Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Çok teşekkür ederim. Transferim yapıldı iki embriyo olsun istedik. Yani transferimin 3.günü. haftaya bugün kan tahlili vericem. Umarım güzel haberide burdan paylaşırım.
Maşallah güzel haberlere benim transfer muhtemelen haftaya perşembe olck bugün birazdan kontrol var doktorum bilgi verecek

Merhaba bende bugün taze transfer oldum, test günüm 25 mayıs

Merhaba dün (14mayis) 5.gun çift embriyo transferi oldum test tarihim 23 mayis2.transferim

Merhabalar. Bnm ilk tüp bebek denemesi olucak özelde tedavi görüyorum. Bi kaç test istediler de PTT INR ,APTT,
CMV IgM gibi tesleri sağlık ocağında yapmadılar devlet hastanesi yapar mı bilgisi olan paylaşabilir mi

Merhabalar. Bnm ilk tüp bebek denemesi olucak özelde tedavi görüyorum. Bi kaç test istediler de PTT INR ,APTT,
CMV IgM gibi tesleri sağlık ocağında yapmadılar devlet hastanesi yapar mı bilgisi olan paylaşabilir mi
Cmv ıgm sağlık ocağında istenemiyor. Devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz

Kızlar içim içime sığmıyor. Sürekli tutunur mu yoksa bunlarda annesini bırakırmı diye duygularım bi gelip bi gidiyor. Bebişlerimle konuşuyorum ama bi yandan konuşup bağlanıp test günü ümitsizliğe kapılmakta istemiyorum.

Maşallah güzel haberlere benim transfer muhtemelen haftaya perşembe olck bugün birazdan kontrol var doktorum bilgi verecek
Hayırlı haberlerle inşallah. Sizin transferinizin olacağı gün bende hamile olup olmadığımı öğrenmis olucam. Burdan gülücüklerle hamileyimmmm diye paylaşmak istiyorum. Rabbim benim ve bu durumda bu anı yaşamak isteyen herkesin dualarını kabul etsin.

21 mayıs test günüm. Beraber güzel haberlere inşallah. Ben donmuş embrio transfer yaptım. Bugün 5.günüm. Çarşamba günü kan vericem.

Bende test günümü bekliyorum. Tabiki heyecanda var mutlaka. Ama size tavsiyem tam teslimiyet. Rabbim bu bebekleri bize nasip etmişse onları bizden alabilecek bir Allah'ın kulu yoktur. Ama nasipte de yoksa orda tutacak yine tek bir Allah'ın kulu yoktur. Hiçbir doktor hiç bir tedavi Allah'ın takdirini delip geçemez. Biz Ondan isteyelim inşallah. Rabbim hayırlısıyla hamilelik haberi nasip etsin. Beraberinde keseyı görmeyi kalp atışlarını duymayı ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Senin, benim ve bu haberi bekleyen harkesin inşallah. Bende test günümü bekliyorum 21mayıs Çarşamba

Ayy çok duacıyım burdaki herkese amin amin inşallah Allah dualarımızı kabul eder güzel haberlerinizi bekliyorum bnm de transfer tarihi 23mayıs cuma olarak kesinleşti

Hiç belirtiniz var mı kızlaar
Bence bi belirti yok, mide bulantılarım var ama östradiol etkisi bence.opu zamanına kadar ilaç kullanırlen göğüs uçlarım fena acıyordu, transferden sonra geçti. Karında şişkinliğim devam ediyor. Aşırı uykum var ama hepsi ilaç etkisi. Sadece bugün bi başım döndü ama onuda hızlı kalkmaya bağladım. Bu kadar küçük belirti vermez pek çoğul değilse. Bugün transferiminin 2.günü embriyolarımda 7günlük. Gerçi sürekli konuşuyorum onlarla manyak gibi annenize tutunun sizi seviyorum diye ama çok umutlanmak da istemiyorum.inşallah tutunur küçük mucizelerimiz. Sizde var mı bir şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…