Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasıl gidiyor ben çok korkuyorum çokta heyecanlıyım, lekenme gelecek kimyasal yada dış gebelik olacak diye

Selam kızlar nasıl gidiyor ben çok korkuyorum çokta heyecanlıyım, lekenme gelecek kimyasal yada dış gebelik olacak diye
Bende şuan çok karmaşık duygular içerisindeyim pozitifi görünce şok oldum hiç belirtim yok üç tane test yaptım hepsi pozitif çok şükür

Bende hiç belirti yok mise bulantısı için erken büyük ihtimalle, sadece suyun tadı asitli gelmeye başladı
Gebelik testi yaptığımda benim sadece adet olacak gibi ağrım vardı akşama bi yere davetliydik alkol alınacaktı ne olur ne olmaz diye test yaptım pozitif inanmadım 3 kere daha yaptım

Gebelik testi yaptığımda benim sadece adet olacak gibi ağrım vardı akşama bi yere davetliydik alkol alınacaktı ne olur ne olmaz diye test yaptım pozitif inanmadım 3 kere daha yaptım
Bende regl belirtisi olarak sadece göğüs hassasiyeti oluyordu şuanda o şekilde hafif ağrı var bende üç kez test yaptım iki farklı markadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…