- 12 Aralık 2022
- 278
- 173
- 33
aminn canım aminn sizin sonucları gördükçe heycanlandım yaHadi inşallah sen de güzel haberi yaz buraya Allahın izniyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn canım aminn sizin sonucları gördükçe heycanlandım yaHadi inşallah sen de güzel haberi yaz buraya Allahın izniyle![]()
Verdim doktor erken dedi zaten ama ben yüksek bekliyordumbugun kan verdim ama daha sonuç çıkmadı bence erken davranma derim daha erken bekle test gününü bir kanaman falan yoksa
Hey maşallahHepinize kız kardeşlerim diye dua ediyorum338 çıktı benim hemşire baya yüksek çok güzel dedi perşembe yine kan vericem
çok erken ama canım benım daha onun tutunma süresi implantasyon süresi oluyor o yüzden bekleVerdim doktor erken dedi zaten ama ben yüksek bekliyordum
Amin inşallahHey maşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize ne nasip eylesin inşallah
hangi merkezde tedavi görmüştünüz
Çok üzgünümnegatif çıktı kızlar 0.26
inşallah vardır canim inşallahHayırlı olsun bence var benim de transfer tarihim 28 Mayıssabah yaptım bende pozitif gördüm
amin canım 2. denemeydi çok üzgünüm maddi manevi çok zorÇok üzgünümrabbim hayırlı zamanda sağlıklısını nasip edecek inşallah. Çok üzülüp yıpratma kendini ve sakın pes etme
![]()
Biz zaten bu sürece zorluklarla girdik. Burdaki herkes o kadar güçlü ki sende dahil. Hepimizin yolları engebeli ve illa ki aşacağız. O yüzden sıkma canını kimsenin kolay değil, yalnız değilsinamin canım 2. denemeydi çok üzgünüm maddi manevi çok zor
Canım benim yıpratma kendini ne olur Rabbim inşallah sana en yakın zaman da kendiliğinden nasip etsinnegatif çıktı kızlar 0.26
allah razı olsun canım benimmBiz zaten bu sürece zorluklarla girdik. Burdaki herkes o kadar güçlü ki sende dahil. Hepimizin yolları engebeli ve illa ki aşacağız. O yüzden sıkma canını kimsenin kolay değil, yalnız değilsin![]()
amin canımCanım benim yıpratma kendini ne olur Rabbim inşallah sana en yakın zaman da kendiliğinden nasip etsin
hayir. Adet ile birlikte vücuttan atılır.şey soracagım kızlar şimdi hiç tutmadı negatif ya kürtaj falan olmam değilmi kanla adetle gider
Bahsetmiştim ya 4.transferim bu diye.. 3.sü tutmuştu keseyi gördükten sonra bir gece sancısıyla kaybetmiştim ve şunu anlamıştım o gün, olur gibi olup da kaybetmesi gerçekten çok daha zor oluyormuş. Elbette ki pozitifi ilk defa hayatımda görmek de harika bir duyguydu ama sağlıklısını istiyoruz ya devam edebilseydi sağlıklı olsaydı elbette devam ederdi. Allah büyüktür . Umut güzeldir kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyorsunuz emek veriyorsunuz bu sürece ama yıpratmayın bir an önce toparlayın ki yeni umutlar yeni yavrukuşların umudu için harekete de geçebilinşey soracagım kızlar şimdi hiç tutmadı negatif ya kürtaj falan olmam değilmi kanla adetle gider
amin canım inşallah yola devamBahsetmiştim ya 4.transferim bu diye.. 3.sü tutmuştu keseyi gördükten sonra bir gece sancısıyla kaybetmiştim ve şunu anlamıştım o gün, olur gibi olup da kaybetmesi gerçekten çok daha zor oluyormuş. Elbette ki pozitifi ilk defa hayatımda görmek de harika bir duyguydu ama sağlıklısını istiyoruz ya devam edebilseydi sağlıklı olsaydı elbette devam ederdi. Allah büyüktür . Umut güzeldir kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyorsunuz emek veriyorsunuz bu sürece ama yıpratmayın bir an önce toparlayın ki yeni umutlar yeni yavrukuşların umudu için harekete de geçebilin![]()
5. Gün embriyosuydu canım 7. Gün bugün yarın kan vermeyi düşünüyorum umarım benimledir belirgin çizgiler de yine de insan tedirgin oluyorinşallah vardır canim inşallahPerşembe gunu kan tahlili vereceğim. Senin çizgiler maşallah daha belirgin gibi. Sen ne zaman kan tahlili vereceksin , kaçıncı gün embriyosuydu.