Yaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyuDeğerin çok iyi maşallahkaçıncı gün test yaptın? Birde transfer gününü sayıyor musun?


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyuDeğerin çok iyi maşallahkaçıncı gün test yaptın? Birde transfer gününü sayıyor musun?
Çok sevindim bana doktorum 9.gün test için gel dedi inşallah pozitifi isteyen dileyen herkes görsün. Benim normal yollarla 3 kaybım oldu 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım ama tüp bebeklerde transfer olmadı hiç genetikleri bozuk geldi. İlk defa transfer sürecine kadar geldim. Hakkımızda hayırlısı diyorum. Huzurla sağlıkla kucağına al inşallahYaa çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizlere de yaşatsın bu duyguyutransfer günü hariç 11. Gün test yaptım ben pozitif çıktı rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin
Yaa olucak inşallahh bebeğinin seninle olduğunu inan ben hep öyle düşündüm bütün kötü yaşadığın herşeyi unut ve şuan ki bebeğine sımsıkı sarıl rabbim yerini doldurucak inşallahÇok sevindim bana doktorum 9.gün test için gel dedi inşallah pozitifi isteyen dileyen herkes görsün. Benim normal yollarla 3 kaybım oldu 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım ama tüp bebeklerde transfer olmadı hiç genetikleri bozuk geldi. İlk defa transfer sürecine kadar geldim. Hakkımızda hayırlısı diyorum. Huzurla sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Ayyyy MaşaAllah tutmuş tebrik ederim hamilesinşimdi yaptım testleri 1. Dk da böyle çıktı ama test yanlış mı diye korkuyorum daha koyu olması gerekmiyor muydu çok korkuyorum![]()
Evettt test verdim 283 çıktı değer iyi dimii çok heycanlıyımmAyyyy MaşaAllah tutmuş tebrik ederim hamilesin![]()
Yaaaa MaşaAllah BarekAllah çok iyi çok iyi kaç embriyo transfer ettinizBugün kan sonucum 283 çıktı poztif çıktı çok şükür değer nasıl iyi mi acaba rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
Merhaba hayır transferin ilk günü sayılmıyorMerhaba Transferin ilk gününü sayıyormusunuz?
Ayy çok mutlu oldum ya tek embriyo transfer ettikYaaaa MaşaAllah BarekAllah çok iyi çok iyi kaç embriyo transfer ettiniz
Tabikide çok iyi ikizmi geliyor acaba beta.hcgn yüksek çıkmış MaşaAllah diyelimEvettt test verdim 283 çıktı değer iyi dimii çok heycanlıyımm![]()
Bilmiyorum ki yaaa olabilir mi ki sağlıklı olsunda ikiz olsa da başım gözüm üstüneTabikide çok iyi ikizmi geliyor acaba beta.hcgn yüksek çıkmış MaşaAllah diyelim
Kesinlikle katılıyorum en önemlisi sağlıklı olması dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldu ama bir tane tutmuş 1 hafta önce keseyi gördük kalp atışı haftaya İnşaAllah duâ edin sağlıkla kucağımıza alalımBilmiyorum ki yaaa olabilir mi ki sağlıklı olsunda ikiz olsa da başım gözüm üstüne![]()
Ederim tabii ki etmem mi rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin 1 tanesi tutunmuş sıkıca size kalp atışını da duyduktan sonra anneliğinizin keyfini çıkartınKesinlikle katılıyorum en önemlisi sağlıklı olması dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldu ama bir tane tutmuş 1 hafta önce keseyi gördük kalp atışı haftaya İnşaAllah duâ edin sağlıkla kucağımıza alalım![]()
Sizde aynı şekilde duâ'mdasınız keseyi görüp kalp atışını duyarsınız biiznillah tüm isteyenlere nasip etsin mevlamEderim tabii ki etmem mi rabbim sağ salim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin 1 tanesi tutunmuş sıkıca size kalp atışını da duyduktan sonra anneliğinizin keyfini çıkartın![]()
Ayy lütfen bizede dua eder misinEvettt test verdim 283 çıktı değer iyi dimii çok heycanlıyımm![]()
Belli olmaz ki bir kese sonradan görünebilir eltim gitti kalp atışı duydu 9 haftalık 2. Kontrole gittiğinde 2. Kese var dediler kalp atışını duyup geldiKesinlikle katılıyorum en önemlisi sağlıklı olması dondurulmuş iki tane embriyo transferi oldu ama bir tane tutmuş 1 hafta önce keseyi gördük kalp atışı haftaya İnşaAllah duâ edin sağlıkla kucağımıza alalım![]()
Yaaa gerçekten mi Hadi Allah'ın izniyle çok seviniriz eşimle çünkü dondurulmuş embriyomuzda kalmadı Rabb'im ol derse olur teşekkür ederim kardeşim Moral oldu bu mesajınBelli olmaz ki bir kese sonradan görünebilir eltim gitti kalp atışı duydu 9 haftalık 2. Kontrole gittiğinde 2. Kese var dediler kalp atışını duyup geldi
Ederim tabi rabbim en güzelini nasip etsin inşallah size deAyy lütfen bizede dua eder misinRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
![]()
Benimde bugün 6. Günüm yaptınız mı acabaAyyy kızlar benimde 5 gün embriyosu bugün 6. Günüm test yamak istiyorum ama korkuyorum![]()