta bakıldı, gece çatlatma ipnelerimi yaptım, cumartesi günü opu yapıldı.dünden beri ilaçlarıma başladım ama karında saçma bi ağrım var, göğüslerim hala çok hassas. Çok şükür 9 tane döllenme olmuş gerisine de bakıcaz artık. Dönüşünüz için çok teşekkür ederimmm
Erken gebelik testi yapıp canını boşa sıkma ben o hatayı ilkinde yaptım.şimdi kantestim pozitip 11. Günüm ama idrar testi hala tek çizgi bugün evde yaptığımda demem okş beta hcg az sa şuan asla idrarda hemen görünmüyor herkesi bünyesi çok farklı sana tavsiyem asla yapma çok dayandıysan 2/3 gün daha bekle direk kan ver