- Konu Sahibi denizzehra
-
Stres olduğumda yada sıkıntıya girdiğimde batma hissediyorum kasığımda hafif düzeydeMerhabalar sizde de kasık ve bel ağrısı oluyor mu hala. Bazı günler olmuyor bazı günler mesela bugün oluyor. Şiddetli değil ama hissettiriyor kendini
Çok güzel Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bugün test yaptım idrar testi pozitif çıktı çok şükür.
Sela iyi düşünelim inşallah bir şey olmaz Allahın izniyle mide bulantısı var mı sizde deSelam kızlar nasıl gidiyor ben çok korkuyorum çokta heyecanlıyım, lekenme gelecek kimyasal yada dış gebelik olacak diye
Bende şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim pozitifi görünce şok oldum hiç belirtim yok üç tane test yaptım hepsi pozitif çok şükürSelam kızlar nasıl gidiyor ben çok korkuyorum çokta heyecanlıyım, lekenme gelecek kimyasal yada dış gebelik olacak diye
Bende hiç belirti yok mise bulantısı için erken büyük ihtimalle, sadece suyun tadı asitli gelmeye başladıSela iyi düşünelim inşallah bir şey olmaz Allahın izniyle mide bulantısı var mı sizde de
Mide bulantım hiç olmadı kasık ağrısı var sadece sen benden 1 hafta öndesin sanırım ben daha yeni 5 haftalık oldumSela iyi düşünelim inşallah bir şey olmaz Allahın izniyle mide bulantısı var mı sizde de
Gebelik testi yaptığımda benim sadece adet olacak gibi ağrım vardı akşama bi yere davetliydik alkol alınacaktı ne olur ne olmaz diye test yaptım pozitif inanmadım 3 kere daha yaptımBende hiç belirti yok mise bulantısı için erken büyük ihtimalle, sadece suyun tadı asitli gelmeye başladı
Bende regl belirtisi olarak sadece göğüs hassasiyeti oluyordu şuanda o şekilde hafif ağrı var bende üç kez test yaptım iki farklı markadanGebelik testi yaptığımda benim sadece adet olacak gibi ağrım vardı akşama bi yere davetliydik alkol alınacaktı ne olur ne olmaz diye test yaptım pozitif inanmadım 3 kere daha yaptım
7. HaftadayımMide bulantım hiç olmadı kasık ağrısı var sadece sen benden 1 hafta öndesin sanırım ben daha yeni 5 haftalık oldum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah7. Haftadayım
Kalp atışı duydun mu peki canım?Ben 5+0 da ve 5+2 de doktora gittim canım
İkisinde de karından baktı ve keseyi gördük
Kalp atışı duydun mu peki canım?
İçimden bir ses ikiz olacak diyorfemara kullandım bu ay be hamile kaldım
Ben reçetesiz kullandım,kaç yumurta olduğunu bilmiyorumBen de Femara kullandım
2 yumurta büyüdü, çatladı
5+2 de tek kese ve beyaz nokta şeklinde tek bebek vardı
Böyle kalacak herhalde
Bakalım senin nasıl ilerleyecek canım
Ay iki kere sormuşum pardon canımHenüz duymadım canım
Doktorum kalp atışı karından 7. haftada duyuluyor dedi
Şu an 5+4 teyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?