Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Merhabalar bende şuan tüp bebek tedavimin iğnelerin 2 günündeyim sanırım bende ölü sonrası menepoz baskılama yapılacak 6.5 7 cm civarında adenomyozis var bende de lucrin bulmak zor nerde hangi eczaneden aldiniz acaba tüp bebek ilaclarinda hiç zorlanmadan buldum eyüpsultan Rami de itfaiye karşısında bir eczane var ordan.hepsini aldım aklınızda olsun ellerinde tüm ilaçlar vardı tüp bebeğe dair ama lucrin piyasada yok şuan
Lucrin depot iğnemi ben Bursadan buldum. Femara bulamıyordum onuda Gaziantepte bir eczaneden bulduk 😌

Sorma ya adetin birinci günü lucrin vurulacaksın dedi doktor. İlaçları bıraktım 4. Gün adet oldum iğneleri nasıl arıyorum deli gibi varya stresii cabası yani yaşayan bilir
Evet şuan ben tedavimin tüp bebek de 9 gününe geçtim ama vuruldugum.igneler dozlar fena arttı 3.4 gündür fakat yarın kontrol var bakalım yumurta gelistimi tedavinin 4.5 günü kontrol vardı gittim 4 folikul den 1 tane gelişiyor diğer 3 tane nokta kalmış ne yapacaz bilmiyorum

Benim 0.15ama yumurta sayısı fazla göründü kaliteyi arttırmak için de vitamin takviyesine başladı
Adeti bekliyorum 2 güne gideceğim bakalım ne dicek ama fazla yumurtam olduğunu sanmıyorum çünkü rahim kalınlığı , lh , tsh, fsh haşhaş 😂 değerlerim iyi çıktı yumurtam cok olsa heralde diyorum illaki biri büyür çatlar döllenirdi. Ümitsiz olarak az önce yine test yaptım yok bacım düştük biz bu yola ivfden başka çare yok

Degerden çok USG de kaç tane yumurta yada folükül gördüğü ve bunların kalitesi önemli doktor için
Benim 0.15ama yumurta sayısı fazla göründü kaliteyi arttırmak için de vitamin takviyesine basl
Eyvah yaa. Benim zaten troidim bozuk ve üstüne üstlük haşimatoyum. Ve benden bir gram kan testi istenmiyor ayol insan bi değerlerine baktıralım der. Ya da git baktır der. Kendim gidip baktıracağım şimdi dahileyeden bir randevu alayım neler oluyor bi görelim. 😔
Senin çok dilin yanmış gibi konuya çok hakimsin 🤓
Hastane ve doktora göre değişir ben sadece yaşadığımı paylaştım onlar zaten bütün tetkikleri yapar sadece iyi işini bilen doktora düşmek önemli ben Muğla da üniv hastanesine gitmistim normal muayene için orada direkt yönlendirdiler devletteki tüp bebek doktorları umursamaz davranabiliyor bu tedavi bizim için hassas özellikle psikolojik olarak çok hassas bir durum ama bunu önemsemiyor yapıcı olmak çözüm bulmak yerine başından savabiliyor ben de de hasimato var üstelik ameliyatim var nodül ameliyat i olmuştum benden rahim filmi vs de istemedi direk ignelere başlayacaktı progesteron içeren bir ilaç verdi kullan gel dedi prof kadın doktorum çok iyiyidi çok ilgili bilgili ama erkek doçent bir doktor vardı ekibinde bana direkt boşuna uğraşma tarzında bir şey söyledi sinirlendim ve bıraktım işin gerçeği devlet hastanesindeki doktorun umrunda olmuyor hasta

Eyvah yaa. Benim zaten troidim bozuk ve üstüne üstlük haşimatoyum. Ve benden bir gram kan testi istenmiyor ayol insan bi değerlerine baktıralım der. Ya da git baktır der. Kendim gidip baktıracağım şimdi dahileyeden bir randevu alayım neler oluyor bi görelim. 😔
Senin çok dilin yanmış gibi konuya çok hakimsin 🤓
bende de haşimoto var. almanyadayım. bugün 3. kan testimi aldı doktor tedavi öncesi. daha evvelki başka yerde aldığımız sperm testini biz farklı noktalara da bakıyoruz diye yeniletti.25 mg ila. kullanıyorum haşimoto için. amh seviyem düşük. ileri harekette sıkıntı var spermlerde. allahım hepimizin yolundaki taşları yok etsin işallah amin..

Sperm testi vardı biz de ultrasonda herhangi bir anormallik görünmedi benim tekrar sperm test ve rahim filmini transfer öncesi isteyecek bize de iki defa yumurta toplama yapacak ilk yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme yapacak tedavi yöntemi doktordan doktora değişiyor
bende öyle isticem yumurta toplama bakalım , ilk yumurta toplamada ne kadar toplanırsa paylaşır mısınız :) bana da umut olsun. amh düşük diye endişeliyim biraz

Senin çok dilin yanmış gibi konuya çok hakim

bende öyle isticem yumurta toplama bakalım , ilk yumurta toplamada ne kadar toplanırsa paylaşır mısınız :) bana da umut olsun. amh düşük diye endişeliyim biraz
Ne kadar endişelide olsak Allah in dediği olur nasipte varsa çocuk sahibi olmak oluruz tabi ki paylaşırım süreci benim pazartesi yada salı kontrol var iğneye başlayıp toplama sürecine karar verecek umarım aksilik olmazsa

Evet şuan ben tedavimin tüp bebek de 9 gününe geçtim ama vuruldugum.igneler dozlar fena arttı 3.4 gündür fakat yarın kontrol var bakalım yumurta gelistimi tedavinin 4.5 günü kontrol vardı gittim 4 folikul den 1 tane gelişiyor diğer 3 tane nokta kalmış ne yapacaz bilmiyorum
Güzel düşünün güzel olsun belki o gelişen tek yumurta transfer olacak ve bebiş olarak kucağınıza alacaksınız ve umarım hepimizin hayalleri gerçek olur evlat sahibi oluruz

Canım kızlar merhaba mayıs ayında tedaviye başlayacak yada transferi olacaklarımız tecrübelerimizi heyecanımızı burada birlikte paylaşım.🌸🥰Benim ikinci denemem malesef ilki negatif oldu yarın yeniden başlamayı planlıyorum regl öncesi ve sonrası güncel kan değerleri vs ön prosedürleri önden halledicem bir aksilik olmazsa mayıs ayında başlanır diye düşünüyorum sizlerde durumlar ne?
Merhaba ne yaptınız başladınız mı, benim de bugün transferim gerçekleşti çok inanıyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz bize 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum test günü de doğum günüme denk geliyor 🥲

Aynıyız ya benim 26 falan yumurta toplandı 19 tane mi ne döllendi yani. 2sini de transfer ettiler senin gibi benimki de boş gebelik oldu dediğin gbi kromozomla alakalı muntemelen. Bu arada ben ikinci opu öncesi aradaki sürede bazı vitaminler kullandım dr önerdi. Omega3 qh, b12 ve folil asitli dil aldı hapları, yumurta kalitesi vitamini ve eşim de sperm kalitesi vitamini aynı şekilde
Merhaba :) bu kadar yumurta toplandığında OHSS olmuyormusun ? Ben çok kötü oluyorum hastanelerde yatiyorum. Bende Opu süreci çok felaket acılı geçiyor😞

Merhaba ne yaptınız başladınız mı, benim de bugün transferim gerçekleşti çok inanıyorum inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz bize 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum test günü de doğum günüme denk geliyor 🥲
İnşallah süper bi doğum günü hediyesi olur senin için 🫶🏽 bende senden bu gün önce transfer oldum🥹🫶🏽

Adeti bekliyorum 2 güne gideceğim bakalım ne dicek ama fazla yumurtam olduğunu sanmıyorum çünkü rahim kalınlığı , lh , tsh, fsh haşhaş 😂 değerlerim iyi çıktı yumurtam cok olsa heralde diyorum illaki biri büyür çatlar döllenirdi. Ümitsiz olarak az önce yine test yaptım yok bacım düştük biz bu yola ivfden başka çare yok

Estrofem ve Progesteron verdiği gerginlik dışında herşey normal bir değişiklik yok gözle görülür sizlerde varmı bir değişklik
Merhabalar estrofem yüzünden mahvolmuş durumdayım sersemlik uyku hali gerginlik ve karın şişkinliği sizde de oluyormu bunlar

Merhabalar estrofem yüzünden mahvolmuş durumdayım sersemlik uyku hali gerginlik ve karın şişkinliği sizde de oluyormu bunlar
Şişlik ve kaşığıma ve belime vuran ağrı var onun dışında sersemlik yapmıyor bana ama gerginlikte yapıyor maalesef sizde kaşık ağrısı olmuyormu

Şişlik ve kaşığıma ve belime vuran ağrı var onun dışında sersemlik yapmıyor bana ama gerginlikte yapıyor maalesef sizde kaşık ağrısı olmuyormu
Hayır ama sersemlik hali çok fazla sürekli uyku modunda olup uyuyamama ve evet gerginlik ne kadar daha devam ederim kullanmaya bilmiyorum ama dengem bozuldu bu sekilde

Back
X