Evet öyle söylediler. Dinleniyorum, bakalım. İnşallah öyledir bi sorun yokturYerleşme kanaması olabilir doktoruna muhakkak bilgi ver canım ona göre iğne hap veriyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle söylediler. Dinleniyorum, bakalım. İnşallah öyledir bi sorun yokturYerleşme kanaması olabilir doktoruna muhakkak bilgi ver canım ona göre iğne hap veriyorlar
Benim de 22sinde transferim oldu bugün bende uyandığımda çamaşırımda iki damla kahverengi leke gördüm bi kez silinince geldi ve devamı olmadı sizin devam etti mi doktorunuzla görüşebildiniz miEvet öyle söylediler. Dinleniyorum, bakalım. İnşallah öyledir bi sorun yoktur
Merhaba yani malesef zor gibi sıfır sonrası rakam çok da önemli değil üzgünümMerhabalar, 3. Gün embriyosu bugün transferin 9. Günü, Test yaptırdım sonuç 0.200, (normalde benim hep 0.100 çıkardı) hala umutlu olmalı mıyım bilmiyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu kan verdiniz miSakin ol ben 3. Gün embriyosu 7 gün test yaptım negatif çıktı 12. Gün kanda 25 gördüm umutsuzluğa kapılma![]()
Kanama devam etti mi lekelenme şeklinde miEvet öyle söylediler. Dinleniyorum, bakalım. İnşallah öyledir bi sorun yoktur
Kaçıncı gün embriyosuydu sizin ki birden kaçıncı gün kan verdinizMerhaba kızlar ben de bugün test verdim az önce sonucum çıktı 161 değerim![]()
Çok tebrik ederim kucağına almayı nasip etsin darısı basimizaMerhaba kızlar ben de bugün test verdim az önce sonucum çıktı 161 değerim![]()
5. gün embriyosuydu 22 Mayıs da transfer olmuştumKaçıncı gün embriyosuydu sizin ki birden kaçıncı gün kan verdiniz
İnşallah bebeğin seninledir idrarda çıkmaya biliyor burda çok okudum o şekilde olup pozitif gören 3. Gün embriyosu mu transfer edildiBende sabah kan verdim ama öğleden sonra çıkacak dün idrar testinde negatif çıkmıştı kan testi ne olacak bilmiyorum 12. Gun birseyi hissetmiyorum dua edin
Evet 3. Ama embriyolog senin embriyo nün dis kabuğu kalın dedi kabuğundan cikarsa tutunur ben transferin 3.gunu kahverengi lekelenme yaşadım tutunma kanamasi miydi tuttu mu bilmiyorum fazla belirtim yok embriyom pek iyi değildi dis kabuğu kafama takildiİnşallah bebeğin seninledir idrarda çıkmaya biliyor burda çok okudum o şekilde olup pozitif gören 3. Gün embriyosu mu transfer edildi
AminnÇok tebrik ederim kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza
yaaa çok sevindimm bende 22 mayıs da transfer oldum yarın kan vereceğim inşallah benimde böyle iyi çıkarMerhaba kızlar ben de bugün test verdim az önce sonucum çıktı 161 değerim![]()
ne yaptın canım sonuç çıktımı bazen idrar testinde cıkmıyorBende sabah kan verdim ama öğleden sonra çıkacak dün idrar testinde negatif çıkmıştı kan testi ne olacak bilmiyorum 12. Gun birseyi hissetmiyorum dua edin
İnşallah çok güzel çıkaryaaa çok sevindimm bende 22 mayıs da transfer oldum yarın kan vereceğim inşallah benimde böyle iyi çıkar![]()
aminn canımmİnşallah çok güzel çıkar![]()
Merhabalar. Tebrik ederim sağlklı olsun inşallah5. gün embriyosuydu 22 Mayıs da transfer olmuştum