- 21 Kasım 2025
- 106
- 72
- 13
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.861
Kaçıncı gğn yapmaya başladınız benim bugün üçüncü gün yapmak istiyorum ama emin olamadımÇok sıcak olmadığı sürece bende iki güne bir yaptım dayanamadım saçlarım yağlanıyor hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gğn yapmaya başladınız benim bugün üçüncü gün yapmak istiyorum ama emin olamadımÇok sıcak olmadığı sürece bende iki güne bir yaptım dayanamadım saçlarım yağlanıyor hemen
4 ya da 5 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ama emin de değilimKaçıncı gğn yapmaya başladınız benim bugün üçüncü gün yapmak istiyorum ama emin olamadım
bakmaktan gözüm kör olacak umarım sizin gördüğünüz gibidir :)Sanki var gibi duruyor
Ben ikinci gün yaptım ılık suyla. Çok zaman harcamadan hızlı hızlı aldım duşumu. Böyle şeylere kafayı taktıkça daha olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum. Biraz akışına bırakmak da gerekli. Doktorum bana hiçbi uyarı yapmadı keza.2. günde bile yapabilirsin diyorlar çok sıcak olmadığı takdirde bir şey olmaz olsaydı doktorlarımız söylerdi
İmşallahBana da öyle geldi
Kendimi üzmemeye çalışıyorum ama insan ya silik çizgi görürsem umuduyla yapıyor işteO testten nefret ediyorum keşke yapmasaydiniz bnde 7.gun yaptım sabah ilk idrarimla değildi ama ve tek çizgi bugün kan verecegm sonuç ne çıkarsa çıksın keşke dün o testi yapmasaydim kendime zehir ettim o gunu![]()
İster istemez ama kana grç karışabilir kanda çıkar pozitif inşallahKendimi üzmemeye çalışıyorum ama insan ya silik çizgi görürsem umuduyla yapıyor işte
İnan canim bende bende öyle yaptım ama burada 9.gun idrar yapıp negatif gören sonra kan da pozitif goren olmusİster istemez ama kana grç karışabilir kanda çıkar pozitif inşallah
Güzel haberler bekliyoruz inşallahBen şimdi gidiyorum ağlayarak ,![]()
1 saate çıkacakmış bakalım nasipGüzel haberler bekliyoruz inşallah![]()
![]()
Kanı verdimKızlar kan veren var mı haber edin bize de