Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim hocama sorum olacaktı. Eşim spermiyogram testi yaptırdı. Sonuçlarını yazıyorum lütfen yorumlayabilir misiniz

Merhaba yeni transfer oldum ilaçlar var bende fazla fazla yazmıştı dolabımda duruyor eczanem test yapın sonra alalım dedi istesen uyumlu ise verebilirim

Merhabalar Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben de sizler gibi aynı surecteyim arefe günü transferin gerçekleşmesi inşallah benimkiler de dondurulmuş embriyo. Benim bildiğim kadarıyla rahimi dinlendirmek için dondurulmuş tercih ediyorlar ve araştırdığım kadarıyla bu şekilde tutma olasılığı da yükseliyormus

Merhabalar benim transferim 17mayısta oldu yeme içme konusunda önerileriniz neler olır sormak istedim

Test gününüz geldimi. Umarım güzel haber verirsiniz

Bugün kan verecektiniz verdiniz mii merak ettim

Tekrar merhabalar dün doktorumun yanina gittim transfer için hazırlıklara başladık 3 kutu Cyclo progynova verdi ve 9 gün sabah akşam sadece beyazları kullanıp gideceğim bı aksilik olmazsa haziranın 3unde transferim olacak inşallah sormak istediğim bu ilacı çok farklı sebeplerden kullananlar olmuş tüp bebek için de tedavi öncesi kullanmışlar aranızda kullanan oldu mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…