• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2025 transfer olanlar topalanın

Hayırlı olsun bence var benim de transfer tarihim 28 Mayıs 🥹 sabah yaptım bende pozitif gördüm
inşallah vardır canim inşallah 🤲🏻 Perşembe gunu kan tahlili vereceğim. Senin çizgiler maşallah daha belirgin gibi. Sen ne zaman kan tahlili vereceksin , kaçıncı gün embriyosuydu.

şey soracagım kızlar şimdi hiç tutmadı negatif ya kürtaj falan olmam değilmi kanla adetle gider
Bahsetmiştim ya 4.transferim bu diye.. 3.sü tutmuştu keseyi gördükten sonra bir gece sancısıyla kaybetmiştim ve şunu anlamıştım o gün, olur gibi olup da kaybetmesi gerçekten çok daha zor oluyormuş. Elbette ki pozitifi ilk defa hayatımda görmek de harika bir duyguydu ama sağlıklısını istiyoruz ya devam edebilseydi sağlıklı olsaydı elbette devam ederdi. Allah büyüktür . Umut güzeldir kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyorsunuz emek veriyorsunuz bu sürece ama yıpratmayın bir an önce toparlayın ki yeni umutlar yeni yavrukuşların umudu için harekete de geçebilin 🤲🏻🤲🏻🌸

Bahsetmiştim ya 4.transferim bu diye.. 3.sü tutmuştu keseyi gördükten sonra bir gece sancısıyla kaybetmiştim ve şunu anlamıştım o gün, olur gibi olup da kaybetmesi gerçekten çok daha zor oluyormuş. Elbette ki pozitifi ilk defa hayatımda görmek de harika bir duyguydu ama sağlıklısını istiyoruz ya devam edebilseydi sağlıklı olsaydı elbette devam ederdi. Allah büyüktür . Umut güzeldir kendinizi üzmeyin diyemem üzülüyorsunuz emek veriyorsunuz bu sürece ama yıpratmayın bir an önce toparlayın ki yeni umutlar yeni yavrukuşların umudu için harekete de geçebilin 🤲🏻🤲🏻🌸
amin canım inşallah yola devam

C cimbomm1905 canim uzulme desek de elinde olmadan uzuleceksin biliyorum. Ama kendini bir an evvel toplamaya bak. Yılmadan ,elindeki imkanlar el verdikçe devam et. Şöyle düşün bir gün olacak inşallah 🤲🏻. Ben 9 yıldır bekliyordum. Bu süreçte hamilelik ile ilgili bir sürü topiğe katildim , oradaki hanimlarla mesajlaştik, yazistik. Benim süreçler olumsuz olunca baya bir uzaklaştım. Transferden sonra bilgi edinmek adına tekrar döndüm. Ve o topige baktim ama nasil seyler yazmisiz olmaz artik , bitti , sondu. Ekonomik imkan yok , maddi ve manevi yıprandık. Yazdıkça yazmışız su an bunlari yazan cogu hanım arkadaş çocuklarını kucağına almis 🫠 kimisi ikinciyi doğurmuş 😊 kimisi ikinciye hamile kalmış 🤗 hayatlarına devam ediyorlar ... 🙂
Demem o ki hersey vaktini bekler . Sabır et, elinden geleni yap , vicdanın rahat olsun. Bekle , senin olan er geç sana gelecektir
🌸☘️🌸

inşallah vardır canim inşallah 🤲🏻 Perşembe gunu kan tahlili vereceğim. Senin çizgiler maşallah daha belirgin gibi. Sen ne zaman kan tahlili vereceksin , kaçıncı gün embriyosuydu.
5. Gün embriyosuydu canım 7. Gün bugün yarın kan vermeyi düşünüyorum umarım benimledir belirgin çizgiler de yine de insan tedirgin oluyor 🥹

Back
X