Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim

Eklentiler

• 18A4DEE9-9309-45D7-810D-EA415849A0FE.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 119
Canım benim de bata 3 gün kala 32 çıktı kan sonucum. Bata 1 gün kala da 89 çıktı. Önemli olan ne kadar çıktığı değil. 2 gün sonra düzenli olarak 2 kat artması.

Senin değerin bata 4 gün kala normal Bi değer bence. Çok Daha yüksek çıkanlar erken yumurtlayanlar bence. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için 11. Gün benim 32 çıktı onu biliyorum ve normal Bi değer bu.

Canım yumurtlama gününe bağlı geç dollenmeyse normal bence . İçini ferah tutmaya çalış iyi düşün .

Ben bugün tekrar kan verdim 58 saat arayla değerim 94’e çıkmış iyimi pek bilemedim. İlk değerim cuma günü 25 di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…