Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Evet öyle söylediler. Dinleniyorum, bakalım. İnşallah öyledir bi sorun yoktur
Benim de 22sinde transferim oldu bugün bende uyandığımda çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm bi kez silinince geldi ve devamı olmadı sizin devam etti mi doktorunuzla görüşebildiniz mi

Merhabalar, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, Test yaptırdım sonuç 0.200, (normalde benim hep 0.100 çıkardı) hala umutlu olmalı mıyım bilmiyorum

merhabalar güzel sonuc alanlar varmı ben yarın kan testi vereceğim 12.gün oluyor adetimide 2 gün gecikti umarım hepimiz hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız hala kasık ve bel ağrılarım devam ediyor adet olacakmışım gibi

Bende sabah kan verdim ama öğleden sonra çıkacak dün idrar testinde negatif çıkmıştı kan testi ne olacak bilmiyorum 12. Gun birseyi hissetmiyorum dua edin

Bende sabah kan verdim ama öğleden sonra çıkacak dün idrar testinde negatif çıkmıştı kan testi ne olacak bilmiyorum 12. Gun birseyi hissetmiyorum dua edin
İnşallah bebeğin seninledir idrarda çıkmaya biliyor burda çok okudum o şekilde olup pozitif gören 3. Gün embriyosu mu transfer edildi

İnşallah bebeğin seninledir idrarda çıkmaya biliyor burda çok okudum o şekilde olup pozitif gören 3. Gün embriyosu mu transfer edildi
Evet 3. Ama embriyolog senin embriyo nün dis kabuğu kalın dedi kabuğundan cikarsa tutunur ben transferin 3.gunu kahverengi lekelenme yaşadım tutunma kanamasi miydi tuttu mu bilmiyorum fazla belirtim yok embriyom pek iyi değildi dis kabuğu kafama takildi

Back
X