- 8 Şubat 2025
- 30
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Benim de regl ağrısı gibi ağrı oluyor bazen. Tek taraflı olduğu da oluyor ama kısa sürüp geçiyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor. Kanama falan olmadığı sürece sıkıntı etme dedi doktor.Selamlar kızlar, ben de gergin bekleyiş içerisinde olanlardanımAdet günü kan verdim değerim 247 geldi, iki gün sonra yani bugün kan verdim 718’e yükselmiş çok şükür Her şey yolunda giderse Cumartesi keseyi bile görebilirmişiz Yalnız beni geren şey tek taraflı kasık batmalarım. İki kere dış gebelik geçirdim, ikincisinde tüpümü aldılar mecbur, bu seferki sağlam olan taraftan. Ama bu tek taraflı hafif batma beni düşündürüyor, sonra diyorum ki dış gebelik olsaydı değer böyle güzel yükselmezdi galiba Siz ne düşünüyorsunuz? Benim gibi tek taraflı ağrı yaşayan var mı?
Ben yurtdışında olduğum için vermedim Türkiye olsam çoktannn vermiştim , adet olacak gibi ağrım var kabızlığım var birdeBen de 4 gün önce verdim sanırım ama bidaha gitmedimüşeniyorum
Tek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı olduSelamlar kızlar, ben de gergin bekleyiş içerisinde olanlardanımAdet günü kan verdim değerim 247 geldi, iki gün sonra yani bugün kan verdim 718’e yükselmiş çok şükür Her şey yolunda giderse Cumartesi keseyi bile görebilirmişiz Yalnız beni geren şey tek taraflı kasık batmalarım. İki kere dış gebelik geçirdim, ikincisinde tüpümü aldılar mecbur, bu seferki sağlam olan taraftan. Ama bu tek taraflı hafif batma beni düşündürüyor, sonra diyorum ki dış gebelik olsaydı değer böyle güzel yükselmezdi galiba Siz ne düşünüyorsunuz? Benim gibi tek taraflı ağrı yaşayan var mı?
Aynen öyle akşamları daha hissedilir oluyor. Yalnız geçen pazar günü az miktarda kahverengi lekelenmem oldu, pazartesi temizdi, Salı ve bugün çok çok az olarak yine gördüm. Kırmızı değil, kahverengi ama. Dış gebeliklerimde de kahverengi akıntı olmuştu ve 10 gün içerisinde ağrıyla hastaneye gitmiştim. Ondan dolayı biraz gerginimBenim de regl ağrısı gibi ağrı oluyor bazen. Tek taraflı olduğu da oluyor ama kısa sürüp geçiyor. Özellikle akşamları daha çok oluyor. Kanama falan olmadığı sürece sıkıntı etme dedi doktor.
Benimki böyle batma gibi, çok fazla ayakta kalınca oluyor… Pazar günü hafif miktarda kahverengi akıntım oldu, pazartesi temizdi, salı ve bugün çok az gördüm. Önceki dış gebeliklerde kahverengi akıntıyla başlamıştı, 10 gün içinde ağrıyla hastaneye gitmiştim. Ondan dolayı gerginim biraz. Değerin güzel artması ve batmanın sürekli ve şiddetli olmayışı beni biraz rahatlatıyorTek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı oldu
O zaman bence Bi git doktora. Belki bir ilaç falan verir. Burdan okuduğum kadarıyla kanama durumlarında fitil falan veriyorlarmış.Aynen öyle akşamları daha hissedilir oluyor. Yalnız geçen pazar günü az miktarda kahverengi lekelenmem oldu, pazartesi temizdi, Salı ve bugün çok çok az olarak yine gördüm. Kırmızı değil, kahverengi ama. Dış gebeliklerimde de kahverengi akıntı olmuştu ve 10 gün içerisinde ağrıyla hastaneye gitmiştim. Ondan dolayı biraz gerginim
Cumartesi anca gideceğim, inşallah o zaman kadar olumsuz bir durum olmaz. Teşekkür ederim yorumunuz içinO zaman bence Bi git doktora. Belki bir ilaç falan verir. Burdan okuduğum kadarıyla kanama durumlarında fitil falan veriyorlarmış.
Rica ederim. İyi düşünelim iyi olsunCumartesi anca gideceğim, inşallah o zaman kadar olumsuz bir durum olmaz. Teşekkür ederim yorumunuz için
İnşallah diyelimRica ederim. İyi düşünelim iyi olsun
Yok henüz görmedim. 4+5 benimki. Cuma günü bir şansımı denicem.İnşallah diyelimSiz görünüz mü keseyi? Geçmiş mesajlara şöyle bir bakmıştım da
Gönlünüzce olur inşallah hayırlı olsunYok henüz görmedim. 4+5 benimki. Cuma günü bir şansımı denicem.Bi de B12 değerlerim çok düşükmüş onu göstercem.
Bende var. Canım hiç bişey istemiyor. Zorla yiyorum.Kızlar sizdede iştahsızlık var mı
Hayırlı uğur olsun inşallahMerhaba kızlar bende adetten 4 gün önce çok silk gördüm sat 7 ağustos bat 2 eylül dü benim 26 Ağustos'ta yerleşme kanaması gördüm. Bat a 2 gün kala daha da belirginleşti dün bat günün de artık kıpkırmızı ydı test bugün sabah sağlık ocağında kan verdim bakalım inşallah. 11 Ağustos'ta kadın doğıma randevu aldım kese falan tam oluşmadan sürekli gidip gelmek istemedim nasip olursa bende mayıs annesi olucam. Rabbim hepimize kucagımıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Amin teşekkür ederim hepimiz için inşallahHayırlı uğur olsun inşallah
Evet bende de 2 gündür iştahsızlık var. Ve yoğun karın ağrısı, gazKızlar sizdede iştahsızlık var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?