Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar kızlar, ben de gergin bekleyiş içerisinde olanlardanım Adet günü kan verdim değerim 247 geldi, iki gün sonra yani bugün kan verdim 718’e yükselmiş çok şükür Her şey yolunda giderse Cumartesi keseyi bile görebilirmişiz Yalnız beni geren şey tek taraflı kasık batmalarım. İki kere dış gebelik geçirdim, ikincisinde tüpümü aldılar mecbur, bu seferki sağlam olan taraftan. Ama bu tek taraflı hafif batma beni düşündürüyor, sonra diyorum ki dış gebelik olsaydı değer böyle güzel yükselmezdi galiba Siz ne düşünüyorsunuz? Benim gibi tek taraflı ağrı yaşayan var mı?

Benim de regl ağrısı gibi ağrı oluyor bazen. Tek taraflı olduğu da oluyor ama kısa sürüp geçiyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor. Kanama falan olmadığı sürece sıkıntı etme dedi doktor.

Tek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı oldu

Aynen öyle akşamları daha hissedilir oluyor. Yalnız geçen pazar günü az miktarda kahverengi lekelenmem oldu, pazartesi temizdi, Salı ve bugün çok çok az olarak yine gördüm. Kırmızı değil, kahverengi ama. Dış gebeliklerimde de kahverengi akıntı olmuştu ve 10 gün içerisinde ağrıyla hastaneye gitmiştim. Ondan dolayı biraz gerginim

Tek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı oldu
Benimki böyle batma gibi, çok fazla ayakta kalınca oluyor… Pazar günü hafif miktarda kahverengi akıntım oldu, pazartesi temizdi, salı ve bugün çok az gördüm. Önceki dış gebeliklerde kahverengi akıntıyla başlamıştı, 10 gün içinde ağrıyla hastaneye gitmiştim. Ondan dolayı gerginim biraz. Değerin güzel artması ve batmanın sürekli ve şiddetli olmayışı beni biraz rahatlatıyor Önümüzdeki günlerde netleşir inşallah

O zaman bence Bi git doktora. Belki bir ilaç falan verir. Burdan okuduğum kadarıyla kanama durumlarında fitil falan veriyorlarmış.

Yok henüz görmedim. 4+5 benimki. Cuma günü bir şansımı denicem. Bi de B12 değerlerim çok düşükmüş onu göstercem.
Gönlünüzce olur inşallah hayırlı olsun Dil altı fısfıs formundaki B12’ler daha hızlı yükseltiyor diye duymuştum… Normalde gebelik düşünenlere hep hap formunda veriyorlar ama, siz yine de danışırsınız doktorunuza hiçbir şey olmaz inşallah

Birde sürekli bir şişkinlik ve gaz var. Batma ağrılarını bende yaşıyorum. Kısa süreli oluyor ve geçiyor. Uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyor. Bir gün çok enerjik oluyorum bir gün hasta gibi . Bir gün çok neşeli bir gün sanki Dünyam yıkılmış

Merhaba kızlar bende adetten 4 gün önce çok silk gördüm sat 7 ağustos bat 2 eylül dü benim 26 Ağustos'ta yerleşme kanaması gördüm. Bat a 2 gün kala daha da belirginleşti dün bat günün de artık kıpkırmızı ydı test bugün sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım inşallah. 11 Ağustos'ta kadın doğıma randevu aldım kese falan tam oluşmadan sürekli gidip gelmek istemedim nasip olursa bende mayıs annesi olucam. Rabbim hepimize kucagımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hayırlı uğur olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…